Kerst winactie voor reisfans!

Reismeisje 10 december 2014

Kras wereldkaart Scrape Scratch Map

Met Sinterklaas achter de rug en de kerstdagen in het vooruitzicht is het tijd voor een leuke, nieuwe winactie :-) . Dit keer kun je iets winnen wat speciaal voor reisfans is gemaakt. Overduidelijk bedacht door iemand die zelf gek is op reizen. Een superleuk cadeautje voor onder de kerstboom óf om gewoon lekker voor jezelf te houden. Benieuwd wat het is? Een te gekke Scrape Map!


Kras je eigen wereldkaart.
Scrape Map is bedacht door reiziger Miranda Aresu. Na een fijne wereldreis kwam ze op het idee een wereldkaart te ontwerpen waar je al de landen en bestemmingen waar je bent geweest op af kunt krassen. En die verder ging dan de al bestaande wereldkaart die je open kon krassen, want met illustraties en een stuk groter! Zo krijg je dus een persoonlijke, unieke wereldkaart van jouw reisavonturen. Superleuk :-P ! Onder de kraslaag zitten niet alleen vrolijke kleuren, maar ook icoontjes, highlights en andere leuke reiselementen. Ik ben fan!


Scrape Map Scratch opengekraste kaart

Winactie!
Ik mag van Miranda zo’n superleuke Scrape Map ter waarde van €29,95 weg geven aan één van jullie. Leuk kerstcadeau lijkt me! Wat moet je doen? Eigenlijk is het heel eenvoudig. Laat in een reactie op dit artikel weten waarom je de Scrape Map graag wilt winnen, volg Scrape Map via Facebook en je bent in de race :-) ! De meest originele reactie wint een persoonlijke Scrape Map. Deze actie loopt tot en met 16 december 2014. Wil je meer weten over Scrape Map? Kijk dan op de website of ga naar de Facebook pagina.

#reizen #backpacken #winactie #scrape map

69 reacties

 • Anouk

  10 december 2014 om 08:09

  Ik zou heel graag zo'n map willen hebben voor aan mijn muur. Ben mijn reizen al een jaar van tevoren aan het plannen en hoop dat ik ze allemaal waar kan maken! En dan lekker krassen als je terug komt, altijd leuk! En super blij zijn naarmate de map verser opengekrast mag worden.

  Beantwoorden

 • Lisanne Kramer

  10 december 2014 om 08:12

  Wat een superleuke actie! Ik zou hem graag willen winnen omdat ik geluk heb met mijn opa en oma, van ruim in de 80, die al mijn reizen volgen en het meest enthousiast van iedereen zijn. Inmiddels is hun geheugen niet meer 'je-van-het' en wil ik ze graag mijn wereldkaart laten zien met een reminder van waar ik geweest ben en welke highlights daar waren. Zo kunnen wij samen hopelijk nog flink wat jaartjes reisverhalen en ervaringen delen!

  Beantwoorden

 • willemijn

  10 december 2014 om 08:22

  Gave acties! Kriebels voel ik! Want dat doet reizen met me! Reizen en bezig zijn met reizen maakt me gelukkig. Als ik een gezin begin zou ik dit graag overdragen. Ik wilde een kaart aanschaffen hiervoor, maar dit is helemaal een top idee.
  Geef kinderen het gevoel van vrijheid en respect voor andere culturen en je geeft ze de wereld!

  Beantwoorden

 • sabrina

  10 december 2014 om 08:27

  Omdat deze kaart me motiveert om alle landen af te reizen zodat ik ze allemaal open kan krassen!
  dat zou toch super tof zijn

  Beantwoorden

 • Chantalle

  10 december 2014 om 08:31

  Wauw wat een leuke actie! Ik ben dol op reizen, geeft me zo'n heerlijk gevoel! Heb nog zo veel reizen op mijn planning staan! De scrape map zou ik super graag willen hebben! Zo kan ik er elke dag naar kijken en me weer verheugen op de volgende reis! Zou ook erg leuk staan in m'n nieuwe appartementje waar ik in januari in mag!

  Beantwoorden

 • Sanne

  10 december 2014 om 08:44

  Ben ontzettend mijn best aan het doen om zo weinig mogelijk geld uit te geven aan hebbedingen, om zo lang mogelijk te kunnen reizen. In september was ik begonnen aan een reis zonder bekend einde (de terugkeer naar huis zou zijn wanneer mijn bankrekening leeg zou zijn). Helaas ben ik vanwege het overlijden van mijn opa vorige week al terug gekomen.
  Maar omdat ik al gelijk heimwee had naar Azië staat er een terugvlucht op 27 december gepland! Ik heel blij, mijn familie iets minder omdat ze me dan weer voor een onbekende tijd moeten missen (& ik hen ook natuurlijk). Ik zou graag bij mijn oma een scrape map achter laten zodat ze wat afleiding heeft en een idee heeft waar haar kleindochter uithangt. (En ze de collectie postcards die ik haar stuur kan plaatsen).

