Win €50 tegoed voor jouw reis, stedentrip óf weekendje weg!

Reismeisje 04 september 2019

Winactie Srprsme

Vorige week schreef ik over verrassingen op reis. Hoe ik daaraan veelal de meest dierbare herinneringen over heb gehouden. Van die momenten waarop alles tegen lijkt te zitten en je ineens uit komt bij een supermooie bestemming. Momenten waarop ik mezelf verraste, uitdaagde of simpelweg in een hilarische situatie terecht kwam. Voor mij zijn het juist dát soort momenten die je verrijken. Die je met een andere blik laten kijken naar de wereld en jezelf.

Ga op verrassingsreis!

De onverwachte momenten tijdens een reis zoek je meestal niet uit. Die overkomen je. Dat is ook een deel van de pret, maar hoe leuk zou het zijn om bewust op zoek te gaan naar een verrassende reis? Een avontuur waarbij je van tevoren niet helemaal weet waar je aan begint? Dat is precies wat Srprs.me biedt: je gaat letterlijk op verrassingsreis. Van tevoren geef je een aantal criteria aan: vliegen of met de auto, binnen of buiten Europa, eenvoudige of meer luxe accommodatie én, wanneer relevant, vanaf welk vliegveld je graag wilt vliegen. Je kunt ook aangeven welke bestemming(-en) je uit wilt sluiten. En dan rolt daar iets uit. Een week vóór vertrek ontvang je vervolgens het lokale weerbericht, zodat je je koffer of backpack een beetje logisch in kunt pakken. 7 dagen later sta je dan op het vliegveld en hoor je waar je reis heen gaat. Superleuk toch?!

Winactie: hoe kun je winnen?

Wat nóg leuker is, is dat ik €50 tegoed weg mag geven voor een verrassingsreis via Srprs.me! Het maakt niet uit waar je heen gaat of welk type reis je kiest. Wat je er voor moet doen? Heel eenvoudig:

-          Ga naar deze pagina op Srprs.me en kies jouw favoriete thema voor je reis. Als je zelf al een bestemming in gedachten hebt, mag dat natuurlijk ook.

-          Laat in de comments onder dit artikel achter welk thema (of bestemming) je zou kiezen en waarom je toe bent aan een verrassingsreis.

Dat is alles. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties! Kom maar door; de meest originele reactie wint Lachen.

Deze actie loopt tot en met 10 september 2019. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar ontvangt schriftelijk bericht.

#winactie #reizen #Weekendje weg #stedentrip

70 reacties

 • Lauri

  04 september 2019 om 08:36

  Ik zou voor new places gaan en het dan echt als verrassing laten komen. Moet nog 2 dagen werken en dan heb ik 3 weken vakantie voordat ik aan een nieuw werkavontuur begin. Helaas zijn die 3 weken te druk om er 2 van weg te kunnen maar paar dagen weg gaan zou wel top zijn om toch dat vakantie gevoel te hebben :)

  Beantwoorden

  • Maartje Lauri

   04 september 2019 om 09:11

   Ik kies voor new places! Omdat we tegenwoordig snel geneigd zijn verre reizen te maken, maar Europa nog zoveel mooie onontdekte plekjes heeft! Ik ben vooral nieuwsgierig naar de kleinere knusse stadjes. Lekker slenteren door de smalle straatjes, eten en drankjes doen.

   Beantwoorden

 • Laura

  04 september 2019 om 09:12

  Ik kies voor New Places omdat de meeste steden in Europa nog compleet nieuw voor mij zijn, en ik volledig verrast wil worden in wat Europa te bieden heeft!

