Video: een reis door Japan

Reismeisje 07 februari 2017

Japan

Al eerder waren reisfans Lenneke en Roel van Chapter Two aan het woord op Reismeisje. Ondertussen hebben ze weer een awesome reis gemaakt door het fascinerende Japan en willen ze hun ervaringen graag delen LachenAfgelopen november reisden Lenneke en Roel 3,5 week door Japan. Met een treinticket dat onbeperkt geldig is, kun je in een paar weken (bijna) iedere uithoek van het land bezoeken. Dit heeft ze van Tokio naar Nagano in de Japanse Alpen gebracht. Vervolgens naar Kanazawa aan de Japanse Westkust en weer door naar Takayama, midden in de bergen. Na de frisse berglucht, besloten ze dat het tijd was voor de zon en pakten ze de trein richting het traditionele Kyoto en door naar een sumoworsteltoernooi in Fukuoka. Ze vervolgden de reis via het bruisende Osaka naar Nara en voor ze hun reis afsloten in Tokio, hebben ze nog een tweedaagse stop gemaakt bij Mt. Fuji.

Het absolute hoogtepunt van de reis? Ze hebben geen flauw idee Knipogen. Iedere keer dat je denkt: 'wauw, dit is het tofste tot nu toe', komt er weer iets mooiers op je pad! Maar dit is misschien wat Japan juist zo bijzonder maakt: zoveel uitersten in één land. Aan de ene kant heb je metropool Tokio, waar je om 4.00 uur 's nachts nog naar een karaokehotel kunt en aan de andere kant heb je kleine dorpjes midden in de Alpen, waar er geen telefonisch bereik is waar je na 20.00 uur niemand meer op straat ziet. Wat een land! Ze maakten een supergave video van hun reis, enjoy!!

@Azië @Japan #Azie #Japan #reizen #video #backpacken

4 reacties

 • Jeroen

  07 februari 2017 om 08:00

  Wat super goed gefilmd en ge-edit! Echt diep respect. Niet makkelijk dit en het geeft ook in een paar minuten een geweldig beeld van een geweldig land!
  Krijg direct zin om een ticket te boeken.

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Jeroen

   07 februari 2017 om 11:33

   Mooooooooooooi he? Krijg er ook heel veel zin van om naar Japan te reizen!

 • Niels

  07 februari 2017 om 08:48

  Heel gaaf! Nog tips hoe ik mijn vrouw kan overtuigen?

  Beantwoorden

 • Aimy

  07 februari 2017 om 14:50

  Oh wat gaaf gefilmd!!
  Ik heb mijn vlucht naar Japan geboekt voor in mei, kan nu al helemaal niet meer wachten!!

  Beantwoorden

 • Hylke

  07 februari 2017 om 22:41

  Hallo,
  Mijn vriend en ik zouden dit jaar graag op vakantie gaan naar Japan.
  Maar we weten niet goed hoe we alles moeten plannen. Misschien dat jullie ons kunnen helpen.

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.