Wensen en plannen voor 2015

Reismeisje 01 januari 2015

2015 wensen

Gelukkig nieuwjaar!!!! Ik hoop dat 2015 je heel veel mooie reisjes en gezondheid zal brengen. Zo aan het begin van een nieuw jaar barst het van de wensenlijstjes en bucketlists. Hoewel ik niet zo van die lijstjes ben en bovenal superblij ben met hoe het leven is, heeft elk mens wensen toch? Op deze eerste dag van 2015, doe ik dus vrolijk mee met de wensenlijst voor 2015 ;-) .


Reisjes maken!! Ik ben niet voor niets een reisblog begonnen natuurlijk ;-) . Ik hoop in 2015 veel mooie reizen te kunnen maken, of die nu ver weg zijn of dichtbij. Nieuwe bestemmingen te ontdekken, me blijven verbazen over de wereld. Dat werk. De eerste reis staat in elk geval al op de planning, want eind februari reizen we naar Guatemala en Belize. Het jaar begint dus al vast goed!


Echt goed Spaans leren spreken. Ik heb het wel eens laten vallen; samen met mijn vriend volg ik al een poosje Spaanse les. Naast dat ik nieuwe talen leren superleuk vind, leek het ons wel handig voor reizen naar Midden- en Zuid-Amerika. Inmiddels spreken we best een klein mondje Spaans, maar een gesprek dat wat verder gaat dan chit chat wordt het nog niet…In 2015 moet dat maar eens veranderen.


Reismeisje verder uitbouwen. Komend jaar is het al weer 2 jaar geleden dat ik met Reismeisje ben begonnen. Iets dat vanuit een passie voor reizen en backpacken is uitgegroeid tot zo veel meer. Het aantal bezoekers blijft elke maand toe nemen en er beginnen steeds meer leuke dingen op mijn pad te komen. Dingen die ik van tevoren nooit zou hebben bedacht. In de eerste maanden van 2015 zal ook de nieuwe site live gaan. Spannend!!!! Samen met The Webmen zijn we hier al een poosje mee bezig. Zo veel ideeën! Ik hoop dat Reismeisje in 2015 verder blijft groeien.


Marathon rennen. Misschien. Ik weet het nog niet zeker. Maar het trekt wel weer. Ergens in het najaar zou perfect uit komen, dus als ik weer voor een marathon ga trainen wordt het die van Berlijn, Helsinki of Amsterdam ;-). Het lijkt me te gek, maar er zijn op dit moment al zo veel dingen waar ik mee bezig ben dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Het moet wel een beetje leuk blijven. Maar gaaf zou ’t wel zijn!


- En het allerbelangrijkste natuurlijk: gezond blijven met de mensen van wie ik houd. Dat blijven zien en waarderen. Beseffen dat het daar allemaal mee begint en eindigt. Goed voor mezelf en anderen zorgen. Meer geven. Want vanuit geven ontstaat zo veel meer. Dat is voor mij het allerbelangrijkste in 2015…   En jij? Wat zijn jouw plannen voor 2015? Heb je speciale doelen of wensen?

#reizen #marathon #bloggen #oudjaarsdag #2015 #spaans #nieuwjaar

5 reacties

 • Yvon

  01 januari 2015 om 10:48

  Een goed 2015 gewenst! Hopelijk kun je je wensen & plannen waarmaken. Go for it!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Yvon

   01 januari 2015 om 11:56

   Jij ook een heel mooi 2015 Yvon!

 • Simone

  01 januari 2015 om 11:59

  Dat zijn alvast hele mooie plannen voor 2015. Een heel mooi nieuw jaar gewenst'

  Beantwoorden

 • Kirsten

  01 januari 2015 om 12:04

  Fijne voornemens! En wat heerlijk om al zo'n mooie trip in het vooruitzicht te hebben aan het begin van het jaar! Ik wens je (jullie) een top 2015!

  Beantwoorden

 • Marcella

  01 januari 2015 om 22:54

  Het wordt vast een prachtig jaar, je hebt al mooie plannen! Ik wens je veel geluk, plezier en gezelligheid voor 2015. En ik ben benieuwd naar je vernieuwde site! :-)

  Beantwoorden

 • Tessa

  03 januari 2015 om 11:33

  Ik wil heel graag dit jaar een solo reis maken, backpackend. Waar naartoe is nog niet zeker, maar Tibet spreekt me heel erg aan (door jou!) maar is misschien niet zo geschikt voor mijn eerste reis. Dus zit ik te denken aan Indonesië! Lijkt me heel leuk, en dan wil ik ook meer leren over de politionele acties. Mijn opa heeft daar toen gevochten maar leerde steeds meer over de mensen daar dat is heel zwaar voor hem geweest. Hij stond er niet meer achter. Hij is er niet meer, maar ik zou graag Java bezoeken en leren hoe het voor hem was toen. Uiteraard wil ik ook gewoon heel veel lol hebben en goed eilandhoppen!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Tessa

   03 januari 2015 om 14:52

   Wat bijzonder Tessa. Ik zou 't zeker gaan doen! En dan komt Tibet vast en zeker nog eens.

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.