Video: roadtrip door Argentinië in 1.5 minuut

Reismeisje 13 januari 2016

Roadtrip Ruta 40

Het is weer tijd voor een video post! Dit keer over een heel gaaf en bijzonder deel van onze wereldreis tot zo ver. De roadtrip die we door eindeloos groot Argentinie maakten. My ow my, wat is dat land enorm zeg! Van tevoren lees je natuurlijk wel over de afstanden, maar als je ze dan uiteindelijk zelf ook rijdt is het nog wel een ander verhaal Knipogen. Uiteindelijk hebben we in 3 weken tijd ruim 8.000 kilometer afgelegd! Vanuit Buenos Aires langs de Oostkust, vervolgens landinwaarts naar El Calafate en El Chalten in hartje Patagonië en toen via de legendarische Ruta 40 weer helemaal naar boven toe. Ruta 40 was zonder meer het mooiste deel van de roadtrip; van massieve bergen tot de 7 lakes route en weelderig groen, je komt het allemaal tegen. Wij volgden de route van Tenzing Travel, waar ik eerder al een artikel over schreef. In deze video neem ik je in 1.5 minuut mee over de Ruta 40. Wil je meer informatie over deze route? Kijk dan bij deze reis door Zuid Patagonië

@Argentinië @Zuid-Amerika #video #argentinie #roadtrip #wereldreis #RTW

4 reacties

 • Margreet Pruis

  13 januari 2016 om 16:22

  Mooi hoor ! Het lijkt wel of jullie daar helemaal alleen zijn☺

  Beantwoorden

  • Reismeisje Margreet Pruis

   13 januari 2016 om 19:01

   :-) Dat was op sommige plekken ook. Het is zo'n ontzettend uitgestrekt land! Hele stukken kom je niets of niemand tegen.

   Beantwoorden

 • Jeroen

  14 januari 2016 om 13:55

  Fitzy!!!! Elke keer als ik dat zie ben ik direct verliefd. En dat terwijl ik er echt nog nooit geweest ben.. Word echt tijd om die kant op te gaan.

  Beantwoorden

 • Marcella

  07 februari 2016 om 13:27

  Gaaf filmpje! Prachtig landschap joh!

  Beantwoorden

 • Marieke

  07 maart 2016 om 20:57

  Ik heb ook zitten kijken naar die route. Hoe lang hebben jullie over het stuk El Chalten - Coihaique gedaan? En via wie heb je een auto gehuurd want dat is overal zo duur.

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.