Win een te gekke hamamdoek!

Reismeisje 11 november 2014

Hamamdoek

Een poosje geleden kreeg ik een berichtje van Sandra; de leuke dame achter 123hamamdoek.nl :-) . Ik kende de website eerlijk gezegd niet, maar mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld. En wat bleek? Een superleuke website met nog veel meer dan hamamdoeken alleen; van armbandjes tot tassen en strandlakens. Eigenlijk alles waar je een Ibiza-strand-gevoel bij krijgt. Inmiddels ben ik in het bezit van een mooie, roze hamamdoek en kan ik je zeggen dat ik er erg blij mee ben. Naast dat ik de doek gewoon erg mooi vind, is het van een sterke, absorberende kwaliteit. Ideaal voor een backpacker, want het gebeurt me toch regelmatig dat ik om een handdoek of iets om op te zitten verlegen zit. Deze hamamdoek gaat bij de eerst volgende reis dus mee in mijn backpack 8-) .
Hamamadoek winactie def

Winactie.
En weet je wat nu het leuke is?! Dat ik een te gekke hamamdoek weg mag geven aan één van jullie :-) . Het gaat om de Gipsy Blue Denim; een hamamdoek uit de nieuwe najaarscollectie met een formaat van 1 bij 2 meter. Lekker groot dus. Je kunt de doek als pareo of zelfs rok omslaan, ‘m als omslagdoek gebruiken of er gewoon lekker op het strand mee bivakkeren. Wil je deze superleuke hamamdoek ter waarde van €29,95 winnen? Doe dan het volgende:
-Volg Reismeisje op Instagram en Twitter.

-Laat in een reactie op dit artikel weten waarom jij deze hamamdoek graag wilt winnen en wat de eerste bestemming is waarop je ‘m mee gaat nemen.

Dat is ‘t ! En misschien kun jij binnenkort met deze superleuke hamamdoek rond paraderen! Deze winactie loopt tot en met 14 november 12h00 ’s middags.

#backpacken #winactie

27 reacties

 • Stephanie

  11 november 2014 om 10:31

  Ik wil heel graag de hamamdoek winnen zodat we die meekunnen nemen naar de Filippijnen waar we februari naar toe gaan! Blauw is een te gekke kleur om te delen met vriendlief :)

  Beantwoorden

 • kirsten

  11 november 2014 om 10:33

  Met de hamamdoek in Thailand lijkt me heerlijk!

  Beantwoorden

 • Linda Bank

  11 november 2014 om 10:42

  En als je geen Instagram hebt??

  Beantwoorden

 • Willem

  11 november 2014 om 10:44

  Die gaat als eerste mee naar India. Hij zal vast ook wel warmte geven in IJsland tijden het kijken van het Noorderlicht. Dankzij jouw tips zal die vast ook wel te pas komen in Nicaraque en nog zoveel alndere landen en plekken die op het lijstje staan..

  Beantwoorden

 • Eline Heessels

  11 november 2014 om 10:53

  Omdat ik deze zomer samen met een vriendin voor het eerst ga backpacken in Thailand!!! Dan staat mijn eerste item vast die in mijn (nog niet gekochte) backpack gaat

  Beantwoorden

 • lariz5@msn.com

  11 november 2014 om 10:56

  Deze zou ik heel graag winnen! Ik ga in januari mijn eerst reis alleen maken en vrijwilligerswerk doen op Aruba en in Suriname. Deze hamamdoek zou dus perfect uitkomen voor de vrije uurtjes die ik op het strand kan doorbrengen :-)

  Beantwoorden

 • Annabelle

  11 november 2014 om 10:58

  Ik ben, ondanks een paar reizen als backpacker verder, nog steeds een ramp in het inpakken van mijn backpack. Mede doordat ik toch een strandlaken mee wil (en natuurlijk teveel kleren, haha) en daardoor m'n backpack al voor een kwart gevuld is! Om vervolgens natuurlijk bij m'n allerliefste vriendje te vragen of er wat kleren van mij in zijn tas mogen ;-)! Met deze hamamdoek is dat 'probleem' voor bij en kan m'n vriend er ook op zitten! Zou deze hamamdoek dan graag mee willen nemen naar z'n eerste trip in Maleisië!