  Beantwoorden

 • Sophie

  10 december 2014 om 08:50

  Wat een geweldig kerst cadeau! Meteen na de kerstdagen vliegen mijn vriend en ik naar Indonesië. Onze eerste verre reis samen. Hoewel hij al op veel meer plekken is geweest is ook hij erg nieuwsgierig. Onze moeders durven helaas niet zo een lange tijd in het vliegtuig te stappen terwijl anderen familieleden en vrienden wel de hele wereld over reizen. Mijn vriend woont net op zichzelf voor tien maanden in een heel kaal huis. Hier zou de kaart perfect opgehangen kunnen worden om zo onze vakantie samen meteen open te krassen maar ook de reizen van al onze vrienden en familieleden! Om zo samen met iedereen de hele wereld over te reizen. Samen reizen: de perfecte kerst gedachte!

  Beantwoorden

 • Jeroen

  10 december 2014 om 08:53

  Gaaf!
  Helaas heb ik 3 weken geleden een andere vergelijkbare aan vriendinlief cadeau gedaan. Deze ziet er toch net wat netter uit overigens.
  Maar omdat we dus al iets vergelijkbaars hoop ik dat iemand anders er erg blij mee is.
  Hoe dan ook leuke actie!

  Beantwoorden

 • Wendy

  10 december 2014 om 08:57

  Wauw dit staat hoog op mijn lijstje! Ik zou dit graag willen winnen omdat ik samen met mijn vriend helemaal weg ben van reizen. Zo zijn we vorig jaar ook gaan backpacken in Thailand! Het volgende wat op de planning staat is een Wereldreis!! Dan zou dit cadeau te gek zijn, om samen waar we ook zijn geweest de wereld een beetje kleur te geven! Door de tips en ervaringen die jij deelt op reismeisje.nl, heeft het ons al een stap dichter bij de wereldreis gebracht, nu flink sparen en hopelijk snel weg te kunnen. Met deze wereldkaart in onze woonkamer zouden wij er nog meer naar uitkijken om aan deze reis te beginnen!

  Beantwoorden

 • merle

  10 december 2014 om 09:13

  Een scrape map is het perfecte cadeau voor kerstmis voor mij. Ik ben op dit moment hard aan het sparen voor een volgende reis en het lijkt nog heel ver weg helaas. Een scrape map is voor mij de juiste motivatie om nog eens na te genieten over mijn vorige reizen en na te denken over mijn komende reizen zodat ik weet waar ik op dit moment hard voor werk. Inspiration keeps me going!

  Beantwoorden

 • Madeleine Severius

  10 december 2014 om 09:23

  Wat een super leuke map. Mijn vriend heeft een dergelijke map al jaren op zijn lijstje staan. En dat vraagt om nog meer reizen natuurlijk! Volgende week vertrekken we weer, om die reden lijkt het me super om hem te winnen voor hem. Kan die meteen weer een vakje openkrassen.

  Beantwoorden

 • CarpeDiem

  10 december 2014 om 09:27

  Nou, dat lijkt me nou een leuk cadeau voor onder de kerstboom! Ik heb (hoop ik) vriendlief aangestoken met mijn reisvirus, en zo kunnen we samen onze bestemmingen openkrassen. Hij zal dan ook een mooi plekje krijgen in ons huisje!!
  Leuke actie!

  Beantwoorden

 • Ricky

  10 december 2014 om 09:31

  ...omdat ik mijn ouderwetse wereldbol-met-lampje voor kerst ga inpakken en cadeau ga doen aan mijn kleine neefje die daar zo ontzettend gek op is elke keer als hij die ziet! Net als zijn tante ook betoverd door deze aardbol. Dit zou een super vervanging zijn voor mij zelf in mijn huisje!

  Beantwoorden

 • mandy van barneveld

  10 december 2014 om 09:31

  Wat een super leuke actie! Ik zou hem heel graag als kerstcadeau aan mn zus geven die gek is op reizen! Ze maakt van al haar reizen een fotoboek maar ik denk dat toch nog leuker is! Ik zit zelf op het moment voor stage in Australië en hoe leuk zou het zijn om haar te verrassen met deze map!!

  Beantwoorden

 • Marleen

  10 december 2014 om 09:55

  Gave actie! Ik wil deze al een tijdje hebben. Het zou geweldig zijn als ik deze kaart onder de kerstboom zou vinden, en hij zou dan ook een prachtig plekje krijgen om te hangen.

