Dingen waar ik van ♥

15 januari 2014

Waar ik van houd (2)

Rond lopen in de drukte op Schiphol en denken dat je op vakantie gaat. Ook al haal je alleen maar iemand op Hardlopen in de winter Naar boeken speuren in de bieb en dan meteen op de bank kruipen met één van mijn ‘vondsten’ Een nieuwe aflevering van Grenzeloos Verliefd. Jemig, wanneer stoppen ze eens met die herhalingen?! Op zaterdag lunchen bij Central Park Wakker worden van kat Jip die met z’n hoofd tegen mijn gezicht ligt te knorren van gelukzaligheid Een warm bad met kruidige lavendel olie én een glas wijn er bij Oude foto’s bekijken en niet snappen hoe mijn ouders mij zo’n vreselijke tuinbroek aan konden trekken! Poetsen. I know, niet sexy. Mijn vriend die een Aziatisch maaltje voor me kookt Spierpijn Reismeisje opstarten en zien dat ik weer wat extra lezers er bij heb  Na 2 weken van rijst met bonen en een sporadisch eitje op reis eindelijk een McDonalds tegen komen en dan 2 hamburgers met friet weg werken Mee blèren met muziek van Maria Mena, Birdy of Gavin Degraw Op zondag de hele dag in mijn huispak lopen Een nieuwe serie van The Killing. Of Homeland. OMG wat een gave series zijn dat! Ruud de Wild in de middag op 538  Op vrijdagavond de stad in gaan voor een hapje en ’s nachts om 4 uur pas je bed in rollen Dagelijkse telefoonbabbeltje met mijn vader Éen van de The Bourne films voor de vijfde keer kijken De geur van vers gebrande koffiebonen Spaans leren Voor een habbekrats een vliegticket fixen Indiase curry’s in elkaar draaien

#Inspiratie #reizen #Lekker eten #Sporten #hardlopen #gezond #persoonlijk

2 reacties

 • Randy

  15 januari 2014 om 21:25

  Central Park, dat is mij in de buurt :) ... Als je hier ooit eens bent, let me know! Tip: Klein Berlijn is ook superleuk, aanrader!

  Beantwoorden

 • Marcella

  17 januari 2014 om 18:34

  Mooi lijstje! Tof dat je steeds meer volgers hebt, goed bezig! The Killing is goed, wij gaan ook weer een nieuw seizoen kijken, hij gaat mee in het vliegtuig naar Nieuw Zeeland, dan vermaken wij ons wel even.

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.