  Beantwoorden

 • Bea

  04 september 2019 om 11:16

  Aaaaaaaaaah samen met mijn beste vriendinnetje Irene was het dit jaar extreem lang wikken en wegen waar we samen naar toe zouden gaan voor ons jaarlijkse weekendje weg. Het eerste obstakel was de keuze voor de bestemming: ' JAAA PISA!' --- nee ben ik al geweest...VENETIE DAN?..." Al geweest veeeel te toeristisch...MADRID dan? 'Ga ik al naar toe deze zomer...' ), Vervolgens wilden we ook nog lekker eten (want dat hoort erbij voor ons), wat fotogeniek is (beide weten we wel met een camera om te gaan) en de zon moest ook nog schijnen (gewoon lekker...). Wat een eisen! Uiteindelijk zijn we op Bologna uitgekomen en was het hotel al snel geboekt. Maar helaas...door wat financieel mismanagement van mijn kant werd het uiteindelijk een weekend in mijn hometown: Middelburg (wel een zonnig weekend met veel foto's en lekker eten...maar toch...het was geen citytrip naar Bologna). In dat zelfde weekend besloten we dat het volgend jaar anders moest. We prikten meteen de nieuwe datum maar ook dat we ons volgend jaar gaan laten verrassen. Met onze eisen en onze reiservaring is het toch bijna niet te doen om een bestemming te kiezen. Dus...laten we dat graag aan een ander over. Kortom: met 50 euro tegoed (altijd handig voor eventueel toekomstig financieel mismanagement ;-)) en SRPRS.me die de bestemming kiest (in het thema New Places Citytrip) moet ons weekendje weg van 2020 toch gewoon onvergetelijk worden?

  Beantwoorden

 • Charlene

  04 september 2019 om 15:02

  In control! Eindelijk afgestudeerd en tijd voor een spannende reis van srprs.me! Lijkt mij te gek en tegelijkertijd ook eng om alles uit handen te geven en de bestemming over te laten aan iemand anders! Mijn vriendje mag lekker met mij mee!

  Beantwoorden

 • Laura

  04 september 2019 om 15:22

  Voor de ultieme verassingsreis hoor je ook niet te weten wie je reisgezelschap is toch? Daarom kies ik voor solo together! Ondanks mijn vakantie van 8 weken lang heb ik geen tijd gehad om op vakantie of zelfs maar een dagje weg te gaan door mijn verhuizing :( Nu ik helemaal over ben naar mijn nieuwe plekje ben ik wel toe aan een kleine vakantie voordat de studie weer begint!

  Beantwoorden

 • Nathalie

  04 september 2019 om 15:27

  Mijn keuze zou vallen op new places. Leuk om eens een nieuwe plekken te ontdekken! In juni helaas een week voor vertrek door familieomstandigheden mijn vakantie moeten cancellen en daardoor toch doorgewerkt. Even vakantie met een paar daagjes weg zou dus heel welkom zijn :)

  Beantwoorden

 • Esmee

  04 september 2019 om 15:38

  Ik zou solo together kiezen. Zo ontdek je niet alleen een nieuwe stad maar ontmoet je tegelijk ook nieuwe mensen. Ik ben net begonnen aan m'n tweede jaar op de universiteit en het wordt een druk trimester dus daarna ben ik wel toe aan een mini vakantie :)

  Beantwoorden

 • Eva

  04 september 2019 om 16:21

  “New places” want ik laat mij graag verrassen door srprs.me!

  Beantwoorden

 • Evi

  04 september 2019 om 16:38

  Ik zou solo together doen. Mijn vriendinnen zijn met elkaar op een groepsvakantie geweest waar ik door ziekte niet bij kon zijn. Daardoor ben ik dus helaas niet op vakantie geweest. Daarnaast hou ik er van om nieuwe mensen te leren kennen. Ik studeer pedagogiek en merk dat ik mij best verdiep in mensen en sociale contacten. Ik ben benieuwd hoe zich dat ontwikkelt. Ik zie het natuurlijk niet alleen als iets "leerzaams" ;) maar ook als lekker even op vakantie gaan en een nieuwe stad ontdekken! Ik heb een beetje een valse start gemaakt wat betreft mijn studie en hoop door mijn hoofd even leeg te maken en alles op een rijtje te zetten, vol frisse moed weer aan mijn studie te beginnen!

  Beantwoorden

 • Lianne Zwaagstra

  04 september 2019 om 18:19

  Schotland. Iedereen maakt altijd mooie reizen maar vaak buiten Europa. Schotland lijkt me ontzettend mooi om te wandelen. De sfeer die er hangt. De wolken en de natuur. Geen zonvakantie maar genieten van de kleinere dingen. Wegdromen in een andere wereld.

