Een ontspannen cadeau voor jou

Reismeisje 28 februari 2021

Mindful leven

Er was een tijd dat ik het lastig vond. Kiezen voor rust en ontspanning. Ik ging altijd maar dóór en hield 10 ballen tegelijk in de lucht. Het voelde alsof ik enorm geleefd werd door mijn agenda en verwachtingen die anderen van me hadden. Of ik die van mezelf had. Het is niet dat ik geen plezier haalde uit de dingen die ik deed. Dat was wel degelijk zo. Maar onderhuids schuurde ‘t. Voelde ik me vaak leeg en vroeg ik me af ‘is dit ’t nou?’. Op Reismeisje heb ik hier vanaf een bepaald moment ook over gedeeld. Toen ik daar de ruimte voor voelde en het woorden kon geven. 

We zijn ondertussen jaren verder. Jaren waarin mijn leven er totaal anders uit is komen te zien! Op allerlei fronten. Mijn bedrijf Yogabubbel is daar onder andere het resultaat van. Het resultaat van de lessen die ik heb geleerd en de weg die ikzelf ben gegaan om dichterbij mezelf te komen. Om een leven te creëren op basis van mijn eigen (voor-)waarden en te kunnen genieten van de dingen die mij blij maken. Dat is voor mij bijvoorbeeld ook de reden geweest, dat ik voor het fulltime ondernemerschap heb gekozen. Niet omdat ik mijn zakelijke baan niet leuk vond, maar omdat ik mijn leven in wil delen zoals ík dat graag wil. Het is de beste keus geweest die ik voor mezelf heb kunnen maken Knipogen.

Een vreemd jaar

Afgelopen jaar stond de wereld natuurlijk op z’n kop. En dat doet 't eigenlijk nog steeds. Er zijn nu wat versoepelingen aangekondigd, maar feitelijk zitten we al een jaar lang in deze situatie. Eentje waarin veel mensen zich beperkt voelen in hun vrijheid en lastig rust kunnen vinden. Vaak jonglerend om het thuis werken en thuis les geven te kunnen combineren. Geen gezellige uitjes meer of mooie reizen. Het leven is in die zin veel kleiner en intiemer geworden, iets wat ik zelf hoop dat we straks vast zullen houden. Tegelijkertijd snap die ik onrust en dat gevoel van altijd maar door gaan, heel goed. Ik kom er zelf ook vandaan en het is de drijfveer achter alles wat ik doe vanuit Yogabubbel.

En daarom heb ik vorig jaar een mooie cursus ontwikkeld, waarin je praktisch en toepasbaar leert in het ‘nu’ aanwezig te zijn en piekergedachtes en een gevoel van stress los leert te laten. Vanuit rust kiezen voor waar jij je goed bij voelt. Zodat je een diep gevoel van balans en voldoening in je dagelijkse leven kunt gaan ervaren. De cursus heet Mindful leven en is online te volgen, in je eigen tijd en tempo. In 6 modules leer je wat mindfulness in het dagdagelijkse betekent en hoe mindset, yoga(-filosofie), ademhaling en meditatie je kunnen ondersteunen om dichtbij jezelf te blijven in de waan van de dag. Zodat je van daaruit keuzes leert maken die 100% bij jou passen en je de regie pakt over je je eigen leven én geluk. Heerlijk toch? Ook heb ik een mooie yogales opgenomen, bevat de cursus een geleide meditatie, ademhalingsoefeningen én een werkboek met praktische opdrachten.

Exclusieve aanbieding

Ondertussen zijn er 108 mensen die mijn cursus hebben gevolgd en ik merk dat er onder jullie als lezers van Reismeisje ook veel interesse is voor wat ik doe vanuit Yogabubbel. Ik ben heel blij met en dankbaar voor de positieve reacties. Niets maakt me blijer dan dit te kunnen doen Lachen! Omdat ik merk dat het voor veel mensen in deze tijd toch lastig is om bij zichzelf te blijven en rust te vinden, heb ik besloten een mooie actie te doen op mijn cursus Mindful leven. Komende week kun je mijn cursus met maar liefst 40% korting kopen; voor €39.95 in plaats van €67. En omdat de cursus online is, kun je ‘m ten alle tijden volgen. Nu én later. Je blijft toegang houden.

Geïnteresseerd?

Spreekt dit je aan? Heb je behoefte aan meer rust en ontspanning? Meld je dan onderstaand aan voor de wachtlijst van deze actie. Je ontvangt dan a.s. woensdag een mailtje van me, met een exclusieve kortingscode waarmee je Mindful leven eenmalig voor €39.95 kunt kopen.

Via onderstaande link kun je mij een mail sturen. Je hoeft alleen in de onderwerpregel ‘Mindful leven’ te zetten, de mail te versturen en dan zet ik je op de wachtlijst. Gun jij jezelf dit Knipogen?

JA, STUUR MIJ VRIJBLIJVEND DE KORTINGSCODE TOE

#yogabubbel #persoonlijk

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.