Video: de gaafste accommodaties

Reismeisje 25 juni 2015

Gaafste accommodatie

Als je met je backpack door een land heen reist, zie je heel wat hostels, hotelletjes en B&B's. Soms zijn het verborgen pareltjes en soms valt het ronduit tegen. Zou je het liefste naar huis willen. Na al die jaren reizen zijn er een aantal accommodaties die me meer dan anderen zijn bij gebleven. En vaak heeft dat eigenlijk niets met de accommodatie ansich te maken, maar met de ligging! Midden in de jungle, op de open savanne in Afrika of hoog in de bergen. Ik val altijd een beetje voor een fantastisch mooi uitzicht ;-) . Het leek me leuk om eens een fijn filmpje te maken van de accommodaties met het allergaafste uitzicht ooit. Verspreid over de wereld. Klik op de video hieronder en enjoy!  

Wat is jouw gaafste accommodatie qua locatie tot nu toe geweest?

#reizen #backpacken #video #accommodatie #vlog

5 reacties

 • Kalra

  Wow zeer cool! heb je daar de bikini gekocht van http://www.zwemkleding.nl/dames/bikini?

  Beantwoorden

 • Jeroen

  26 juni 2015 om 06:58

  Zo daar zitten wat mooie plekjes tussen zeg!
  Niet verkeerd wakker worden lijkt me dat.

  Beantwoorden

 • Mandy

  26 juni 2015 om 09:42

  De tent in Oeganda is helemaal zo gek nog niet! En alle kleurtjes in Belize, heerlijk. Gaafste locatie van mij was denk ik de hutjes op het water in de jungle van Khao Sok (Thailand).

  Beantwoorden

 • Sander

  27 juni 2015 om 00:00

  Jup, Lake bunyonyi. 1 vd beste locaties waar ik ooit geweest ben. Bolivia Serere lodge is er voor mij ook zo eentje. Middenin de Amazone. 's Avonds 7 uur kaarslicht en een biertje en om 8 uur naar bed ivm de donkere nacht. En Etosha. Geen bijzondere camping, maar 's nachts toegang tot een waterhole waar de big five een slokje komt drinken...

  Beantwoorden

 • Wilhelm

  27 juni 2015 om 23:55

  Lake bunyonyi staat bij idd hoog op het lijstje van mooie accommodaties. Gaan veel locals heen als huwelijksreis.

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.