Kom je naar mijn volgende yoga event?

Reismeisje 31 juli 2020

Yoga event

Het is zo ver! Misschien volg je me via Yogabubbel en weet je ’t al: mijn volgende yoga events staan gepland. YES Lachen! Eindelijk kan en mag het weer. De afgelopen maanden liepen anders dan ik begin van dit jaar had gepland… In januari heb ik nog twee geweldige yoga events georganiseerd. Het volgende zou een heerlijk, intiem yogaweekend op Texel zijn. Eind maart. Het weekend er voor moest ik dat annuleren. Hoe jammer ik het ook vond, er was geen andere optie. In de maanden er na stonden er twee yoga events gepland. Ook die konden niet doorgaan. En nu is het dan eindelijk zo ver! 5 en 6 september organiseer ik twee heerlijke dagen vol ontspanning, inspiratie, yoga en lekker eten. Bij Thermen Bussloo; een prachtige locatie midden op de Veluwe!

Sauna Bussloo buiten

Yoga event bij Thermen Bussloo

Als je al eens bij een yoga event van mij geweest bent, weet je dat ze kleinschalig zijn. Voor mij is het belangrijk te kunnen verbinden met de deelnemers. Een intieme, fijne sfeer te creëren. Voor 5 en 6 september zal dit dus ook gelden, waarbij ik er voor heb gekozen de groepen nóg kleiner te maken. Omdat veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkste is. Op beide dagen is er plek voor 15 deelnemers, zodat er voor iedereen meer dan genoeg persoonlijke ruimte is. Het programma start rond 09:00 uur en we eindigen met een gezellige borrel tegen 15:30 uur. Op beide dagen laat ik je kennis maken met verschillende vormen van yoga, geleide meditatie en ademhalingsoefeningen. Tijdens een persoonlijke lezing vertel ik je meer over de reis die ik zelf ben gegaan om meer bij mezelf te komen én hoe je daarbij gebruik kunt maken van het leven met de seizoenen. Hoe dat je kan helpen meer vanuit intuïtie te leven en in een voor jou natuurlijke flow te komen. Uiteraard gaan we lekker lunchen met elkaar en is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan. En, na afloop heb je GRATIS toegang tot alle sauna en wellness faciliteiten van Thermen Bussloo! Meer ontspannen wordt het niet toch?!

Ik kan je niet zeggen hoe vreselijk veel zin ik hierin heb Lachen. Om met een fijne groep mensen een geweldige, inspirerende én ontspannen dag te creëren. Maximaal genieten wordt ‘t! Lijkt het je leuk er bij te zijn? Superleuk! Wees er dan snel bij, want het aantal deelnemers is dus beperkt en voor zaterdag 5 september zijn er nog maar een paar plekken beschikbaar. Meer informatie vind je via onderstaande link. Daar vind je het uitgebreide programma, ervaringen van deelnemers, meer info over de locatie én je kunt je er direct aanmelden. Ik hoop je te zien op 5 of 6 september a.s.!

Meer informatie over mijn yoga events

#yogabubbel #yoga event #yoga #ondernemerschap

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.