Video: jungle avontuur in Ecuador

Reismeisje 27 mei 2016

ecuador GvdW 6350

Het is weer tijd voor een video Lachen! Met dank aan het fantastische Reisfilmpje. Dit keer een video van een te gek jungle avontuur dat we beleefden in Ecuador. Een paar maanden geleden bezochten we daar twee delen van de Amazone; in het uiterste Noorden tegen de grens met Colombia en een deel waar de authentieke Huaorani stam woont. Beiden delen waren prachtig en meer dan de moeite waard! Check de video en je begrijpt hopelijk waarom.

 

Ik ben benieuwd of Ecuador als bestemming jou aan vraagt?

@Ecuador @Zuid-Amerika #video #ecuador #jungle

3 reacties

 • Helmi

  27 mei 2016 om 07:24

  Hoi, het is een prachtig filmpje. Ik ben zelf nog aan het twijfelen om te gaan in februari. Rondreis en Galapagos, maar twijfel over de regen in die periode. Is het te doen?

  Beantwoorden

  • Reismeisje Helmi

   27 mei 2016 om 13:07

   Thanks Helmi, leuk te horen. Wij zijn er half januari t/m eind februari geweest en hebben geen regen gehad. Soms een spetter, maar dat is het dan ook wel. Ik zou er voor gaan!!

 • Desirée

  27 mei 2016 om 09:51

  Supertof! Wij (mijn vriend en ik) gaan in oktober een half jaar naar Zuid Amerika, we starten in Bolivia. Ecuador staat ook zeker op het lijstje! We hebben superveel aan jouw blogs dus bedankt daarvoor! Volgensmij had je ook ergens benoemd welke camera je zelf gebruikte maar kan het niet meer terugvinden... Welke was dat ook al weer?

  Groetjes en geniet van jullie laatste maanden!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Desirée

   27 mei 2016 om 13:08

   Superleuk Desiree! Ik zou zeker Ecuador bezoeken; een van onze favorieten in Zuid-Amerika :-). Gerben schiet met een Nikon D810 en ik heb zelf een Nikon Coolpix om te filmen en onderwater filmpjes te kunnen maken. Heel veel plezier al vast!

 • Yara

  08 april 2017 om 16:45

  Wat een leuk filmpje! Waa hebben jullie die tour precies geboekt? Wij zijn nu ook in Ecuador en willen graag naar de amazone!

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.