Video: meest gestelde vragen over een wereldreis

Reismeisje 23 september 2015

Wereldreis vragen

Het is weer tijd voor een vlog Lachen! Dit keer leek het me leuk om een aantal van de meest gestelde vragen over een wereldreis persoonlijk te beantwoorden. In deze video beantwoord ik vragen over kosten van een wereldreis, uitschrijving uit Nederland, reisverzekering en meer. Klik op de video hieronder of abonneer je op mijn YouTube kanaal om direct op de hoogte te blijven van de allernieuwste reisvideo's!

Welke vragen zou jij nog graag beantwoord zien??

 

#wereldreis #vlog

3 reacties

 • Adi

  23 september 2015 om 12:18

  Leuk in elkaar gezet; het komt toch weer anders binnen dan de vragen/antwoorden te lezen. Knap gedaan!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Adi

   23 september 2015 om 16:09

   Thanks Adi :-)

 • Marianne

  23 september 2015 om 23:29

  Goede tips en duidelijke informatie ! Heel leuk om dat eens op deze manier mee te krijgen. Bovendien ook handig want nu kon ik je blog al rijdend in de auto toch volgen ;) Wel een tip: probeer het volume van de verschillende filmpjes gelijk te houden. Dat luistert net wat prettiger.

  Beantwoorden

 • Jeroen

  24 september 2015 om 09:25

  Erg leuk in elkaar gezet zo op de verschillende locaties!
  En natuurlijk heel handige info. Wel nog een vraag: Het budget, zitten daar ook de kosten in voor de verzekering, andere eventuele vaste lasten, vervoer en visa in?

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.