  Beantwoorden

 • Tatjana Kooman

  10 december 2014 om 10:05

  Ik zou de kaart graag aan mijn vakantie foto wand hangen om die muur echt compleet te maken! Van elke reis mooie foto's en dan de kras kaart in het midden.

  Beantwoorden

 • Fenna 't Jong

  10 december 2014 om 10:06

  Ben in de kerstvakantie vrij dus dan kan ik lekker gaan krassen :-)

  Beantwoorden

 • Tatjana Kooman

  10 december 2014 om 10:06

  Ik zou de kaart graag aan mijn vakantie foto wand hangen om die muur echt compleet te maken! Van elke reis mooie foto's en dan de kras kaart in het midden.

  Beantwoorden

 • Dayenne van Boxtel

  10 december 2014 om 10:13

  Deze Scrape Map lijkt mij geweldig om te winnen. Met al heel wat landen afgestreept op mijn lijstje, maar nog heeel veel landen te gaan, kan ik dit goed bij houden op deze Scrape Map. Met 2 toekomstige reizen (Zuid-Afrika en Australie) in de planning, wordt mijn Scrape Map steeds gekleurder. En wat is het toch een mooi product.

  Beantwoorden

 • Lottes

  10 december 2014 om 10:30

  Een jaar geleden zat ik nu in Australie. Ik maakte de reis van mijn dromen en genoot met volle teugen. Inmiddels ben ik al een half jaar terug en mis ik het backpacken nog steeds iedere dag. Omdat ik weet dat ik voorlopig even moet sparen voordat ik weer maanden weg kan, kan ik alleen nog maar wegdromen. En hoe is dat mooier dan met deze kaart, waarop ik het land waar ik een skydive maakte kan openkrassen, het land waar ik mijn nieuwe beste vriendin ontmoette, het land waar ik verliefd werd, het land waar ik het ziekenhuis van binnen ontdektte, het land waar ik achterop de motor door de bergen scheurde. Ik zou wel willen wegdromen in herinneringen aan deze prachtige reis en dat doe ik graag onder de kerstboom met deze kaart.

  Beantwoorden

 • saimah

  10 december 2014 om 10:42

  Jaaa! Ik zoek al zo lang zo iets! Heb nu gewoon een witte wereldkaart en kleur zelf in waar ik ben geweest, maar dit is toch veel en veel leuker!! Het nadeel is trouwens wel dat ik dan veeel meer behoefte krijg om te reizen.. Nouja is dat eigenlijk een nadeel?? Haha

  Leuke actie!

  Beantwoorden

 • CK

  10 december 2014 om 10:48

  TE GEK! Ik heb een tijdje terug besloten volgend jaar eindelijk maar eens mijn droom achterna te gaan en mijn langverwachte reis te maken, op naar Azië dus! Het lijkt me echt helemaal te gek als ik die reis, wat een van de meeste bijzondere momenten uit mijn leven zal gaan worden, bij te houden op deze prachtige scrape map zodat ik er bij thuiskomst nog net zo van kan nagenieten!

  Beantwoorden

 • Rianne Belou

  10 december 2014 om 11:10

  Het lijkt me heerlijk om de wereld te ontdekken. Ik was al heel lang niet op vakantie geweest tot ik besloot dat het eindelijk kon. Toen heb ik in 1 week Stockholm en Oslo gezien en ik wil meer. Ik wil meer zien, meer beleven, meer voelen, me laten verrassen en overal ander eten proeven en gewoon tes en cultuur ervaren. Reizen is geweldig, ik krijg er kriebels van en ik wil meer, daarom lijkt mij die krasmap te gek. Ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden

 • Carine

  10 december 2014 om 11:25

  Super slim, zo'n kaart! Ik zou erg graag eentje bij mijn moeder thuis neerhangen. Het is natuurlijk voor ons een ontzettend gaaf avontuur om een wereldreis te maken (mijn vriend en ik gaan al weg op 5 januari!!! Yay!) maar o zo vervelend voor de thuisblijvers. Tja, we zitten immers aan de andere kant van de wereld, dat is nogal wat. Het zou ontzettend leuk zijn als mn moeder ons 'interactief' zou kunnen volgen door de landen waar we zijn geweest weg te krassen. Zo kan mam ons toch een beetje beter in de gaten houden ;-)

  Beantwoorden

 • Julie

  10 december 2014 om 11:26

  Ik zou hem supergraag willen winnen. Ik studeer een Master in Tourism Management in het buitenland en ik heb moeite met bijhouden waar ik overal ben geweest. Lucky me!

