Wat gebeurt er met Reismeisje na de wereldreis?

Reismeisje 25 juli 2016

Reismeisje GvdW 0655

Nu onze wereldreis er bijna op zit, krijg ik heel vaak de vraag: wat nu? Wat gebeurt er met het blog? Een begrijpelijke vraag, want tijdens de afgelopen maanden was het, met al dat gereis, niet zo heel moeilijk om aan inspiratie voor Reismeisje te komen Tong uitsteken. Over elk land en vrijwel elke bestemming was wel iets te schrijven! Nu we weer bijna terug zijn in Nederland en ons 'gewone' leven weer gaat beginnen, moet ik voorlopig toch gaan putten aan reizen die we al gemaakt hebben...Wat dat betekent voor Reismeisje vertel ik je vandaag!

Wat er gaat veranderen op Reismeisje. Logischerwijs gaat er natuurlijk wel iets veranderen op het blog. Dat kan ook niet anders, omdat ons leven er de afgelopen maanden gewoon heel anders uit zag en ik daar zo veel mogelijk op de voet verslag van deed op Reismeisje. Nu we de komende tijd even niet meer op pad zullen zijn, valt er dus ook niets meer op de voet te volgen Knipogen. Inhoudelijk zal ik dus vooral gaan putten uit alle bestemmingen die we al hebben bezocht en wat ik daar nog over te vertellen heb. Geloof me, dat is meer dan genoeg!! En natuurlijk blijven we nieuwe bestemmingen ontdekken. Zo staat er op de korte termijn al weer een stedentripje naar Oslo gepland en een weekendje Den Haag en gaan we natuurlijk op de langere termijn weer verder weg. Ik maak me dan ook geen enkele zorgen over of ik wel genoeg inspiratie zal weten te vinden om over te kunnen bloggen! Eigenlijk gaan we terug naar de situatie van voor onze wereldreis. Toen bestond Reismeisje ook al 2 jaar en blogde ik er eveneens vrolijk op los. Het enige wat wellicht wel iets zal gaan veranderen is de frequentie waarmee ik blog. Ik blog nu vrijwel dagelijks, maar dat is straks in Nederland in combinatie met alles, misschien too much om vol te houden. Dat is echter iets wat ik in Nederland moet gaan ondervinden. Tot slot gaat er binnen een paar maandjes ein-de-lijk een nieuwsbrief komen Lachen en ben ik nog steeds bezig met een aantal te gek gave projecten, waar ik jullie hopelijk snel meer over kan gaan vertellen!

Reismeisje 2 GvdW 2366

Wat er NIET gaat veranderen op Reismeisje. Eigenlijk het meeste. De artikelen zullen nog steeds allemaal door mij (en soms door Gerben) worden geschreven, op basis van onze eigen ervaringen op reis. Gerben zal nog steeds de fotografie blijven verzorgen en je kunt Reismeisje ook nog steeds via Facebook, Twitter en Instagram volgen. En ik hoop dat we lekker door blijven groeien natuurlijk Knipogen.

Kortom, het einde van onze wereldreis gaat echt geen groot verschil maken voor Reismeisje. Het voelt ook helemaal niet anders voor mij moet ik zeggen. Zeker omdat ik al 2 jaar bezig was met het blog voor we aan die te gekke reis begonnen. We gaan gewoon op diezelfde voet verder! Ik ben benieuwd wat je van de artikelen op Reismeisje vindt? Is er iets wat je mist of wat je bijvoorbeeld juist helemaal te gek vindt?

#reisblog #bloggen #reizen #wereldreis #RTW

8 reacties

 • Jeroen

  25 juli 2016 om 08:31

  Gewoon weer terug naar de situatie before. Volledig logisch toch?!
  En ik ben juist benieuwd naar alles waar je nog niet over geschreven hebt. Je zal een boekwerk vol aantekeningen hebben vermoed ik zomaar. Dus kom maar op met die verhalen. (Maar neem wel eerst lekker tijd om weer te acclimatiseren in NL. Ben wel benieuwd hoe je het nu hier weer gaat vinden na zo lang weg geweest te zijn)

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Jeroen

   25 juli 2016 om 12:48

   Haha, inderdaad ja ;-). Dat klopt zeker. De eerste 2 dagen voelen in elk geval bijna alsof we niet zijn weg geweest. Heel vreemd.

