Win een stedentrip naar Praag!

Reismeisje 15 oktober 2014

ReisgraagNL

Steden in Oost-Europa zijn aardig in opkomst als alternatief voor een leuke stedentrip naar Londen of Parijs. En waarom ook niet?! Je kunt tegenwoordig met Ryan Air en Wizz Air op veel Oost-Europese steden heel betaalbaar vliegen en je vindt er vaak de mooiste, authentieke, oude centra. Zo heb ik Kiev en Riga bijvoorbeeld nog echt op mijn lijstje staan. Hoewel, Kiev laat ik voor nu maar even wat het is, maar Riga is zo’n stad die helemaal hip en happening schijnt te zijn.  Praag is een wat meer oude vertrouwde in het rijtje met Oost-Europese steden, maar daarom niet minder interessant. Het centrum is misschien wel één van de mooiste binnensteden in Europa. Superleuk om een lang weekend heen te gaan. En via Reisgraag kun je nu zelfs een 5-daagse een stedentrip naar Praag winnen!


Wat moet je doen?
Eigenlijk is het heel simpel :-) . Reisgraag is op zoek naar de leukste, meest unieke ervaringen met een reisorganisatie en/of bestemming. Of het nu gaat om een positieve ervaring met een reisorganisatie, een verre reis naar Zuid-Afrika of een weekendje weg naar Texel; het mag allemaal. Ennnnn, je mag vaker dan 1x mee doen, maak je ook nog meer kans ;-) ! Lijkt zo’n stedentrip naar Praag je wel iets? Klik dan hier en doe snel mee! De actie loopt tot 3 november 2014.   Ben jij al eens in Praag geweest? Wat vond je er van?

Dit is een gesponsord artikel. Het artikel is door mij geschreven op basis van mijn eigen mening en ervaringen.

#reizen #stedentrip #winactie #europa #oost-europa #tsjechie #praag

3 reacties

 • Patricia

  15 oktober 2014 om 14:46

  Jaaa, ben jaren geleden eens in Praag geweest met school. Ik vond het toen al een leuke stad. Heb daar op de Karelsbrug nog een portrettekening van mezelf laten maken. Mijn ouders hebben die nog steeds hangen :-)
  Riga ben ik ook eens geweest op een studiereis voor mijn werk. Gezellige stad met een mooi oud centrum. Er is ook een heel leuk theehuis. Op de bovenverdieping liggen allemaal kussens op de grond waar je lekker kunt loungen. Het heet Apsara Tea House en ligt in een park in het centrum van Riga. Leuk adresje om even bij te komen na het bezichtigen van het oude centrum!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Patricia

   16 oktober 2014 om 06:41

   Ow thanks voor je tip! Riga is wel een aanrader dus :-)!

   Beantwoorden

 • hilde

  15 oktober 2014 om 15:56

  Jaaáren geleden: ik ben met de familie een roadtrip aan het maken door het noorden van Tanzania (Ngorongoro, Serengeti, het hele werk). Komen we op een gegeven moment aan bij de slaapplek van de nacht, op het oog een heel gewone gezellige lodge. Alleen: het is compleet uitgestorven; helemaal niemand (alleen de mensen van het hotel dan)! Beetje raar, maar het pakte uitermate goed uit: we werden met alle egards ontvangen, mochten zelf kiezen wat we wilden eten, de kok maakte heerllijke spaghetti klaar & die hebben we heerlijk met z'n allen opgegeten (inclusief chauffeur en de lui van het hotel). Superleuk!

  Beantwoorden

 • Denise

  05 november 2014 om 13:01

  Ah balen! Heb gister pas je leuke blog ontdekt en kom nu op dit artikel. Ik ben heel toevallig bezig met kijken voor weekendje Praag! Balen dat ik net te laat ben voor de actie!

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.