  Beantwoorden

 • Denise korstanje

  11 november 2014 om 11:00

  Graag zou ik deze super mooie en heerlijke hamamdoek willen winnen omdat ik er al heel snel gebruik van kan gaan maken. Over anderhalve week ga ik samen met een vriendinnetje een stedentrip maken naar Marrakech! Waar we hopelijk kunnen gaan genieten van de prachtige stad, maar ook van heerlijke spa's en massages. Deze hamamdoek zou daarbij dus zeer van pas komen! Het zou de finishing touch zijn voor deze stedentrip! :) Liefs Denise!!

  Beantwoorden

 • Marlou

  11 november 2014 om 11:19

  Geliked, gevolgd en gepind! Wat een toffe actie! Ik zou de hamamdoek heel graag meenemen op mijn wereldreis! Ben al een tijdje op zoek en deze is echt perfect! Past goed in een backpack en is ook mooi en fijn als sjaal :). Je zou me heel blij maken!

  Beantwoorden

 • Lianne

  11 november 2014 om 11:26

  Na een reis van zes maanden, begin dit jaar, heeft het reisvirus pas echt toegeslagen. Voor het eerst van mijn leven heb ik heimwee. En dan heb ik het niet over heimwee naar eigen huis en haard... Het ontbreekt op dit moment aan geld en mogelijkheden, maar dromen doen mijn vriend en ik genoeg. Dromen over waar onze volgende reis naartoe zal gaan. En deze mooie hamamdoek moet dan zeker mee in onze backpack! Ik heb alleen geen Instagram en Twitter. Volg je wel op Facebook. Hoop dat dat ook telt...?

  Beantwoorden

 • Jet

  11 november 2014 om 11:26

  Super mooi en handig! Ik ga eind 2015 met een vriendin naar Azie. We moeten nog even sparen hiervoor, en daarom komt deze winactie uiteraard van pas!!:D

  PS: Mijn lievelingskleur is ook nog eens blauw!!
  PSS: Je site is top: laagdrempelig, leuk, informatief!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Jet

   11 november 2014 om 12:40

   Thanks Jet, leuk om te horen ;-)!

 • Stéphanie | Expeditie Aardbol

  11 november 2014 om 11:27

  Leuke winactie! Ik heb er twee, maar die zijn redelijk versleten inmiddels. Deze zou mee gaan op mijn volgende grote reis, maar die bestemming is nog niet bekend! Misschien Indonesië of Vietnam, of juist Cuba of Panama. Alle opties open!

  Beantwoorden

 • wendy van lubek

  11 november 2014 om 11:29

  Ik zou graag de hamamdoek willen winnen om te gebruiken tijdens mijn duiktripjes in binnen en buitenland.. dan kan ik hem voor meerdere doeleinden gebruiken. Om lekker op te liggen, om mij in het openbaar te kunnen omkleden, en om gewoon mooi te zijn =)

  Beantwoorden

 • Rozemarijn

  11 november 2014 om 11:41

  Ik zou hem als eerst meenemen naar Spanje!! Misschien niet heel exotisch of ver weg maar ik ga aan het einde van de maand voor het eerst alleen op reis en dit zou een mooie toevoeging zijn aan m'n nu al overvolle koffer ;)

  Beantwoorden

 • Leonie

  11 november 2014 om 11:45

  Deze hamamdoek staat al even op mijn verlanglijstje. Ik vertrek in februari voor 3 maanden naar Nieuw Zeeland en weet zeker dat ik deze doek veel ga gebruiken aangezien het dan zomer is en ik een echte strandliefhebber ben! Echt een toffe winactie!

  Beantwoorden

 • Zoe

  11 november 2014 om 11:47

  Ik heb nog geen hamamdoek en daarom zou ik deze graag winnen. Ik ga over een paar maanden een halfjaar naar Zuid-Afrika en daar zou deze heel goed van pas komen en neemt ook lekker weinig plek in in mijn backpack :)

  Beantwoorden

 • Maartje

  11 november 2014 om 12:03

  Leuke actie!! Momenteel bezig met mijn stage en eerste grote reis van in totaal 7 maanden - Australia, Nieuw Zeeland, Maleisië en India. En natuurlijk zijn er altijd dingen die je beter had kunnen doen, met name met het inpakken! Toch lastig om spullen voor 7 maanden mee te krijgen in een backpack? Zo'n mooie, multifunctionele hamamdoek was er zeker in gegaan. Voor nu te laat, maar het reisvirus heb ik inmiddels te pakken, dus bij de volgende reis gaat die zeker mee!