 • Melissa Oldersma

  25 juli 2016 om 08:54

  Ik ben zo benieuwd hoe het is om weer in Nederland te zijn. Natuurlijk fijn, maar het lijkt me ook dat je een soort kater hebt omdat het echt voorbij is. Daar zou ik wel wat over willen lezen! Ook de budget tips blijven goed en plaatsen zoals Samoa spreken me aan, daar zou ik dus best meer over willen lezen!

  Succes!!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Melissa Oldersma

   25 juli 2016 om 12:49

   Leuk om te lezen Melissa. Neem ik zeker mee. En ik zal zeker komende dagen bloggen over hoe het nu bevalt in NL.

 • Laura

  25 juli 2016 om 10:17

  Ik heb jullie blog het afgelopen jaar behoorlijk frequent bezocht ..en ik heb er van genoten :)!
  Ik ben benieuwd naar al je verdere blogs, tuurlijk hebben jullie voldoende informatie om nog even door te bloggen! Ook hoop ik erg dat je gaat schrijven over het thuis komen ..ik ga samen met mijn man in oktober voor een half jaar naar Azië en het lijkt mij best lastig om thuis te komen na zo'n bijzondere tijd. Ben benieuwd hoe jullie dat ervaren!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Laura

   25 juli 2016 om 12:50

   Superleuk Laura, dank!! Ik zal zeker over de thuiskomst gaan bloggen. Jullie al vast superveel plezier!

 • Margreet Pruis

  25 juli 2016 om 11:42

  Ik ben ook erg benieuwd, hoe het weer is om thuis te zijn na zo'n lange tijd. Jullie hebben zoveel gezien en beleefd, Ik kan me voorstellen dat je er nog veel over gaat schrijven. Maar geniet de eerste dagen maar lekker van het 'weer thuis zijn' !

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Margreet Pruis

   25 juli 2016 om 12:51

   Gaan we doen Margreet, thanks!!

 • Mandy

  25 juli 2016 om 13:35

  Welkom thuis!! Ik hoorde al van je Oslo trip, super leuk! We moeten wel een keer meeten hoor voor een theetje met A en M, lijkt mij erg gezellig. Eerst even bijkomen en je familie en vrienden eindelijk weer knuffelen.

  Beantwoorden

 • Rachel Bosman

  25 juli 2016 om 19:13

  Welkom thuis! Leuk om jullie gevolgd te hebben afgelopen maanden. Ik ben aan het aftellen om in november ook 6 maanden de wereld te gaan verkennen en heb hier en daar wat tips opgepikt. Wat ik leuk vind aan je blog is de balans tussen enthousiasme maar soms ook de minder leuke kanten vh reizen of tegenvallende plekken. Zie de laatste tijd veel instagram accounts waarbij het allemaal voor mij te perfect en gestyled overkomt en vooral draait om ' zie mij'. Dus bedankt voor je eerlijke, persoonlijke verhaal en de fantastische foto's!

  Beantwoorden

 • Sanne (sanshine-travel)

  26 juli 2016 om 17:32

  Ik heb jullie ook gevolgd, wat een ontzettend gave reis! Wij willen volgend jaar de wereldreis zuid amerika-australie-nieuw zeeland en Azië gaan doen. Als je goede tips hebt (budgettips voornamelijk) lijkt me dat top!

  Beantwoorden

 • sanne

  28 juli 2016 om 20:09

  Ik ben voornamelijk benieuwd naar hoe jullie het voor elkaar hebben gekregen dit allemaal te doen! Ik heb vrij veel blogspot terug gelezen maar je gaat niet echt de diepte in qua voorbereiding. En alles over budget is meegenomen!

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.