Hardlopen?! Ah neeeee!

16 maart 2014

Hardlopen nee

Hardlopen is echt mijn hobby. Dat moet ook wel als je je in je hoofd haalt voor een marathon te gaan trainen :-). Anders wordt ’t lastig om vol te houden…Maarrrr dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik altijd maar zin heb om te gaan rennen. Nope. Ik heb ook zeker momenten dat ik liever op de bank plof of na 3 kilometer huiswaarts keer. Wanneer?

 

1.Na een lange dag werken. Ik heb een kantoorbaan en zit dus de hele dag met mijn kont achter de computer. Niet bepaald waar we als mensen voor gemaakt zijn. Juist daarom vind ik sporten ook zo lekker! Maar ik moet toegeven dat ik na een lange dag werken en vooral vergaderen weinig puf meer over heb om mijn tights aan te doen. Terwijl ik weet dat ik me daarna een stuk frisser en fitter voel. Maar ja.

 

2.Als ik verkouden ben. Ok, dat klinkt nogal slappe hap :-). Ik ben vrijwel nooit ziek, maar een verkoudheid heb ik nog wel eens te pakken. Zeker als ’t een beste is en ’t zo vanuit je schouders en nek op trekt, ben ik niet op mijn best. Bah bah. Het liefste ga ik dan in een warm bad zitten en vergeet ik de run die ik in de planning had.

 

3.Als de muziek me in de steek laat. Zonder muziek loop ik ruk. Echt! Sowieso helpt muziek om mijn eigen gehijg niet te horen :-), maar een goed opzwepend muziekje geeft me ook altijd weer extra energie. Mijn oortjes zijn halverwege wel eens stuk gegaan; dan baal ik echt en wil ik liever stoppen.

 

4.Na een bordje eten. Ik ga nooit rennen zonder dat ik heb gegeten, maar dan zijn ’t wel kleine beetjes. Ik moet echt geen bord eten naar binnen werken vlak voor ik een stuk wil gaan hardlopen. Supersloom wordt ik daarvan.

 

5. ’s Avonds laat. Ik ben geen avondmens. Never was, never will be. Het liefste ontbijt ik ‘s ochtends snel, trek dan mijn sportschoentjes aan en gaan met die banaan. Maar ja, met een fulltime baan zit dat er ook niet altijd in J. Doordeweeks ga ik wel altijd meteen vanuit mijn werk door sporten en eet ik later. Ik moet er niet aan denken pas rond 9 uur een keertje te gaan rennen. Dan lig ik al met één been in bed :-).

 

Dat is het wel zo’n beetje. Want meestal heb ik dus wel zin om te rennen en zo niet, grijp ik mezelf bij de kladden. We zijn geen mietje! Wanneer vind jij ’t moeilijk om je sportshoes aan te trekken?

 

#marathon #Sporty #Sporten #hardlopen #persoonlijk #rennen

1 reactie

  • Eef

    23 maart 2014 om 20:44

    Haha, herkenbaar!

    Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.