  De afgelopen jaren heb ik veel moeten werken om mij studie te betalen. Na het vinden van een baan, wil ik mezelf altijd bewijzen. Ik zou ontzettend graag samen naar Schotland gaan

  Beantwoorden

 • Rianne

  04 september 2019 om 18:43

  Ik zou voor multi-city kiezen, want: wat is er nu leuker dan twee keer verrast worden?? Mijn vriend en ik werken super hard doordeweeks en schrijven in het weekend aan onze proefschriften. Ik zou ons wel zo’n verrassingsreis gunnen ter ontspanning!

  Beantwoorden

 • Kathinka

  04 september 2019 om 20:11

  Ik zou kiezen voor New Places, maar niks wegstrepen. Spontaan een plek bezoeken dke je al eerder hebt ontdekt lijkt me ook erg leuk! Daarnaast ik ben een enorme planner, ik zoek altijd alles uit. Zo'n suprise trip lijkt me dus eng en bevrijdend tegelijk! Wie weet kan ik het dan eens loslaten

  Beantwoorden

 • Manouk

  04 september 2019 om 20:36

  Oh wat leuk! Ik zou voor het 'in control' thema gaan, omdat dat het dichtst bij een stedentrip komt naar mijn idee (??) en dat is nou net wat mijn vriend en ik nodig hebben! Ik ga eind oktober 4 maanden alleen reizen en laat hem hier achter. Om nog even samen te kunnen zijn voordat ik vertrek, zou dit het perfecte kado zijn!!!

  Beantwoorden

 • Sanne

  04 september 2019 om 21:51

  Solo together. Want hoe leuk is het om helemaal uit je comfortzone te gaan door een nieuwe stad te ontdekken én nieuwe mensen te ontmoeten. De meest bijzondere band creëer je toch door met iemand een avontuur aan te gaan. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat je in je twintiger jaren toch moeilijker nieuwe mensen ontdekt. Het lijkt me geweldig om nieuwe vriendschappen op te bouwen tijdens een geweldig avontuur.

  Beantwoorden

 • Renee

  05 september 2019 om 00:33

  Hmmm.. Ik zou voor New Places of Multi City gaan. Mooie, nieuwe plekken ontdekken en het liefst zo veel mogelijk tegelijkertijd. Waarom ik weg zou willen? Nou gewoon, omdat nieuwe avonturen aangaan altijd goed is. En dan zou ik mijn (in control) vriend meenemen, zodat hij ook eens leert om te genieten van het ongeplande. Dus ik zeg; Europa, kom maar op!

  Beantwoorden

 • Sanne

  05 september 2019 om 13:07

  Multicity is absoluut mijn favoriet! Zo leuk, spannend en overweldigend om meerdere keren op het vliegveld te staan zonder enig idee waar je heen gaat! Heb ik ongetwijfeld de leukste en mooiste herinneringen aan overgehouden ❤️

  Beantwoorden

 • Iris Keppels

  05 september 2019 om 14:02

  Wij hebben toevallig net een srprs.me trip geboekt met de auto! 3 bestemmingen in 6 dagen en we vertrekken as zondag inclusief hond. Mega spannend en super veel zin in! En zijn nu al voor de volgende aan het kijken.. Een citytrip misschien, of toch een landelijk uitje weer, wie weet! Dus dit is altijd een mooie meevaller!

  Beantwoorden

 • Lisa

  05 september 2019 om 15:01

  Ik zou kiezen voor in control, omdat ik wel toe ben aan een beetje verrassing maar toch graag nog wel een beetje controle heb over waar ik dan ongeveer heen ga!

  Beantwoorden

 • Auke Schmitz

  05 september 2019 om 18:07

  Ik zou zeker gaan voor new places! Super tof om nieuw plekken te ontdekken.

  Ik ben toe aan een surprise met mijn zusje; ze heeft keihard gewerkt voor haar studie , heeft een nieuwe baan en is verhuisd naar een andere stad! Reden voor een zussen weekend :)

  Beantwoorden

 • Romana

  05 september 2019 om 19:37

  Ik zou voor In Control gaan. Ik ben normaliter normaal ook een control freak! :) ik boek altijd de tickets, maak een planning en zorg ervoor dat er een leuk hotel is geboekt etc. Dit concept past precies bij mij, zelfs als ik niet In Control ben waar ik precies naartoe ga. Een gezonde balans is belangrijk toch? ;) sprs me!

