Mijn favoriete blogs

Reismeisje 02 mei 2014

Naast dat ik zelf een blog heb, ben ik ook een fervent lezer van andere blogs :-) . Vooral blogs over reizen, hardlopen en gezond leven zijn favoriet! En soms doe ik ook inspiratie op voor Reismeisje! Een aantal blogs bezoek ik toch wel dagelijks als ’t even kan. Komen ze!

Blog Annemerel

Annemerel.com

Dit blog zag ik laatst ook al terug komen in de resultaten van mijn enquête! Wat mij betreft ook he-le-maal terecht, want wat schrijft Annemerel toch leuk! Ik ben dol op haar snelle, speelse schrijfwijze met een humoristisch en soms licht sarcastisch ondertoontje. Vooral haar artikelen over haar hardloop prestaties vind ik erg leuk, omdat ik daar zelf natuurlijk ook veel mee bezig ben. Maar ook als je niet zo’n hardloop fanaat bent, blijft er genoeg leuks over om te lezen!

Blog Girls Love 2 Travel

Girls Love 2 Travel

Do I need to say more :-) ?! Alleen de naam van dit blog maakt al dat je zin hebt om te gaan kijken toch? Ik ben eigenlijk bij Girls Love 2 Travel uit gekomen via een zusje: Girls Love 2 Run. Weer dat hardlopen hè. Zelf vind ik de reiszus een stukje leuker en afwisselender. Bijna dagelijks verschijnen er nieuwe artikelen die meer dan de moeite waard zijn. Een persoonlijk en inspirerend blog!

Blog VoedZo

VoedZo

Een blog over gezond leven en alles wat daar mee samen hangt. Dit is een blog dat nog niet zo heel lang op mijn lijstje van dagelijkse blogs staat, maar inmiddels neem ik er toch wel regelmatig een kijkje. Je vindt er veel informatie over voeding, allerlei trends rondom gezond leven, sporten en fijne recepten. Leuk blog!

Blog Work That Es

Work That Es

Superleuk en informatief blog van de al even zo leuke Esmee. Ik vind haar blog vooral zo leuk, omdat ze lekker kritisch is en echt haar eigen visie heeft op sporten. Houd ik van :-) . Een paar maanden geleden is ze ook voor het eerst gaan backpacken in Azië, wat haar blog voor mij helemaal super maakt! Het enige jammere is dat er niet dagelijks een nieuw artikel live staan ;-).

Andere blogs

Ja en dan is er nog een lijstje met blogs die ik misschien niet dagelijks bekijk, maar toch wel een aantal keren per week: All Lovely Things van lieve Mandy, het supermooie What About Her van Laura, Daily Lin van sportieve en reislustige Lindsey, Bohemian Dreams van avontuurlijke Debby en Marcella Molenaar van de gelijknamige, actieve lady.
Welke blogs zijn jouw favoriet? Ben erg benieuwd!!

#reizen #hardlopen #blog #bloggen #blogtips

6 reacties

 • Sandra

  02 mei 2014 om 06:44

  Jaaa leuk, ik bekijk die van Laura en Marcella regelmatig, super leuk! Heb niet echt één favoriet (behalve die van mijzelf natuurlijk ;-)) omdat ze allemaal anders zijn en hun eigen sterke eigenschappen hebben.

  Beantwoorden

  • Reismeisje Sandra

   02 mei 2014 om 07:44

   Inderdaad ja! Ik vind vooral blogs waar je de blogger er achter ook meer leert kennen erg leuk om te volgen. Ik kijk trouwens ook regelmatig op jouw blog ;-).

 • Mandy

  02 mei 2014 om 09:06

  Annemerel.com is zeker een hele mooie blog. Daily Lin en de blog van Marcella lees ik ook altijd met veel plezier. Lief dat je mijn blog ook noemt :D! Leuk om je favoriete blogs te lezen.

  Beantwoorden

  • Reismeisje Mandy

   02 mei 2014 om 09:31

   Welcome; je hebt gewoon een leuk, persoonlijk blog meid!

 • Marcella

  02 mei 2014 om 12:27

  Wat leuk dat je mij noemt! En dan ook nog als actieve lady, bloos ;-)

  Toffe favorieten heb je, ik lees de meeste blogs graag en met veel plezier. Ik zal ook snel weer es zo'n lijstje maken, altijd leuk om wat blogs in de spotlight te zetten!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Marcella

   02 mei 2014 om 13:44

   Welcome and true ;-). Ja, er zijn zo veel fijne, inspirerende blogs he?

   • Marcella Reismeisje

    02 mei 2014 om 20:33

    Absoluut! Ik heb dagelijks heel wat te lezen ;-)

 • Tag: Work That Es | Reismeisje

  02 mei 2014 om 17:40

  […] konden jullie al lezen dat Work That Es één van de blogs is die ik dagelijks volg. Ook al staat er niet dagelijks een […]

  Beantwoorden

 • Laura - What about her

  02 mei 2014 om 22:02

  Wat lief dat je mij noemt! Inderdaad allemaal hele fijne blogs :-)

  Beantwoorden

 • Reismeisje | 6 redenen waarom een blog de moeite waard is | Reismeisje

  14 september 2014 om 09:10

  […] uit haal, zijn andere blogs. En dan niet per sé reisblogs, misschien juist wel niet. Zoals ik laatst al eens schreef zijn er een aantal blogs die dagelijks bekijk en waar ik eigenlijk altijd blij van […]

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.