On our way to Dubai

Reismeisje 21 juli 2014

dubai

Tegen de tijd dat jullie dit berichtje lezen, hebben we Oeganda en Rwanda achter ons gelaten voor een fijne afsluiter in Dubai. Misschien een wat verrassende combinatie, maar voor slechts een paar tientjes konden we de tussenstop in Dubai met een paar dagen verlengen. Hebben we dat ook meteen weer gezien  ;-) ! Het zal vast wel even een reisshock worden; van het groene en grotendeels rurale Oeganda naar de drukte en bling-bling van Dubai. Ik ben erg benieuwd!

Programma.

Een echt programma hebben we nog niet. Daar hebben we in het vliegtuig naar Dubai toe nog genoeg tijd voor. We hebben maar een krappe 3 dagen, dus die wil ik wel graag zo goed mogelijk benutten  8-) ! We hebben in elk geval een leuk hotelletje gevonden in het 'authentieke' deel van Dubai. Ik hoop dat we daar nog een echt Arabische sfeer kunnen proeven, love it! Verder gaan we sowieso de Burj Khalifa op en willen we de gekte van Dubai Mall graag gezien hebben. Een bezoekje aan een supermooie moskee in Abu Dabi staat ook nog op het wensenlijstje. Tja en verder gewoon lekker genieten van de laatste dagen vakantie. Heerlijk! Dinsdagmiddag landen we weer in Nederland, dus daarna zal ik jullie er alles over vertellen!

 

@Verenigde Arabische Emiraten @Midden-Oosten #reizen #backpacken #dubai

2 reacties

 • Sandra

  22 juli 2014 om 19:42

  Wat is de tijd snel gegaan! Hoop dat Dubai ook leuk was?

  Beantwoorden

  • Reismeisje Sandra

   23 juli 2014 om 14:19

   Ja snel he?! Echt genoten! Dubai was wel eventjes een cultuurschok ;-), maar ook gaaf. To be continued!

   • Sandra Reismeisje

    24 juli 2014 om 14:18

    Leuk! Ik kijk er naar uit!

 • Marcella

  25 juli 2014 om 19:56

  Dubai lijkt me bizar, maar ook onwijs interessant. Leuk dat jullie er een aantal dagen waren, ben nieuwsgierig naar jullie avonturen daar!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Marcella

   26 juli 2014 om 07:39

   Volgen snel ;-)!

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.