Op weg naar Oostenrijk ♥

Reismeisje 07 maart 2018

Oostenrijk 2

Zo meteen vertrek ik. Naar Oostenrijk. Wintersporten met mijn vader. Ik schreef er vorige week al even over. Dank nog voor al jullie lieve reacties ♥. Vroeger gingen we vaak wintersporten. Ik was 4 toen ik tussen mijn vaders van de piste gleed. Vallen en weer op staan. Geen gevaar zien. Tussen de midden patat met curryworst en 's avonds rozig naar bed. Het zijn vakanties die ik koester. Waar ik heel warme herinneringen aan heb. Later ging ik met vriendinnen op wintersport. Tot ik het reizen ontdekte. Ik werkte ondertussen en had beperkt vakantiedagen. Keuzes maken. 2x per jaar een verre reis trok méér. En dus 'vergat' ik de wintersport een beetje. Hoe ik me altijd thuis heb gevoeld in Oostenrijk. Dat de winter mijn favoriete seizoen is. Het liefste mét sneeuw natuurlijk. Dat ik zo graag lekker actief buiten ben. Intens kan genieten van de knisperend frisse berglucht. Dat soort dingen. Ik kreeg er natuurlijk véél voor terug, maar nu is het tijd om nieuwe herinneringen te maken. Bovenop die oude.

Mijn vader en ik stappen zo in de auto en rijden op ons gemak naar Sankt Anton. In Arlberg. Er schijnt een lekker pak verse sneeuw te liggen. Nu nog een zonnetje er bij de komende dagen en het is helemaal perfect Lachen. Hoe dan ook, we gaan genieten. Lekker die berg af, eten, drinken en kletsen. Ik zal dagelijks iets posten via Instagram en ook zeker de komende dagen wel gaan bloggen. Ik weet alleen niet wanneer. Deze vakantie gaat even voor. Dat bouwen van die nieuwe herinneringen. En daarna ben ik er weer.

Alle liefs voor jullie en tot gauw! ♥♥♥

@Europa @Oostenrijk #Oostenrijk #Wintersport #tirol #europa

3 reacties

 • Adi

  07 maart 2018 om 09:39

  Hoop dat jullie samen hele fijne, gezellige dagen hebben met mooi wintersport weer! Ga ervan genieten en kom samen heelhuids en met weer nieuwe “herinneringen” terug. Veel plezier

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Adi

   10 maart 2018 om 21:31

   Dank, gaan we doen ♥

 • Janet | thatonetime

  09 maart 2018 om 20:59

  Heel veel plezier in Oostenrijk! Geniet ervan.

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Janet | thatonetime

   10 maart 2018 om 21:32

   Dank Janet!

 • Jeroen

  15 maart 2018 om 07:48

  En? Hoe was het? Je mooie trip met je vader. Ennuh ......, dan bedoel ik niet of er veel sneeuw lag ;-)

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.