  Beantwoorden

 • Sara

  10 december 2014 om 11:40

  Ik heb al een prachtig mooie wereldkaart aan mijn muur hangen, deze zou ik echter graag willen vervangen door een kaart waarop steeds beter zichtbaar word wat ik al van de wereld heb gezien. Mijn doel is om in mijn leven zoveel mogelijk landen te bezoeken om mijn interesse in antropologie zoveel mogelijk te ontwikkelen. De teller staat nu op 23, dat het met deze kaart maar veel meer mag worden!

  Beantwoorden

 • Roosmarijn

  10 december 2014 om 11:49

  Dit jaar helaas geen Sinterklaas voor mij,
  Ik zit namelijk in Australië, maar hou wel van rijmelarij!
  Daarom mijn reactie in de vorm van een gedicht,
  Zo doe ik toch nog een beetje mee; ben tenslotte toch ook op NL gericht.
  De scrape map ziet er super vet uit,
  Zo eentje zou ik wel graag willen hebben voor in mijn slaapkamerkajuit!
  De 16e kom ik aan in Nederland,
  Dus geen Sinterklaas maar wel Kerst voor mij; jaja lekker bijdehand!
  Goed, volgens mij is nu wel duidelijk dat ik hem ook erg graag wil,
  Nu is het aan jullie om te kiezen, ik hou me vanaf nu wel stil. ;)

  Beantwoorden

 • Eveline H.

  10 december 2014 om 11:52

  Woow wat een toffe kaart! Ik ben inmiddels verslaafd aan het raken aan het maken van reizen. Afgelopen jaar zou ik naar India zijn gegaan, maar de organisatie heeft de reis geannuleerd ivm veiligheid. Dit staat nog altijd op de planning. Nu druk aan het plannen voor de reis voor komend jaar. Hoe tof zou t zijn als ik mijn leerlingen kan laten zien waar ik allemaal al ben geweest. Deze kaart laat dat op een hele leuke manier zien. Natuurlijk hang ik m op in huis, zodat mijn reiservaringen voor al m'n dierbaren te zien zijn.

  Beantwoorden

 • Tristan

  10 december 2014 om 11:53

  Ik zou hem mijn moeder cadeau doen voor de kerst. Ze vind het heerlijk om op pad te gaan maar wordt hier onwijs in geremd door de slechte gezondheid van mijn vader. Wellicht dat de poster haar weet aan te zetten om iets vaker met vriendinnen op reis te gaan om zo haar kaart beetje bij beetje open te krassen :-)

  Leuke actie overigens!

  Beantwoorden

 • ieneke

  10 december 2014 om 12:27

  Ik zou hem graag winnen voor mijn (ex-)vriend.
  Hij gaat binnenkort een eigen huis zoeken (wat ik verschrikkelijk vind)
  maar voordat hij dat gaat doen gaan we nog 1 keer samen op vakantie naar Cuba.
  Kan hij die meteen in zijn nieuwe huis ophangen en weg krassen.. een mooie nieuwe start wens ik hem zeker toe.

  Beantwoorden

 • Abrehet

  10 december 2014 om 13:10

  Vorig jaar oktober heb ik mijn eerste verre reis naar het buitenland gemaakt. De bestemming was Thailand; voor het eerst in m'n eentje backpacken (Aahhww!). Deze reis was één groot avontuur waarin ik echt waanzinnige plekken heb gezien(drukke Bangkok, relaxte eilanden en prachtige natuur), super leuke mensen heb ontmoet en de meest vriendelijke cultuur heb mee mogen maken. Dit jaar heb ik mijn reisavontuur uitgebreid door naar Laos, Vietnam en Cambodja te reizen. Weer een ge-wel-dige reis met fantastische ervaringen! En ik kan het nu zeggen; ik heb het reisvirus te pakken! Ik wil meer zien, meer beleven en meer ervaren! En daarin kan deze scrapmap natuurlijk niet ontbreken. Zo kan ik mijn nieuwe avonturen plannen! Ik krijg er nu al zin in!!
  Groetjes,
  Abrehet

  Beantwoorden

 • Daphne

  10 december 2014 om 13:11

  Wat een geweldige kaart! Ik wil hem graag aan een goede vriendin van me geven, al jaren sparen We voor onze reis naar Japan en Dubai en over een half jaar Is het eindelijk zover! Samen naar de world scout jamboree om daar vrijwilligerswerk te doen :) en wat Is nou leuker dan je reisbuddy zo een mooie kaart te mogen geven om voor altijd onze reis te herinneren

  Beantwoorden

 • Vita

  10 december 2014 om 14:37

  Wat ontzettend leuk! Ik zou deze kaart graag willen winnen zodat ik mijn vrienden en familie een idee kan geven van waar ik straks in 2015 heen ga zonder eerst een lesje aardrijkskunde te hoeven geven XP. Daarnaast kan ik lekker verder dromen over alle reizen die ik nog wil gaan maken.

