De reis van mijn leven

Reismeisje 06 juli 2021

Wendy

Als je me al wat langer volgt, weet je dat ik de afgelopen jaren een hele reis heb gemaakt. Meer figuurlijk bedoel ik dat in dit geval Knipogen. Een reis die me van een baan in loondienst naar fulltime ondernemerschap bracht. Van altijd maar gáán en doen naar kiezen voor wat ik écht leuk vind. Tot een aantal jaren geleden dacht ik simpelweg niet zo over die keuzes na. Daar nam ik geen tijd voor, want hop: door naar de volgende reis, volgende marathon en het volgende etentje. Instinctief voelde ik aan dat rust en stil gaan staan, me naar mezelf zou brengen. Dat er dan niets meer zou zijn waar ik me achter zou kunnen verschuilen. Ik denk dat ik dat toen simpelweg nog niet aan kon. Emotioneel. Ik was bang voor wat er boven zou kunnen komen.

Jarenlang had ik een leven gebouwd met hard werken, wilskracht en het beeld hoog houden dat ik alles aan kon. Het ook allemaal prima alleen kon. Niets was te gek. Van binnen schuurde ’t vaak genoeg. Dat zeker. Maar dan zocht ik gewoon de volgende uitdaging of activiteit. Gaan met die banaan.

Tot ik terug kwam van die wereldreis. Ondertussen bijna 5 jaar geleden nu. Dat uitzoomen van mijn leven hier, had me goed gedaan. Mijn perspectief veranderde langzaam en voor ’t eerst vroeg ik me af: wat wil ik zélf eigenlijk? Waar word ík blij van? Vanaf dat moment ging het snel. Ook doordat er veel dingen tegelijk gebeurden, die me nóg meer naar die kernvragen toe duwden. Mijn oma overleed, dat bracht het verdriet om het overlijden van mijn moeder weer naar boven, ik startte met een intensief coaching traject, kwam als jongste en enige vrouw in het management team terecht en mijn relatie sneuvelde. Het lukte me niet meer om alle ballen in de lucht te houden. Ik moest terug naar de basis. Míjn basis. Misschien wel voor het eerst in mijn leven.

In de jaren die volgden, leerde ik mezelf opnieuw kennen. Zo heeft het echt voor me gevoeld. Nooit was ik me bewust geweest van mijn diepere drijfveren. Dat de manier waarop ik mijn leven tot dat punt had geleid, weinig te maken had met wie ikzelf ben. Het was gestoeld op oude structuren en patronen. Die ik ongemerkt voort had gezet. Om er maar bij te horen. Niet afgewezen te worden. Terwijl ik feitelijk mezelf afwees door niet te doen waar mijn hart écht lag.

Er brak een hele periode aan waarin ik laag na laag afpelde. Moeilijke gesprekken voerde. Eerlijk naar mezelf was. Stil ging staan en oude overtuigingen los liet. Tot ik bij mijn eigen kern uit kwam en opnieuw kon gaan kiezen voor wat mij blij maakt. Vrij van verwachtingen of anderen willen pleasen.

En nu sta ik al langere tijd aan de andere kant. De andere kant van die reis die ik heb afgelegd. Gelukkiger en lekkerder in mijn vel dan ooit Lachen! Ik heb er 2.5 jaar geleden zelfs een bedrijf rondom opgericht: Yogabubbel. Misschien heb je er wel eens iets van voorbij zien komen Knipogen. Dat was het punt waarop ik zó ontzettend veel over mezelf had geleerd en wat het betekent om aan het roer te staan van jouw allermooiste leven, dat ik daar anderen mee wilde helpen. Want mijn reis is niet uniek. Verre van. Ik hoor het zo veel om me heen: het gevoel niet aan jezelf toe te komen, te denken ‘is dit ’t nou?’, niet weten waar je zelf blij van wordt, niet durven kiezen voor wat je diep van binnen al lang voelt. Ik wéét hoe eenzaam dit kan voelen. Hoe verwarrend. Hoezeer je ’t weg wilt stoppen, ‘want je moet toch blij zijn met wat je hebt’. En ik weet óók wat het je oplevert als je wél voor jezelf kiest. Als je kiest voor het leven van jouw allermooiste, meest authentieke leven. Wat dat ook maar voor je betekenen mag.

 

Transformatie

Misschien herken je je in mijn verhaal. Misschien raakt ’t iets bij je. Dan wil ik je graag ergens voor uitnodigen. Want naast de yoga events, retraites en online cursussen over leven vanuit rust & ontspanning die ik organiseer, heb ik sinds januari dit jaar een geweldig mooi programma gecreëerd: het Transformatie Programma. Iets waar ik ontzettend trots op ben! Het is een programma met maar één doel: jou ondersteunen je allermooiste leven te creëren, op basis van je eigen voorwaarden.

Ik deel al mijn inzichten, lessen en tips op het vlak van beperkende overtuigingen, de impact van je familiestructuur, jouw unieke blauwdruk, het contact maken met je lichaam en intuïtie, het afscheid nemen van mensen/overtuigingen die je niet meer dienen en de manier waarop (liefdes-)relaties spiegels zijn. Ook kijken we natuurlijk naar voren: ik help bij het herschrijven van jouw eigen, mooie verhaal, het bepalen van je waarden, het creëren van flow in je leven en het on track blijven als je wordt uitgedaagd door je omgeving. En dit alles ondersteun ik met  (online) yogalessen, geleide meditaties, ademhalingsoefeningen, een werkboek wat je thuis gestuurd krijgt, affirmaties die je als screensaver kunt gebruiken én een besloten Facebook groep met like minded mensen. Ondertussen zijn er 48 vrouwen die mijn programma hebben gevolgd en transformerende stappen hebben gezet. Zó te gek!

Maandag 12 juli gaat de inschrijving voor de volgende ronde van mijn Transformatie Programma weer open. De eerste 72 uur krijg je maar liefst €300 korting én twee te gekke bonussen:

- een live middag met mij en de andere deelnemers

- 7 weken intensieve coaching

En uiteraard behoudt je lifetime toegang tot het programma en heb je via jouw persoonlijke leeromgeving altijd toegang tot alle modules.

Deze aanbieding geldt alleen als je je aanmeldt voor de wachtlijst. Dat is natuurlijk vrijblijvend Lachen. Je ontvangt dan maandag 12 juli een mailtje van mij met die exclusieve korting en bonussen. Via onderstaande link vind je meer info en kun je je aanmelden:

Meer info over het Transformatie Programma + wachtlijst

Mocht je vragen hebben, stuur me gerust een mailtje!

#persoonlijk #yogabubbel

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.