  Beantwoorden

 • Marjolein

  11 november 2014 om 12:12

  Nou gok dat ie lekker mee naar Frankrijk gaat! Wie weet word het een nieuwe trend. Heerlijk aan het strand of wanneer je bij een meer afspreekt met vrienden. )

  Beantwoorden

 • Astrid Dirken

  11 november 2014 om 12:45

  Wat een leuke actie! Toevallig ben ik jarig op 14/11 dus dit zou een heel leuk kado zijn! Deze hamamdoek zou wekelijks meegaan naar de yoga-les, lekker om te ontspannen!
  ps: ik heb geen twitter maar in de plaats daarvan zal ik jullie "liken" op Facebook!

  Beantwoorden

 • Iris

  11 november 2014 om 17:28

  Ik wil heel graag naar Ibiza, dan heb ik alvast de hamamdoek met de juiste looks!

  Beantwoorden

 • Edine

  11 november 2014 om 19:52

  Ik volg je natuurlijk op Twitter en Instragram (Edinevp)! De prachtige handdoek gaat overal mee naar toe. Allereerst mee naar het huis waar ik en m'n vriend gaan samen wonen in december dit jaar en dan in 2015 mee naar Marokko!

  Beantwoorden

 • Dagmar

  11 november 2014 om 21:37

  Hey,
  Fantastische site! Ik lees je artikelen graag.

  Ik zou graag de hamamdoek willen gebruiken voor mijn reis naar Suriname voor drie maanden. Hier ga ik mijn afstudeer onderzoek doen. Maar natuurlijk ook genieten van het land.
  Afgelopen zomer ben ik naar Uganda geweest om vrijwilligerswerk te verrichten bij de weeskindjes. Als ik ben afgestudeerd hoop ik de wereld nog meer te ontdekken! Jou tips komen zeker van pas en ik ga ervoor!
  Liefs

  Beantwoorden

 • Ellen

  12 november 2014 om 09:11

  Toffe actie!

  Ben op dit moment bezig met de voorbereidingen om een jaar naar Australië te gaan eind mei. De allereerste lange trip die gepland staat, en had al her en der op internet gelezen dat deze doeken onmisbaar zijn in je backpack. Vooral omdat ze zo multifunctioneel zijn!
  Zou goed van pas komen om af te vinken van m'n 'to buy list' :-)

  Beantwoorden

 • Marina

  12 november 2014 om 09:17

  Ik ga in december naar Turkije dus ik denk dat hij dan zeker in mijn koffer zit!

  Beantwoorden

 • Caroline

  12 november 2014 om 09:22

  Beste reismeisje,

  Als eerst wat een te gekke site! Stiekem jaloers hoor!

  Ik heb 4 jaar op Curacao gewoond en woon nu sinds 7 weken weer in Nederland. Ik ben keihard aan het werk met dubbele diensten omdat ik een nieuwe droom ga waarmaken. BACKPACKEN!!!! Voor het eerst!!! 1 december vertrek ik naar Thailand voor een maand alleen. Ik heb er mega veel zin in en vind het super spannend! Ik kom aan in Bangkok dus je bovenstaande blog kwam goed uit ga ik zeker gebruiken! Voor een mooie doek heb ik nog wel en plekje voor in mijn backpack ;)

  Groetjes

  Caroline Wolff
  Ps: ik volg je op twitter en instagram hoor

  Beantwoorden

  • Reismeisje Caroline

   12 november 2014 om 10:13

   Dank Caroline :-)

 • Chris

  12 november 2014 om 11:13

  Best Reismeisje,

  Ik ken je nog niet zo heel erg lang en ben vandaag weer eens bij je op bezoek waar ik deze actie tegenkwam, wat leuk en symapthiek.
  Ik maak nog geen gebruik van Instagram of Twitter en vandaar dat ik het even via deze weg doe.

  De reden dat ik mee doe heeft te maken dat een lieve vriendin van mij momenteel te maken heeft met een burn out en dan is het wel lekker om warm te blijven.
  In een van mijn volgende wandelingetjes die ik ook echt vaak als een reis zie waarin ik van alles zie en meemaak zou ik dan de handdoek mee willen nemen om hem dan om die lieve vriendin heen te slaan zodat ze voor dat moment lekker warm blijft.

  In ieder geval veel plezier en succes met het kiezen van een winnaar/winnares! Mooie reizen ook verder!

  Met reizende groet,
  Chris

  Beantwoorden

 • Willem

  20 december 2014 om 12:12

  En wie heeft hem gewonnen?

  Beantwoorden

  • Reismeisje Willem

   21 december 2014 om 14:39

   De winnaar heeft een persoonlijk berichtje via e-mail ontvangen ;-).

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.