  Beantwoorden

 • Aukje

  10 december 2014 om 14:50

  Wat een leuke actie! Ik ben al heel lang opzoek naar iets waarbij ik kan bijhouden waar ik ben geweest.
  Heerlijk overzichtelijk z'n kaart. En natuurlijk een goeie motivatie om nog meer landen/steden te bezoeken zodat je nog meer kunt krassen!

  Beantwoorden

 • Tineke

  10 december 2014 om 15:02

  Super leuk! Zou de map graag willen winnen, omdat ik op dit moment bezig ben met een wereldreis en als ik dan weer thuis kom, kan ik nagenieten met deze map! :)

  Beantwoorden

 • Caitlin Stoel

  10 december 2014 om 15:23

  Voor mijn studie reis ik veel, omdat het een internationale studie is en ik totaal 3x naar het buitenland moet voor een lange stage. Daarnaast maken we ook veel 'fieldtrips' naar andere landen. Graag wil ik bijhouden waar ik geweest ben en vooral ook zien waar ik nog naartoe wil. Ik ben gek op reizen, en heb al best wat landen gezien. Maar nog lang niet alles! Ik wil zo veel mogelijk culturen ervaren. Omdat ik veel reizen in het vooruitzicht heb en al een paar reizen gemaakt heb, lijkt dit mij super leuk om bij te houden op de scratchmap! Groetjes!

  Beantwoorden

 • Mirthe van Tilborg

  10 december 2014 om 17:05

  Graag zou ik mijn huidige wereldkaart vervangen door deze geweldige kraswereldkaart! Ik ben een echt reismeisje en ben in januari klaar met mijn opleiding management toerisme. Vanaf dat moment wil ik de wijde wereld intrekken om ervaringen op te doen op bestemmingen waar ik nog niet geweest ben. Deze kraswereldkaart helpt mij om mijn bucketlist af te werken en memories all around the world te creëren. I haven't been everywhere, but it's on my list. <3

  Beantwoorden

 • Edine

  10 december 2014 om 17:45

  Voor een mooi plekje in mn nieuwe huis!!

  Beantwoorden

 • Suus

  10 december 2014 om 17:50

  Ik heb net vandaag mijn ticket geboekt voor mijn eerste echt solo reis! Verder ben ik in veel landen geweest maar helaas vooralsnog voor het grootste deel binnen Europa. Ik wil graag zoveel mogelijk van de wereld zien en het lijkt me geweldig om deze kaart boven mijn bed te kunnen hangen, zodat ik iedere dag opnieuw herinnerd word aan de prachtige plekken op onze mooie aarde die ik al heb gezien, en alle prachtige plekken waarover ik nog slechts droom en die ik nog ooit hoop te bezoeken. Daarbij is kerst zonder twijfel mijn favoriete periode in het jaar en moet ik het dit jaar zonder mijn vriendje stellen (omdat hij in het buitenland zit), dus een gaaf buitenlandgerelateerd cadeau zou ik wel kunnen gebruiken als ik op kerstavond in mijn eentje het 3-jarig jubileum van mijn vriend en mij vier!

  Beantwoorden

 • Sarah Smeijsters

  10 december 2014 om 18:04

  Ik ben nu nog de december kalender aan het krassen, in de hoop wat geld te winnen om bij te leggen aan onze verre reizen. Hoe leuk zou het zijn als ik daarna verder kan krassen op deze scrape map! :D

  Beantwoorden

 • Lieveke de Jong

  10 december 2014 om 18:54

  Omdat niets het leven zo kleurrijk maakt, dan reizen. Buitenlandse dingen zien, horen, voelen, proeven en ruiken; dat is reizen! Hoe gaaf is het om daar trots op terug te kijken op een kleurrijke poster/kaart!

  Beantwoorden

 • Daphne

  10 december 2014 om 19:02

  Leuk! Ik zou deze scratch map graag winnen om in onze logeerkamer op te hangen waar we binnenkort een Airbnb kamer van willen maken. Leuk als onze gasten hun landen van herkomst open krassen.

  Beantwoorden

 • Michelle

  10 december 2014 om 19:03

  Na een geweldige wereldreis samen met mijn vriend in 2013 en een nieuw huis in 2015 hoop ik deze aan onze muur te kunnen hangen. Om elke dag een te dromen over deze fantastische reis en alle reizen op mijn bucketlist.

  Beantwoorden

 • Elisa

  10 december 2014 om 19:43

  Zo kan ik mooi deze ophangen in mijn kamer, En na mijn reizen kan ik iedereen laten zien. Waar ik ben geweest!
  Nu wil ik helemaal de wereld zien, zodat ik heel veel landen kan open krassen.

