Video: Tikal vlog

Reismeisje 27 mei 2015

Als je regelmatig op Reismeisje te vinden bent, was je waarschijnlijk al wel opgevallen dat ik sinds een paar weken mijn eerste stapjes op YouTube heb gezet ;-) . Op reis film ik me altijd een slag in de rondte, maar ik heb er eigenlijk nooit iets op Reismeisje mee gedaan. Tot voor kort dan, want nu heb ik dus mijn eigen YouTube kanaal! Ik ben bij lange na nog geen professional :-? , maar ik denk dat bewegend beeld van een bestemming wel echt iets toe kan voegen. Het geeft net even wat meer gevoel bij een land. En dus ben ik van plan om elke week minimaal 1 nieuwe video te posten. Soms als een apart blogbericht, zoals vandaag, en soms als extra'tje bij een artikel. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Als je op de hoogte wilt blijven van alle reisfilmpjes die live komen te staan, kun je je hier abonneren op mijn YouTube kanaal. Veel plezier bij het kijken van deze video over Tikal National Park in Guatemala. Ik hoop dat je er zin van krijgt om naar Guatemala te gaan ;-).  

 

@Guatemala @Midden-Amerika #reizen #reistips #guatemala #tikal #youtube #vlog

3 reacties

 • Debby

  27 mei 2015 om 10:38

  Hahaha "en de jungle... en toeristen" leuuuk! En wow, wel duur hoor. Die andere camping was een stuk goedkoper! Maar wel wat meer provisorisch hahaha. Leuk dat je een video gemaakt hebt!!!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Debby

   27 mei 2015 om 11:20

   Thanks Deb!

   Beantwoorden

 • Wilhelm

  27 mei 2015 om 12:19

  ik heb daar ook overnacht. Mooie plek loop zo het park in. Heb op die hoge tempel de zonsopgang gezien met een ontbijtje. Super

  Beantwoorden

  • Reismeisje Wilhelm

   27 mei 2015 om 15:47

   Leuk om te horen Wilhelm :-).

   Beantwoorden

 • Jessica

  27 mei 2015 om 18:29

  Leuk dat je voortaan ook video's gaat doen! Deze ziet er in ieder geval leuk uit :) En blijf vooral lekker veel uitproberen, je vindt uiteindelijk je eigen stijl qua filmen en monteren :D

  Beantwoorden

  • Reismeisje Jessica

   28 mei 2015 om 06:42

   Thanks Jessica ;-). Nog ff een beetje zoeken en prutsen inderdaad.

   Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.