Update over reizen en meer

Reismeisje 17 augustus 2023

Update

Wát een jaar is dit! Op allerlei fronten. Ik zie ons nog zitten op 1 januari. Op Texel in ons gezellige vakantiehuisje. Zoals elk jaar stonden we heel bewust stil bij het nieuwe jaar. Bij hoe we wilden dat dat zou verlopen; wat we graag wilden leren, zien, realiseren. Los van dat ik sowieso geloof in de kracht van het bewust dingen plannen en je dromen verder voeden, had ik nooit verwacht dat we nu, 8 maanden later, hier zouden staan. Dat er zó veel van wat we daar op Texel bedachten, met een waanzinnige snelheid zouden realiseren! In dit artikel neem ik je graag in een persoonlijke update mee én deel ik met je welke bestemmingen er nog op de planning staan voor dit jaar.

Huis

Droomhuis

Als je me volgt via Instagram, weet je waarschijnlijk wel dat we recent verhuisd zijn. Naar ons droomhuis aan de rand van het platteland. Dat was absoluut één van de grotere dingen die we in januari bespraken. Dat deze lang gekoesterde droom langzaam echt realiteit voor ons mocht worden.  We zagen het al langer voor ons, maar al die tijd nog meer als iets voor in de toekomst. In januari voelden we allebei: dit is het jaar. 2023. Klaar voor een nieuwe basis, waar we samen echt kunnen wortelen, ondernemen en heerlijk thuis kunnen komen na een mooie reis. Een paar maanden na Texel was het zo ver en ondertussen wonen we er al weer bijna een maand. Over the moon gelukkig voel ik me er Lachen!

Wintersport

Wintersport

Maurice en ik zijn allebei enorme wintersport liefhebbers. We waren echter nog nooit samen op wintersport geweest. Ik ga elk jaar een paar dagen met mijn vader, hij met vrienden en er was ook nog iets met een virus tussendoor Knipogen, waardoor wintersporten er samen gewoon nog nooit van was gekomen. Dit jaar kwam daar verandering in en zijn we samen naar naar Galtür in Oostenrijk gegaan. Een plek waar Maurice veel herinneringen heeft liggen, wat ik het extra speciaal vond maken. Heerlijk was ‘t!

Bonaire

Bonaire

En toen was het tijd voor een tropische bestemming: Bonaire. Niet de eerste keer dat we er waren en zeker ook niet de laatste keer. Eigenlijk hadden we Mexico of Panama in de planning; een aantal weken rondreizen en genieten van Midden-Amerika. Vlak na de wintersport liepen we echter tegen ons huis aan en besloten we wat korter weg te gaan. Zo kwamen we op Bonaire uit. Zalig was het!

Plannen verder dit jaar

Volgende week staat er nóg iets speciaals op de planning: dan gaan we namelijk naar een concert van Söhne Mannheims. Een super goede, bijzondere band waar we allebei erg fan van zijn. Ze treden weinig live (meer) op en ik heb kaartjes weten te bemachtigen voor een concert in een kasteel. In Duitsland, dus we maken er meteen maar een lang weekend van en verblijven in een mooi hotelletje in de natuur, dichtbij Düsseldorf.

En dan gaan we eind september ook nog naar Oostenrijk Lachen. Het Salzburgerland. Om te wandelen in de bergen, onderweg familie te bezoeken, door Salzburg te struinen en het adelaarsnest te bezoeken; het voormalige buitenverblijf van Hitler. We zijn beiden erg geïnteresseerd in geschiedenis en hebben dit al wat langer op ons lijstje staan. Het adelaarsnest ligt net over de grens in Duitsland en schijnt nog grotendeels in tact te zijn. Een bijzonder reisje gaat dit worden.

Tot zo ver even de update voor nu! Eind van dit jaar gaan we waarschijnlijk ook nog naar Dublin en mocht je het nog niet weten: volgend jaar maart zitten we een aantal weken in Thailand Lachen. Kortom, prachtige plannen en leven in hoofdletters. En dat vanuit een heerlijke, nieuwe basis. Dankbaar!

#reizen

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.