  Beantwoorden

 • Sjoerd

  10 december 2014 om 19:59

  Ik ben nog student en naast dat ik niet zoveel budget heb om die gave Scrape Map aan te schaffen, heb ik nog een heel reisleven voor me. Jaarlijks ga ik op studiereis met mijn studievereniging en ook heb ik nog mooie reisplannen voor de toekomst. Ghana kan er ook al afgekrast worden en als die Scrape Map voor mij is, dan zeg ik één ding heel veel: ga toch krassen!

  Beantwoorden

 • Floortje

  10 december 2014 om 21:45

  Begin volgend jaar ga ik eindelijk in mijn eigen stulpje wonen. Als reisfanaat zou deze scrape map heel mooi staan in mijn nieuwe huisje, naast alle gave reisfoto's die ik al heb laten afdrukken :-))

  Beantwoorden

 • Karin van Iersel-Pikaar

  10 december 2014 om 21:47

  Graag! Als interieurstuk wat ons dagelijks herinnert aan ons reis- to-do-lijstje. Op die manier heeft t dagelijks de aandacht en kan t troost geven tijdens mindere tijden om uit te kijken naar mooie reistijden of te herinneren aan heerlijke reistijden!

  Beantwoorden

 • Linda

  11 december 2014 om 01:53

  Nooit geluk in het spel, maar nu is elke keer krassen een winst! Weer een bijzondere reiservaring rijker...

  Beantwoorden

 • Maud

  11 december 2014 om 08:56

  Vriendjelief en ik hebben regelmatig discussies waar ons volgende tripje naar toe zal gaan.. Er is zoveel moois op de wereld wat we allemaal nog willen zien! Met deze Scrape Map kunnen we in één oogopslag zien welke tripjes we allemaal nog moeten maken.. En het allerleukste komt nog.. Nog een paar maandjes en dan zijn we niet mer met z'n tweetjes, maar met z'n drietjes! Dan krijgen we er een (mini me) reismaatje bij! Wordt het reizen nog leuker! :-)

  Beantwoorden

 • Mai

  11 december 2014 om 09:50

  Ahhh super leuk! Ik wilde dit al een hele tijd kopen! En nuuuu ik hem kan winnen why not xxx

  Beantwoorden

 • Agaath Snoep

  11 december 2014 om 13:27

  Erg leuk!!ik ben stewardess en lijkt me leuk voor mijn kinderen om zo samen te kijken/krassen waar ik ben geweest!!mooie eye-catcher voor in de keuken

  Beantwoorden

 • Joost

  11 december 2014 om 16:33

  Gave map. Wel duur via Bol! Ik zou 'm graag winnen, maar ik zie dat hier al veel originele tekstjes staan. Ik heb hem ook mijn kerst surprise lijstje gezet ;)

  Beantwoorden

  • Milou America Joost

   13 december 2014 om 16:01

   Hee Joost jij ook hier haha! Toevallig!

 • Robyn Kuiper

  13 december 2014 om 10:06

  Na mijn reisdagboeken , reisweblog, dikke foto reisalbums en heel veel herinneringen aan mijn backpackreizen door Vietnam, Indonesie en Amerika ben ik ook weer eens toe aan een splinternieuwe 'gadget' omtrent het bijhouden van al je backpack avonturen.

  Daarom is het fijn om een Scrape Map te hebben zodat je nog iets tastbaars hebt om terug te kijken naar de vele reizen die je hebt gemaakt.
  Het komt mij nu erg goed uit aangezien ik volgend jaar ga backpacken door Myanmar, laos,Combodja, Vietnam en Maleisie.
  Ik heb ooit eens ergens gelezen wat van toepassing is:

  'I travel because i'd rather look back at my life, saying 'i can't believe i did that'..instead of 'if only i had....''

  En daarbij helpt een scrape map mij ook natuurlijk om alle landen die ik bezocht hebt nog eens te bekijken en de herinneringen boven halen..