  Beantwoorden

 • Romana

  05 september 2019 om 19:38

  Ik zou voor In Control gaan. Ik ben normaliter ook een control freak! :) ik boek altijd de tickets, maak een planning en zorg ervoor dat er een leuk hotel is geboekt etc. Dit concept past precies bij mij, zelfs als ik niet In Control ben waar ik precies naartoe ga. Een gezonde balans is belangrijk toch? ;) srprs me!

  Beantwoorden

 • Sytske van der Velde

  05 september 2019 om 21:36

  Ik zou samen met mijn beste vriendin een multicity willen doen. We hebben nu 2x een citytrip gedaan en de voorpret en spanning die je hebt op het vliegveld is geweldig! Om die spanning dan 2 keer te krijgen en ook nog op een onbekend vliegveld lijkt me helemaal vet.

  Beantwoorden

 • Didwi de Bruin

  05 september 2019 om 23:20

  Ik zou gaan voor new places. Zo zie ik weer een stukje meer van Europa. Ik kan het wel gebruiken aangezien ik na de eerste week van mijn master al zodanig in de stress zit dat ik er echt even tussenuit moet!

  Beantwoorden

 • Wendy van Zetten

  06 september 2019 om 09:29

  Waaaaaaauuuuuuww !!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg

  Beantwoorden

 • Kristel brouwers dijkhuizen

  06 september 2019 om 10:26

  New places i love it.
  Niet alles is natuurlijk nieuw maar wij reizen graag met de kids overal heen en voor hun is alles nieuw elke keer op nieuw. Hun beleving hun dromen dat is alles. Meer heb ik niet nodig om te genieten. Elk jaar staan er hier wat tripjes op de planning en de kids van bijna 2 en bijna 5 willen niet liever dan naar zuid afrika de wilde dieren kijken. Dromen mag zeg ik dan maar. Ooit wil ik die droom laten uitkomen.

  Beantwoorden

 • Cynthia

  06 september 2019 om 13:49

  Ik zou gaan voor new places, omdat ik nog nooit gevlogen heb, maar ik zou dat graag een keer willen doen! Eigenlijk nog weinig buitenlandse steden gezien en zou deze maar al te graag gaan ontdekken en cultuur snuiven!

  Beantwoorden

 • Paula

  06 september 2019 om 19:22

  In controle. sommige steden heb ik al gehad. dus die kan ik fijn wegstrepen! En verast worden. door srprs.me! ook fijn om het een keer uit handen te geven

  Beantwoorden

 • Cynthia

  06 september 2019 om 22:08

  Barcalona lijkt mij zo gaaf! Leuk samen met mijn mama!

  Beantwoorden

 • Marlou siegerink

  06 september 2019 om 22:45

  Ik zou graag met mijn lieve moeder willen ontspannen in zakynthos Griekenland als surprise reis! Zou super mooi zijn

  Beantwoorden

 • Tatjana

  06 september 2019 om 22:46

  Ik zou kiezen voor "new places' . Normaal pluis ik alles uit van te voren, maar uit de comfortzone stappen is absoluut ook een doel voor mij. Als ik win is dat dus wat ik ga doen! Ons laten verrassen!!! (Best spannend wel :s)

  Beantwoorden

 • Josefine

  07 september 2019 om 07:27

  Ik heb mijn vriend bijna 3 jaar geleden leren kennen op solo together reis. Ondertussen ben ik al verhuisd van België naar Nederland voor hem en hebben we samen een huisje gekocht. Als ik opnieuw met hem op srprs.me reis zou gaan, dan wil ik een op maat gemaakte reis samen met het team opmaken zodat het echt iets speciaals wordt. Daar kan deze bon zeker een handje bij helpen ;)

  Beantwoorden

 • MRL

  07 september 2019 om 07:42

  Racetreis.. haha nee grapje de in controle.. ja.. de controlefreak komt weer boven drijven. Ik ben enorm reisverslaafdd en sleep vriendje lief met me mee.. omdat deze alles maar dan ook alles goed vinden.. zou dit reisje een cadeautje zijn voor hem. Omdat we mogelijk binnekort een heel ander avontuur aangaan.. waarbij we meer thuis blijven, we hopen binnenkort een nieuw wereldreizigertje toe te voegen aan deze planeet... en dat is natuurlijk heel spannend.

