Win een abonnement op Columbus Magazine!

17 januari 2014

Kerstreisjes def

Als je regelmatig op Reismeisje rond neust, zul je wel weten dat ik fan ben van Columbus Magazine. We hebben er al jaren een abonnement op en elke keer als de nieuwe editie op de deurmat valt, word ik bij voorbaat al blij :-). Ik moet eerlijk zeggen dat ik de artikelen niet eens allemaal lees, maar die foto’s…! Daar krijg ik altijd zó’n zin van om mijn backpack te pakken! En dus lijkt het mij leuk om jullie als lezers van Reismeisje een abonnement op Columbus Magazine cadeau te doen!

<

Wat kun je precies winnen? Een bijna-jaar-abonnement :-)! Columbus Magazine verschijnt 6x per jaar en jij kunt via Reismeisje 4 edities gratis en voor niets op je deurmat ontvangen.

 

Wat moet je doen? Volg Reismeisje op Facebook, share dit bericht via jouw Facebook pagina & laat in een reactie hieronder weten waarom jij graag een abonnement op Columbus Magazine wilt winnen. En dan ben je in de race :-)! Deze winactie loopt t/m 21 januari 2014 en de winnaar ontvangt via e-mail een berichtje.

Liken, sharen en reageren maar!

 

#

7 reacties

 • Maud

  17 januari 2014 om 08:45

  Ja! Tuurlijk wil ik dit magazine winnen! Dag in, dag uit ben ik op zoek naar de meest geweldige bestemmingen. Maar meneer vindt dat ik teveel 'romantiseer' en dat er ook nog gewerkt moet worden ;-). Grote kans dat wanneer hij alle mooie verhalen leest en nog mooiere foto's ziet, dat hij dan eindelijk snapt wat ik bedoel. Hihi.

  Beantwoorden

 • Mandy

  17 januari 2014 om 11:28

  Columbus Magazine is een super leuk magazine, ik heb jaren geleden een proefabonnement gekregen. Met veel plezier en zwijmel heb ik het gelezen, maar mijn budget liet het helaas niet toe om lid te worden. Wel staan de magazines nog uitgestald op mijn kamer, maar het wordt wel eens tijd voor nieuwe magazines. Het zijn edities uit 2003...

  Beantwoorden

 • Yvon

  18 januari 2014 om 08:03

  Wat zou dit een tof cadeau zijn zeg! Helaas woon ik niet in Nederland, dus ik laat hem aan me voorbij gaan.

  Beantwoorden

 • Bea

  19 januari 2014 om 11:37

  Uiteraard doe ik mee! Columbus Magazine ligt altijd op m'n werk, maar niets is lekkerder dan op de bank met een theetje en een koekje erbij door de Columbus te bladeren en weg te dromen bij m'n nieuwe reisplannen...Als het buiten dan ook nog eens keihard regent en waait dan is mijn relax avond compleet! Dus help mij aan heerlijke wegdroomavondjes :)!

  Beantwoorden

 • Grete Karina

  21 januari 2014 om 08:21

  Ik hou zo van die schitterende foto's in het Columbus Magazine, dan droom ik helemaal weg en reis alvast in mijn hoofd, zo kom ik overal!

  Beantwoorden

 • Merin Veronique

  21 januari 2014 om 14:52

  Gaaf! Ik heb hem nog (op het nippertje?) gedeeld op Facebook, omdat ik de actie voorbij zag komen via Twitter. En ik ben gelijk fan van je blog. Weer een leuke reisblog erbij gevonden!

  Beantwoorden

 • Evey | Style Spy

  25 januari 2014 om 20:55

  Shit! Net te laat, jammer jammer, miss word ik zelf wel lid :D

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.