  Groetjes

  Robyn

  Beantwoorden

 • Roos Oosterbroek

  13 december 2014 om 14:56

  Jaaaaaaaa dit is mijn fav kerstpakket

  Beantwoorden

 • Charlotte janssen

  13 december 2014 om 15:04

  Ik zou deze kaart zo graag voor mijn vriend willen winnen. Ik heb er namelijk al een, maar deze wil ik individueel open krassen, na menig commentaar en kleine ruzietjes omdat hij ook zijn landen wil open krassen, is het tijd dat hij zelf een kaart krijgt die we ernaast hangen. Zodat hij ook kan pronken! Ze zijn prachtig :D

  Beantwoorden

 • Bo

  13 december 2014 om 15:17

  Ja dit is heel gaaf. Ik ga verhuizen in maart en ik was opzoek naar iets leuks voor aan de muur. Aangezien ik veel reis past dit perfect! Natuurlijk heb ik scrape map geliked :)

  Beantwoorden

 • Anouk

  13 december 2014 om 15:19

  Ik zou hem heel graag zelf willen hebben maar als ik hem win geef ik hem aan mijn vriend. Die door mij het reizen heeft ontdekt en ik wil dat het reisvirus nooit meer bij ons verdwijnt! Met deze map krijgt hij vast ook weer de kriebels om te vertrekken, en dan kan ik ook mijn backpack weer inpakken! ;)

  Beantwoorden

 • Anouk van der Velde

  13 december 2014 om 15:52

  "The world is a book and those who do not travel read only one page".
  Dit is mijn favoriete quote ever. Ik reis niet alleen omdat ik het leuk vind, maar ook omdat ik er ontzettend veel van leer.

  In 2009 ben ik als 18jarig verlegen en onzeker meisje alleen naar Nieuw-Zeeland vertrokken om daar een half jaar naar school te gaan en rond te reizen. Iedereen was verbaasd dat ik dit wilde omdat zij mij dit niet zagen doen. Niet alleen had ik daar de beste tijd van mijn leven, ook heb ik mijzelf zo erg ontwikkeld tot een zekerder en gelukkiger persoon. Ik kende niemand en moest mijzelf zien te redden, ik werd zelfstandiger. Ik heb iedereen laten zien dat ik dit avontuur aankon en ik was zo trots op mijzelf.
  Ik ben zelfs op de terugweg naar huis langs Sydney gegaan om daar nog een weekje een vriend te bezoeken en ook zelf op ontdekking te gaan.

  Vorig jaar september (2013) ben ik in mijn eentje naar Italie gereden voor een 9 weken durende stage. Ik had weer alles zelf geregeld en de stage was verschrikkelijk. Ik had een rottijd, maar probeerde aan de andere kant zoveel mogelijk te genieten en de kans aan te grijpen om Italie te bewonderen.

  Van beide reizen heb ik zoveel geleerd en ik heb mijzelf veel kunnen ontwikkelen. Beide reizen zal ik nooit vergeten en het mooiste zal zijn om zo'n mooie Scrape map aan de muur te hangen, zodat ik er elke dag naar kan kijken en nOg vaker herinneringen op te doen dan dat ik nu al doe.

  Ik februari vertrek ik voor 3,5 week naar Zuid-Afrika, ook ZA zal mij veel leren en wat is er mooier dan na de reis het gebied Zuid-Afrika open te krassen op de Scrape map..

  Toevallig heb ik voor de vriendin van mijn broer een scratchmap gekocht voor Kerst. Persoonlijk vind ik deze Scrape map mooier, maar ik zie het nu pas voor het eerst. Voor mijzelf zou deze Scrape map het allermooiste Kerstcadeautje zijn dat ik mij kan wensen! :)

  Beantwoorden

 • Milou America

  13 december 2014 om 15:59

  Wat een gave kaart! Ideaal voor de reis die ik komende zomervakantie ga maken! Ik ga met drie vriendinnen interrailen, met zo'n beetje als doel om zo veel mogelijk landen van Euopa te zien. Niet alleen daarvoor, maar ook voor de tips, weetjes en plaatjes komt deze kaart mij goed uit. Ik ben namelijk pas net 18 en kan die wijsheid bij mijn eerste backpackreis wel gebruiken, haha. Ten slotte ben ik afgelopen zomer in Uganda geweest voor vrijwilligerswerk. Super gaaf om een Afrikaans land weg te kunnen krassen, toch?

  Beantwoorden

 • Marsha

  13 december 2014 om 16:25

  Hele leuke actie! Ik zou graag de scrape map hebben om boven ons bed te hangen, ben sinds onze huwelijksreis dit jaar naar Sri Lanka en de Malediven érg besmet met het reisvirus en al een tijd op zoek naar een mooie wereldkaart voor boven ons bed... Heb nog erg veel plannen en een ongeveer oneindige bucket list, zou mooi zijn steeds iets open te kunnen krassen bij thuiskomst.. zo net voor je weer aan de plannen voor de volgende trip begint :-D

  Beantwoorden

 • Eve Allijn

  13 december 2014 om 19:54

  Zowel alleen, als met mijn vriend samen heb ik veel landen bezocht, maar nog lang niet allemaal. Tijdens onze laatste reis naar Bali ben ik in verwachting geraakt, en daar zijn we heel blij mee. Ons kindje heeft nu de werktitel Bali :P Als de kleine er straks is dan willen we hem of haar ook meenemen op onze avonturen. Het lijkt me helemaal geweldig om hem of haar op deze kaart te laten zien waar we allemaal geweest zijn :)

  Beantwoorden

 • Kari Janssen

  13 december 2014 om 20:36

  De Scrape Map is net als reizen: hoe meer landen je ziet, hoe kleurrijker je leven wordt!
  Dus hoe meer landen je ziet, des te meer kleurrijke landen je mag open krassen op de map!