  Beantwoorden

 • marissa

  07 september 2019 om 07:48

  ik ga voor het thema new places. ontzettend druk gehad met het verbouwen van ons huis dit jaar en nog steeds niet klaar! dus een tripje weg zou ontzettend goed uitkomen!en lekker relaxed even uit de zooi!

  Beantwoorden

 • Marit van der Drift

  07 september 2019 om 08:09

  New places of course, want nieuwe plaatsen bezoeken zonder dat je van te voren weet waar ik heen ga is fantastisch.
  Het onverwachte met reizen, dat is een van de fijnste dingen.

  Beantwoorden

 • Carlijn

  07 september 2019 om 08:37

  Ik zou het állerliefste new places and multi city combineren :) Mijn doel is om in mijn leven in minimaal 50 landen te zijn geweest en ik heb er nog flink wat te gaan! Met een reis met deze twee themas kom ik zeker een stukje dichterbij bij dit doel, zonder het verrassingselement van sprs.me te verliezen :D. En ik denk dat ik voor velen spreek als ik zeg dat ik toe ben aan een reis. Zelf zou ik het super vinden als ik in januari op vakantie kan als break in mijn drukke studie- en bestuursjaar en omdat ik dan als het goed is klaar ben met mijn thesis!

  Beantwoorden

 • Elsa

  07 september 2019 om 08:41

  New places! Ik ben net begonnen als reisblogger voor Weflycheap. Hoe leuk zou het zijn om een blog te schrijven over een reisje met bestemming onbekend? Leuk voor mij & voor de lezer. Win, win!

  Beantwoorden

 • Lisanne

  07 september 2019 om 09:53

  Raketreis! Waarom? Omdat ik heimwee heb! Ik mis ontzettend het avontuur van reizen! Vanaf kinds af aan veel mogen reizen, nu op eigen benen zulke trips plannen is een heel ander verhaal! Ik heb de afgelopen 3 jaar van mijn leven geïnvesteerd in een master en werken tegelijk en mis het reizen enorm! Tijd voor meer losbandigheid en vrijheid!

  Beantwoorden

 • Fleur

  07 september 2019 om 11:13

  Deze winactie gun ik mijn lieve zus. 1,5 jaar geleden ging ik op de reis van mijn leven: 6 maanden rondtrekken en het was fantastisch. Mijn moeder en zus gingen naar Maleisië en we ontmoetten elkaar in Borneo. De uiteindelijk 7 dagen dagen die we samen doorbrachten gingen zo: dag 1 en 2: zus ziek. Dag 3 en 4: moeder ziek. Dag 5, 6 en 7: ik ziek. We hebben niet veel samen gedaan, omdat er iemand telkens op bed lag. Ik zat in een reis-vibe en wilde door door door. Mijn moeder en zus waren op vakantie: laidback. Met die ervaring denkt mijn zus dat we geen goede match zijn in samen op vakantie gaan. Ik denk het tegenovergestelde. Ik wil zó graag met haar nog eens weg om het over te doen. Hopelijk komen we er dan achter dat we toch wél een goede reismatch zijn en kunnen we volgend jaar, als zij niet meer overspannen thuiszit, een mooie reis naar Centraal Amerika of weer Azië maken om het dik over te doen. Voordat ik haar zo ver krijg, zullen we klein moeten beginnen: een weekendje weg. Met srprs.me wil ik gaan voor newplaces. Voor mij sissie geldt dan: new places, new beginnings. Liefs :)

  Beantwoorden

 • Wynnona

  07 september 2019 om 11:39

  Ik heb toevallig een paar weken terug al een srpr.me gerookt voor eind oktober. Maar thema was New Places.
  Ik heb de afgelopen tijd op werk en thuis zoveel moeten regelen dat ik het moeilijk begon te vinden om de moest simpele taak uit hnden te geven. Daarnaast was ik gewoon toe aan vakantie en zag dit toevallig voorbij komen.

