Ga je mee op yogaweekend naar Texel?

Reismeisje 07 februari 2020

Texel strand2

De titel van dit artikel laat weinig te wensen over Knipogen. Een yogaweekend op Texel. Een combinatie van iets wat ik supergraag doe en een plek waar ik enorm graag ben. Mooier kan bijna niet. Het is een droom die vorig jaar is ontstaan. Toen ik startte met mijn eigen yoga events op de Veluwe. Dagen vol ontspanning, yoga, inspirerende lezingen over yoga filosofie, meditatie, lekker eten en na afloop een gezellige borrel. Kleinschalig. Intiem. Dat vind ik belangrijk. Dat ik de tijd heb om met mensen te praten en één op één contact kan hebben. Na mijn eerste yoga event volgde een tweede. En een derde. Het laat me bruisen van energie en ik barst van de nieuwe ideeën! Één van die ideeën was een yogaweekend. Op mijn geliefde Waddeneiland Texel. Waar ik zelf 3 á 4 keer per jaar te vinden ben. Eindelijk kan ik het met jullie delen Lachen!

Texel Boutique Hotel

Yoga op Texel

Texel heeft voor mij iets magisch. Zodra ik de boot af rijd, voel ik me er thuis. De rust, prachtige natuur, eindeloze stranden en gezellige restaurantjes maken het voor mij een heerlijke plek. Een plek die ik graag wil delen. Toen we vorig jaar een aantal dagen in het mooie Boutique Hotel Texel waren, wist ik 't: hier wil ik een yogaweekend organiseren. En nu is het zo ver. Eindelijk. Van 27 tot en met 29 maart gaat het gebeuren. Het wordt een weekend waarin ik verschillende vormen van yoga wil laten ervaren; van dynamisch en actief tot rustig en ontspannend. Ik geef een lezing over yoga filosofie in relatie tot mijn eigen leven; de weg die ik persoonlijk ben gegaan om dichter bij mezelf te komen en te leven vanuit hoe dat bij mij past. Yoga van de mat áf Knipogen. Ik vertel meer over de kracht van je gedachten. Je mindset. Hoe je daar inzicht in kunt krijgen en de regie over je gedachten, en daarmee je leven, meer kunt pakken. En natúúrlijk gaan we volop genieten van alles wat Texel te bieden heeft! De natuur, het strand, heerlijk Texels eten. Dat alles bij Boutique Hotel Texel; een prachtig, intiem hotel met comfortabele kamers, sauna's, zwembad én een spa, waar je tijdens dit weekend ook gebruik van kunt maken. Kortom, een compleet, persoonlijk verwenweekend waar je ontspannen en verrijkt van terug zult komen.

Kom je ook naar Texel?

Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen? Superleuk Lachen! De inschrijving is van start gegaan en er zijn slechts beperkt plekken. 1/3 is op dit moment al gevuld, dus wees er snel bij! Meer over het programma, de locatie en de kosten lees je hier en rechtstreeks aanmelden voor mijn yogaweekend kan hier. Ik heb er heel veel zin in en kijk er naar uit!

#yoga #yogabubbel #ondernemerschap #texel

2 reacties

 • Nouschka

  07 februari 2020 om 10:28

  Oh ik zou heel graag mee willen, maar ik kan helaas niet dat weekend. Ik houd mij aanbevolen voor een volgende ;)

  Beantwoorden

 • Marieke

  07 februari 2020 om 20:07

  Hoe groot zijn de groepen bij een event, een workshop of het yogaweekend op Texel?

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.