Op pad met mijn vader

Reismeisje 08 maart 2019

Reisjes papa

Vorige week schreef ik over de reisjes die ik de komende maanden voor de boeg heb liggen. De eerste staat nu al weer te gebeuren Lachen. Een reisje met mijn vader. Net als vorige jaar. Precies rond deze tijd. Ik weet het nog goed. Omdat toen een belangrijk moment was. Een heftige tijd, waar ik langzaam uit kroop. Al het officiële was geregeld. Ik wilde daar een streep trekken. Mijn vader kwam met het idee om er even uit te gaan samen. Iets te doen wat we zo veel jaren samen met mijn moeder hadden gedaan. Wintersporten. Ik was 4 toen ik voor het eerst op skies stond. Één keer per jaar werd het vaste prik. Een weekje rond oud & nieuw wintersporten in Oostenrijk. Elk jaar een andere bestemming. Altijd Oostenrijk. Het kneuterige, charmante Oostenrijk. 

wintersport

Toen ik ouder werd nam ik de liefde voor het wintersporten mee. Tót ik het verre reizen ontdekte. Het was iets nieuws. Waar ik mijn dagen hard voor kon gebruiken. Tot vorig jaar was ik in 8 jaar 2 keer op wintersport geweest. Kort. Een lang weekend. Even proeven en weer dóór. Dat was hoe het toen was. Tot dus afgelopen jaar. Ik nam het aanbod van mijn vader met beide handen aan en we stapten in de auto. Terug naar Oostenrijk. Naar Sankt Anton. Een plek waar mijn vader jaarlijks 2x per jaar komt. Hij kent er alles en iedereen. Wat heb gelachen. Om zijn joligheid. Zijn trots om mij 'zijn' gebiedje te laten zien. En andersom. Mij voor te kunnen stellen aan de mensen die hij er ondertussen heeft leren kennen. Het was een mooi reisje vol goede gesprekken, lekker eten een heerlijke afdalingen. Iets om in stand te houden. En dus vertrekken we morgen opnieuw. Nieuw jaar, zelfde plek. Ik heb er veel zin in. Een paar dagen lekker actief buiten zijn. Van de pistes af zoeven. Het samenzijn met de man die me heeft groot gebracht ♥. 

De komende dagen zal ik misschien wat minder bloggen. Ik weet niet precies hoe het gaat lopen. Ik wil de vrijheid voelen om dat a la minute te kunnen bekijken. Via Instagram zal ik dagelijks updates plaatsen, dus als je ons live wilt volgen, kan dat daar. Voor nu veel liefs en tot snel!

@Europa @Oostenrijk #Wintersport #Oostenrijk #persoonlijk

2 reacties

 • Angelique

  08 maart 2019 om 11:05

  Heel veel plezier! Geniet van jullie tijd samen

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Angelique

   08 maart 2019 om 20:33

   Dank, lief!

 • Laura

  08 maart 2019 om 11:45

  Heel veel plezier Wendy! Ga er lekker van genieten met je paps!

  X

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Laura

   08 maart 2019 om 20:33

   Thanks lieve Laura! xxx

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.