  Beantwoorden

 • Marjon Feenstra

  07 september 2019 om 12:12

  New Places! ♥️ Ik hou ervan nieuwe plekken te ontdekken, én nieuwe geweldige mensen! Na 9 jaar sta ik er helaas weer alleen voor. Grote omslag. Veel ups & downs, maar weer zin in de toekomst. Zin in iets nieuws, en mijzelf weer beter te leren kennen. En waar kan dat beter dan op een verrassende nieuwe plek ergens op de wereld. ♥️

  Beantwoorden

 • Lara

  07 september 2019 om 17:32

  New places lijkt me het leukste thema, omdat je dan weer een nieuw stukje van de wereld leert kennen. Ik hou ervan om verrast te worden. Dus een verrassingstrip lijkt me fantastisch

  Beantwoorden

 • Kirsten

  08 september 2019 om 01:20

  New places! Na weer een teleurstellende sollicitatieronde voor de gz opleiding is er niets wat ik kan bedenken wat ik liever zou doen dag even helemaal weg van hier (En er daarna weer tegen aan)

  Beantwoorden

 • Diana

  08 september 2019 om 05:51

  Sprs.me Summer Holiday explore! Waarom? Ik houd van de combinatie eerst de stad ontdekken om vervolgens heerlijk een aantal dagen uit te rusten op het strand! Ideale combinatie voor een top vakantie! Dolgraag neem ik mijn kersverse man mee op deze geweldige reis!

  Beantwoorden

 • Rox

  08 september 2019 om 07:08

  Ik zou echt gaan voor een verassings reis. Ik voel dat ik toe ben aan nieuwe dingen proberen. Het geen wat me remde heb ik deze week aan de kant gezet om die droom na te jagen. Dit zou een perfecte start zijn van dat tijdperk

  Beantwoorden

 • Eline van de Sande

  08 september 2019 om 11:33

  Ik zou graag voor mijn zus willen winnen. Haar vriendinnen hebben het op het laatste moment af laten weten waardoor haar vakantie uiteindelijk niet door kon gaan. Ze heeft heel hard gewerkt het afgelopen jaar dus een reisje heeft ze dubbel en dwars verdiend. Graag zou ik dan samen met haar op verassingsreis gaan. De bestemming maakt niet uit zolang de zon er maar schijnt.

  Beantwoorden

 • Lindy

  08 september 2019 om 12:42

  Ik zou voor New Places gaan. Afgelopen jaar een erg zwaar schooljaar gehad ivm ziekte en familiedrama. Een halfjaar thuis gezeten en mijn examenjaar MBO in een halfjaar moeten afronden. Uiteindelijk is het gelukt, met bloed , zweet en tranen. Ben zeker wel toe aan een lekkere vakantie er tussenuit, ik denk dat ik dan samen met mijn ouders zou gaan. Super leuk om dan als verrassing ergens terecht te komen

  Beantwoorden

 • Danee

  08 september 2019 om 12:49

  Ik zou eigenlijk voor de raketreis willen gaan, maar helaas is die nog niet beschikbaar ;) dus dan ga ik toch voor mijn tweede optie: New Places! Er zijn zo veel geweldige plekken die ik nog niet heb ontdekt maar ontzettend graag zou willen ontdekken, en het scheelt dat ik ook nog niet op veel plekken ben geweest, waardoor er alleen nog maar meer leuke plekken te ontdekken vallen! Samen met mijn vriend zou ik dan ook super graag op reis gaan naar een bestemming waarvoor we anders misschien nooit zouden kiezen!

  Beantwoorden

 • Sharai

  08 september 2019 om 14:33

  New places.
  Nu ik 28 ben geworden merk ik dat ik heel erg veel waarde hecht aan de avonturen van reizen en ik het gevoel heb dat ik deze nu pas echt op een bewuste manier kan beleven. In het moment. In mijn leven heb ik altijd alle touwtjes in handen, maar laad ik me graag verassen zoals sprs me dat doet! Samen met mijn reisvriendin, om de mooiste herinneringen te kunnen blijven delen!

