Favoriete travel Instagram accounts

Reismeisje 24 februari 2015

Nog niet zo lang geleden deed ik niets met Instagram. Terwijl half bloggend Nederland los ging op Instagram, leek het mij te veel gedoe. Wéér een social medium er bij. Nog meer onrust. Maar ja. Op een goede dag nam ik toch maar eens een wat serieuzer kijkje en sindsdien ben ik er niet meer weg gegaan ;-) . Love Instagram! Al die inspirerende plaatjes, gave bestemmingen en te gekke plekken die je door middel van foto’s ontdekt. Superleuk! Inmiddels heb ik ook zo mijn favoriete Instagram travel accounts. Hier komt mijn top 5!


Instagram Travel TomTom

Travel TomTom.
Travel TomTom is de max. Heeft 73 landen gezien en reist constant. Soms zie je een poosje niets van hem voorbij komen, maar dan ineens gaat hij weer los met de ene te gekke foto na de andere. Ik vind zijn manier van fotograferen origineel en inspirerend. Ik krijg er echt zin van om te gaan reizen. Als je een reisfan bent, is Travel TomTom echt dè man om te volgen :-) !


Instagram The Nomadic Travellar

The nomadic traveller.
Wat krijg je als je een reislustige geest combineert met oog voor detail en bijzondere momenten? Te gekke en bovenal authentieke foto’s. Sharon alias the nomadic traveller is hier als reisfotografe de beste in. Haar Instagram account barst van de prachtige gestolen momenten in afgelegen gebieden. Keep watching her!


Instagram Travel Food Love

Travel Food Love.
Tja. Met 25.000 volgers ben ik duidelijk niet de enige die houd van de kiekjes van Travel Food Love. Hoewel de fotografie van dit rond reizende stel een beetje edgy hip is en veelal binnen Europa, merk ik toch dat ik altijd even blijf hangen bij hun foto’s. Hun combinatie is erg leuk; zij is de reisfan en hij gaat mee voor het eten, wat soms hilarische foto’s oplevert ;-) .


Instagram Travel Photo NL

Travel Photo NL.
Die kan natuurlijk niet ontbreken in mijn lijstje van favoriete Instagram travel accounts, wantttttt dit is sinds kort het eigen account van Gerben :-P . Ik ben natuurlijk lichtelijk bevooroordeeld, maar ik vind oprecht dat Gerben supermooie reisfoto’s maakt. Er echt oog voor heeft. Hij is zelf enorm bescheiden, maar sinds kort dan toch maar gestart met Instagram. Volg hem zeker!


Instagram Karlijn Travels

Karlijn Travels.
Karlijn reist heel wat af. En dat legt ze vast in kleurrijke, herkenbare foto’s. Als ik haar Instagram voorbij zie komen, heb ik altijd het gevoel met haar mee te reizen of zo. Ze post foto’s van veel verschillende bestemmingen, met oog voor detail en mensen. Zeker eentje voor de reisfans onder ons!  

Dat zijn mijn favoriete Instagram travel accounts. Wat zijn de jouwe? Ik ben benieuwd!

#Inspiratie #reizen #backpacken #fotografie #reisfotografie #instagram

7 reacties

 • Sacha

  24 februari 2015 om 08:06

  Wat leuk, ik volg ze nu allemaal!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Sacha

   24 februari 2015 om 08:37

   Leuk Sacha, allemaal echt leuke accounts!

 • Eef

  24 februari 2015 om 10:12

  World of Wanderlust! Echt absoluut volgen! Het is wel allemaal heel luxueus dus voor de meesten onder ons onbetaalbaar, maar zij bezoekt echt ongelooflijk mooie plaatsen en maakt prachtige foto's!

  Ik ga Gerben meteen volgen :).

  Beantwoorden

 • Eva - eighty7

  24 februari 2015 om 10:23

  Ik volgde ze nog niet allemaal, dank! Ik vind zelf leaveyourdailyhell heel tof, maar ik heb een oneindige lijst favoriete accounts haha!

  Beantwoorden

 • Karlijn Travels

  24 februari 2015 om 10:24

  Hoi Wendy, wat leuk dat ik in je top 5 sta! Bedankt voor de vermelding, ik ben vereerd :)

  Beantwoorden

  • Reismeisje Karlijn Travels

   25 februari 2015 om 23:41

   Graag gedaan en heel erg verdiend :-)!

 • Marjolein - BerlijnBlog

  24 februari 2015 om 10:52

  Afgezien van Karlijn Travels kende ik deze accounts nog niet. Wat leuk zeg! Heel verschillende accounts maar allemaal wakkeren ze reiskriebels aan. Ik volg ze nu! Bedankt voor het delen!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Marjolein - BerlijnBlog

   25 februari 2015 om 23:40

   Graag gedaan Marjolein!

 • Kimber

  24 februari 2015 om 11:49

  Dank voor de inspiratie! Ik heb ons Instagram-account vorige week nieuw leven ingeblazen en ben nog flink op zoek naar mooie accounts om te volgen.

  Beantwoorden

  • Reismeisje Kimber

   25 februari 2015 om 23:40

   Goed zo!

 • Tom

  24 februari 2015 om 14:26

  OMG you made my day! Ik wist niet wat mij overkwam toen ik mijn Instagram opende vanmorgen! Via via ben ik achter je artikel gekomen! Super vereerd, weet niet wat ik moet zeggen! Thanks a million!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Tom

   25 februari 2015 om 23:40

   You're welcome :-). Je maakt het er zelf naar! Vind je account serieus gaaf!

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.