Waarom het wat stiller was op Reismeisje

Reismeisje 12 juli 2019

Reismeisje5

Ik vond dat het tijd was voor dit artikel. Tijd om iets meer te delen. Over de afgelopen weken. Waarom het wat stiller was op Reismeisje. En inconsequenter in nieuwe artikelen. Al jaren blog ik regelmatig. Zo'n 3 keer per week verschijnt er een nieuw artikel op Reismeisje. Vaak ook nog op vaste dagen. Dat geeft structuur. Voor zowel mij als ook jullie Knipogen. De afgelopen tijd was dit anders. Dat was een bewuste keuze. Een keuze die ik om drie redenen gemaakt heb. Waarvan er eentje het meest belangrijk is. Vandaag deel ik die redenen met jullie. En no worries; mijn passie ligt nog steeds bij Reismeisje!

#1 Mijn yoga event met Yogabubbel op 14 juli a.s.

Om meteen maar met de meest belangrijke reden in huis te vallen. Mijn yoga event. Al ruim 8 maanden werk ik er naar toe. De eerste maanden was dat wat meer praktisch en overkoepelend. De laatste paar maanden is het verschoven naar details. Intense training. Continue verbetering.

Van mijn eigen yoga practice en kennis van de yoga filosofie. Een leidraad die er in mijn eigen leven altijd is geweest. Een levenswijze. Manier van tegen de wereld aan kijken. Én jezelf. Daar ligt de grootste uitdaging. 

Ik maakte keuzes in wat wel en wat niet. Ondertussen bouwde ik aan mijn website voor Yogabubbel, begon ik mijn event breder te delen en richtte ik de dag op detailniveau in. Daar ga ik nu nog niet te veel over delen Knipogen. Het kostte in elk geval tijd. En mijn onverdeelde focus. Dat wilde ik zelf ook. Primair mijn focus hebben op dat waar ik zó blij van word. Het grootste cadeau is dat het event helemaal uitverkocht is. Niets dan dankbaarheid... En deze zondag is het dan zo ver. Ik kijk er ontzettend naar uit!

Mauritius

#2 Reis naar Mauritius

Die kwam even tussendoor. Of in elk geval de lengte er van. Halverwege juni vertrokken we namelijk op persreis naar Mauritius. Ik schreef er eerder al over. De persreis duurde een week. Het was fantastisch. In een week tijd zagen we het hele eiland. Mega intensief was het. Elke avond een andere accommodatie en van 's ochtends tot 's avonds een vol programma. Maurice en ik besloten er nog een week aan vast te plakken. Voor onszelf. Om het eiland nóg beter te ervaren en te voelen. De tijd te hebben om al die indrukken te verwerken. En er nog een paar aan toe te voegen. Het was de beste keus ever en het maakte tegelijkertijd dat ik op Reismeisje wat minder actief was. De eerste week was simpelweg bomvol en de tweede week stond in het teken van de verwerking van die eerste week Knipogen. Inclusief reisinformatie, foto's en video's. 

#3 De volgende stap met Reismeisje

Laatst schreef ik er over. De volgende stap met Reismeisje. Daar is het tijd voor. Zowel in design als ook functies. Dat kost tijd. Denkwerk. Sparren. Feedback verwerken en er nóg eens naar kijken. Dat proces vond de afgelopen maanden plaats. Deels met een bureau.

Het fulltime ondernemerschap bevalt me meer dan goed. Het past bij me. Mijn perspectief verruimt nog elke dag. Ik leer, ik val en ik sta weer op. Super verrijkend en gaaf vind ik 't!

Het kost tegelijkertijd ook tijd. En tijd kun je maar één keer in zetten. Ik koos er dus bewust voor voorrang te geven aan die nieuwe stappen met Reismeisje. De achterkant. Het brainstormen en uitproberen. De komende tijd komt het allemaal samen. Met dank aan jullie ook! I'll keep you posted.

Yoga event2

Dat zijn de redenen dat het de afgelopen tijd wat stiller en inconsequenter is geweest op Reismeisje. Ik heb er niemand over gehoord en toch wilde ik dit met jullie delen. Reismeisje is Wendy en Wendy is Reismeisje Lachen. De komende 3 dagen ga ik mij volledig focussen op Yogabubbel. In mijn eigen bubbel. Mocht je er zondag bij zijn, superleuk; ik kijk naar je uit! Ik wens je sowieso een heel fijn weekend. Tot snel!

#reismeisje #reisblog #bloggen #persoonlijk #yogabubbel #ashtanga yoga

2 reacties

 • Michel

  12 juli 2019 om 09:45

  Succes zondag!! Spannend of niet? :)

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Michel

   13 juli 2019 om 10:09

   Jazeker! Ik heb er erg veel zin in! Thanks.

 • Dominique || dominiquetravels.com

  14 juli 2019 om 10:46

  Veel plezier met je event vandaag!! Ik ben zelf ook aan het nadenken over mijn site en de styling. Dat is niet makkelijk, toch? :-)

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Dominique || dominiquetravels.com

   15 juli 2019 om 11:03

   Dankje! Ondertussen is het event geweest en het was geweldig

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.