  Beantwoorden

 • Kristel

  08 september 2019 om 15:15

  New places - ik heb al veel gezien van Europa, maar ben juist benieuwd naar nieuwe plekjes waar ik zelf in eerste instantie niet aan zou denken. Vaak ben je al bevooroordeeld door anderen (positief en negatief) en streep je sneller dingen weg of zet je sneller dingen op je to-go-list. Juist die verrassing is leuk!

  Beantwoorden

 • Marleen

  08 september 2019 om 16:49

  New places! Ik zou het super vinden om een nieuwe stad te ontdekken! Ik ben net klaar met mijn studie en wil mijzelf hierom verwennen met een uitje! Wat een leuke manier om 't vieren dan om stedentrip te gaan.

  Beantwoorden

 • Channa

  08 september 2019 om 22:17

  Ik zou graag naar Londen of Malaga willen. In Londen zit een vriendin van mij vanaf mei dit jaar tot januari volgend jaar en het lijkt me super leuk om daarheen te gaan met mijn vriend rond kerst en oud&nieuw en daar met z’n drieën oud en nieuw te vieren en nog een beetje in het kerstsfeertje. Malaga zou ik kiezen, omdat m’n nicht daar zit. We hebben een hele goede band en dan kan ze ook meteen m’n vriend ontmoeten, want die gaat sowieso mee. Zij zit al sinds vorig jaar oktober daar en komt voorlopig niet terug. Ik ben toe aan deze verrassingsreis, omdat school na een tussenjaar weer is begonnen voor mij en ik nu in 1 jaar 4 vakken ga halen die ik nog niet gevolgd heb. Ook heb ik door school, werk, geld etc. een heleboel stress en zou het lekker zijn om er binnenkort even tussenuit te kunnen gaan. Bovendien vind ik het leuk om m’n vriend te verrassen en dan samen een paar daagjes weg te gaan en meteen naar m’n vriendin of nicht gaan en een van hun weer is zien. 2 vliegen in 1 klap dus.

  Beantwoorden

 • Demi

  09 september 2019 om 13:42

  Summer holiday:
  Ik en mijn vriend zijn heel erg toe aan wat tijd voor onszelf. Dit willen we al heel lang maar we komen er nooit met elkaar uit waar we heen willen gaan

  Beantwoorden

 • Esmée

  09 september 2019 om 21:00

  Een verrassingsreis lijkt me heerlijk omdat je jezelf dan wel móet overgeven, en zo hoort het! Ik zou kiezen voor ‘new places’, omdat ik het liefst het vertrouwde even helemaal opzij zet en ga voor ‘onverwachte geluksmomentjes’. Ik zou graag óf mijn vriend of mijn vader mee op reis willen nemen. Om herinneringen samen te maken waar we het tientallen jaren erna nóg over hebben.

  Beantwoorden

 • Frederieke Brands

  09 september 2019 om 21:45

  New places! Gewoon niet weten waar ik geen ga, de stad ook echt niet kennen en genieten van wat er op mij afkomt! Lijkt me heerlijk! Nu school weer is begonnen ben ik alweer toe aan een mini vakantie!

  Beantwoorden

 • Vera

  09 september 2019 om 23:31

  Solo together om het extra spannend te maken!

  Beantwoorden

 • Merlin

  10 september 2019 om 00:17

  Het thema waar ik voor zou gaan is new places. Ik heb het geluk dat ik al best wat van Europa heb mogen zien, maar Europa zit vol prachtige en coole bestemmingen die ik nog niet gezien heb, maar graag zou willen bezoeken. Ik ben toe aan een verrassingsreis omdat het nieuwe schooljaar weer begonnen is en dat zeker weer pittig gaat worden. Door een leuke reis tussendoor te plannen heb ik een relaxmoment om naar uit te kijken en om op te laden.

  Beantwoorden

 • Anne Huydts

  10 september 2019 om 07:59

  Super leuke winactie!! Ik zou voor de 'new places' gaan. Lijkt me top om dalijk na mijn zwangerschap (nu 39 weken!) met ons 3tjes te doen. We willen zo snel mogelijk ons reisvirus aan de kleine geven :) zodat we samen prachtige momenten kunnen beleven en mooie herinneringen maken!