  Beantwoorden

 • Loes

  14 december 2014 om 08:56

  Winnen, winnen, winnen... Daar gaat het niet om. Het gaat om het delen. Delen van mooie reiservaringen.
  Elke reis heeft een bijzonder plekje! Van elke reis maak ik een fotocollage. Het enige wat ik altijd al erbij heb gewild is een mooie map. Nu zou deze echt heel goed van pas komen. Zo kan ik mijn lieve vrienden en familie laten zien waar ik geweest ben en het bijbehorende boekje geven. Ik zou er zoo ontzettend blij mee zijn, altijd al gezocht naar zoiets!!

  Beantwoorden

 • Marijke

  14 december 2014 om 09:11

  Wat superhandig en leuk. Boven de eettafel heb ik er een hele mooie plek voor. Kan mijn zoon alle landen waar hij geweest is kleuren. Zelf al veel gezien van de wereld maar met een kind is het weer anders. Hoogtepunt was vorig jaar 3 maanden reizen door India en Nepal. Die en meerdere landen kunnen we gelijk afstrepen. En daarna lekker fantaseren over welk land we volgende keer heen gaan. Dat wordt een stuk makkelijker want we hoeven alleen maar naar de kaart te kijken naar waar de kaart nog niet gekleurd is!

  Beantwoorden

 • Laura Vlemmix

  14 december 2014 om 11:05

  Wauw! Wat ontzettend handig en hij ziet er super leuk uit!! Dit is echt een leuk cadeau voor onder de kerstboom! Al mijn trips worden dan zichtbaar en extra reden om er nog veel meer te plannen! Het is voor en na-pret bij mijn backpackreizen :D

  Ook zou ik hem meenemen naar mijn klas. Ik laat altijd vol trots mijn fotoboeken zien van mijn reizen en de kids vinden dat geweldig. Zo'n kaart is ook nog eens super educatief en door die vrolijke kleuren zal het de kids zeker aanspreken! Dat spreekt mij trouwens ook aan hihi.

  Wat nog leuk is om te zeggen; ik probeer ieder werelddeel af te wisselen. Azië, Afrika, Amerika en korte trips door Europa. Nu is Azië weer aan de beurt :D Oceanië staat nog zeker op mijn lijstje maar daar moet ik goed voor sparen :)
  Maar.. met deze Scrape map is het een extra stimulans om daar ook nog eens heen te gaan! Dat vakje moet gewoon open!!!

  Beantwoorden

 • iris

  14 december 2014 om 18:26

  Gave winactie !!!! Die wil ik wel graag onder de boom leggen!!

  Beantwoorden

 • Maartje

  14 december 2014 om 23:32

  Deze actie komt op het perfecte moment! Mijn zelfgeschilderde wereldkaart met ingeprikte vlaggetjes is (helaas) aan vervanging toe. Dit omdat onze katten het als DE absolute uitdaging zien om al die vlaggetjes er weer uit te werken. Helaas is Tanzania hierdoor al door midden gescheurd en zijn door al dat reizen de landsgrenzen in Europa al bijna ontzichtbaar! Al zou ik mijn schilderij nooit weg kunnen gooien, deze scrap map zou een heel mooie, overzichtelijke en bovenal GENIALE aanvulling zijn op mijn landen documentatie en reisherinneringen!

  Beantwoorden

 • Joyce

  15 december 2014 om 14:31

  Ik zou het ontzettend gaaf vinden om deze scrape map te winnen, om te beginnen omdat dit de mooiste is die ik tot nu toe ben tegen gekomen bij het zoeken en ik je blog ook met veel plezier lees om inspiratie uit te halen. Daarnaast heb ik pas geleden helaas een tia gehad en kan ik niet wachten tot ik weer groen licht krijg om te mogen vliegen, omdat ik dan deze map nog kleurrijker kan gaan maken dan hij al is!

  Beantwoorden

 • Lisanne

  17 januari 2015 om 17:46

  Al bekend wie de winnaar is? :)

  Beantwoorden

  • Reismeisje Lisanne

   18 januari 2015 om 15:06

   ;-) Ja! De winnares heeft een persoonlijk mailtje ontvangen. Binnenkort volgt er een nieuwe, leuke actie!

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.