De meest inspirerende reismagazines

25 juli 2013

Reismaga

Voorpret rondom een volgende reis is soms het halve werk ;-). Ik kan echt genieten van een beetje bladeren in een reismagazine, me vergapen aan de vaak prachtige foto’s en me laten inspireren door verhalen van anderen. Heb je ook behoefte aan wat reisinspiratie om even lekker bij weg te dromen? Pak er dan eens één van de volgende bladen bij!

Columbus Magazine. Seriously my oldtime favorite! Mijn vriend heeft er een abonnement op, waar ik gretig gebruik van maak ;-). Als je houdt van nèt even wat anders en de gebaande paden liever links laat liggen, zul je uit Columbus superveel leuke ideeën, tips en inspiratie halen. Om nog maar niet te spreken over de prachtige foto’s die er in staan! Met stip het reismagazine waar ik superblij van word!

Lonely Planet Traveller Droomtrips. Ik heb ’t al eerder geschreven; ik ben een Lonely Planet meisje. Ik houd van de zo typisch nuchtere, praktische backpackstijl die ze gebruiken. En dus ben ik ook fan van de jaarlijkse Droomtrips editite. Vol met bijzondere bestemmingen, achtergrondinfo en bruikbare tips. Lekker om op je strandbedje bij weg te dromen :-)!

Happinez. Oké, Happinez is natuurlijk geen reisblad. Maar in vrijwel elke editie staat wel een supermooie, spirituele bestemming beschreven. Inclusief fantastisch mooie foto’s en complete beschrijving van de route die wordt afgelegd. Hier komt bijvoorbeeld mijn wens om naar Bhutan te gaan uit voort.

National Geografic Traveller. Als je graag wat achtergrond en historie van reisbestemmingen wilt weten, is National Geografic Traveller jouw blad. Eerder informatief dan echt superinspirerend wat mij betreft, maar desalniettemin zeker de moeite waard om op een lazy zondag lekker door heen te bladeren.

#Inspiratie #reizen #tips #lezen

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.