  Beantwoorden

 • Sandy koedijk

  10 september 2019 om 11:41

  Ik kies voor thema In control en zou dan graag met m’n beste vriendin of lieve zus willen gaan. Even m’n hoofd leegmaken na relatie breuk en baan switch en dan terug komen met een nieuwe frisse start!

  Beantwoorden

 • Joyce jansen

  10 september 2019 om 12:20

  Na een bevalling is dit toch helemaal waar je aan toe bent? Plek maakt niet uit, maar samen met mijn vriend even bijkomen en genieten van tijd samen lijkt me heerlijk!

  Beantwoorden

 • Elyssa

  10 september 2019 om 12:36

  New places! Ik zit sinds twee weken thuis met een burn out en zou het heel fijn vinden om even weg te kunnen van hier. Ik zou graag samen met mijn zus willen. Wij ontdekken altijd samen nieuwe plekken en zijn beiden toe aan een nieuwe bestemming.

  Beantwoorden

 • Rianne

  10 september 2019 om 13:38

  Een Summer Holiday! Totáál tegen mijn principes in, heb ik de hele zomer doorgewerkt.. Ben toe aan een aantal zonnestralen op m'n bol!

  Beantwoorden

 • Blok

  10 september 2019 om 14:51

  Ik zou mijn man en mijzelf graag verrassen met een multi citytrip om te vieren dat we ene half jaar getrouwd zijn=) we hebben op onze huwelijksreis na nog eigen nooit een vakantie samen gehad dus

  Beantwoorden

 • Yasmin

  10 september 2019 om 15:17

  Ik zou gaan voor In control! Ik ben gek op de zon! Helaas heb ik die deze zomer alleen in Nederland kunnen aanschouwen! Dit jaar studeer ik af en moet ik daarvoor (helaas) ook een scriptie schrijven. Het lijkt me super lekker om er nog even tussenuit te gaan voordat ik aan de ‘hel’ begin haha

  Beantwoorden

 • Aniek

  10 september 2019 om 17:38

  Ik zou gaan voor multi city! Het lijkt me super gaaf dat je meerdere landen en steden bezoekt. Steeds weer andere leuke straatjes, bezienswaardigheden en een andere cultuur /sfeer om te ontdekken. Je komt dan ook vast in steden waar je anders niet zo snel heen zou gaan. Heel gaaf concept.

  Beantwoorden

 • Ellen

  10 september 2019 om 20:00

  Voor mij klinkt de New Places echt heel leuk! Mijn vriend en ik hebben toevallig vanochtend besloten om binnenkort deze SPRSE ME trip te doen omdat we allebei gek zijn op reizen en nieuwe dingen ontdekken. We moeten alleen wel weer even sparen!

  Beantwoorden

 • Femke docter

  10 september 2019 om 21:04

  Ik zou zo graag een keer naar curaçao willen en mijn moeder is dat ook haar groote droom zou super vet zijn ben nu twee keer met een groeps reis mee geweest en vondt dat super echt een ervaring

  Beantwoorden

 • Lydia

  10 september 2019 om 21:09

  Solo reis. Gewoon omdat dat out of my comfort zone is. En dat kan ik wel gebruiken. Even anders dan normaal. Maar wat is normaal?!

  Beantwoorden

 • Anouck

  10 september 2019 om 22:35

  Het maakt mij niet uit waar naar toe, als het maar met mijn zusje is. We zijn alleen al in Parijs en Londen geweest. Zou super zijn! Nu ze ver weg woont met haar vriend en ik zelf een vriend heb doen we nog weinig leuke dingen als zussen! ♡

  Beantwoorden

 • Sandra

  10 september 2019 om 22:36

  Op de valreep: ik zou voor new places gaan! Superleuk als verjaardagscadeau voor mijn vriend: samen nieuwe bestemmingen ontdekken!

  Beantwoorden

 • Marissa

  10 september 2019 om 23:35

  Zo moeilijk kiezen! Ik zou alles wel een keertje willen doen! Maar nu kies ik dan toch voor multi city. Als ik op vakantie ga, ga ik toch vaak voor een populaire bestemming met een safe hotel. Het lijkt me heerlijk om dat een keer uit handen te geven en verrast te worden! Ik kies voor multi city omdat ik zoveel mogelijk van de wereld wil zien! En volgens mij is deze reis daar perfect voor!

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.