Vanochtend live op de radio :-)

Reismeisje 31 oktober 2016

Wereldreis nu2

Vanochtend was het dan zo ver; mijn radio debuut Tong uitsteken. Om 5 uur sharp ging m'n wekker af, want een kwartiertje later zou ik gebeld worden door NPO Radio 1 om live mee te kletsen in het programma Nachtkijkers. Over reizen, onze wereldreis en wat al dat gereis nu eigenlijk kost. Ik was van tevoren best een klein beetje zenuwachtig, maar dat verdween meteen toen presentator Thomas van Vliet me de eerste vraag stelde. Over mijn grootste passie. Veilig en heerlijk terrein Knipogen. Het werd uiteindelijk een superleuk en fijn gesprek van ongeveer 15 minuutjes, waarin we gezellig over reizen hebben gepraat en ik bovendien Reismeisje op de kaart heb kunnen zetten. Gisteren beloofde ik het fragment te delen zodra ik het zou hebben, dus hierbij. Klikken en luisteren maar:

Reismeisje uitzending Nachtkijkers

Laat je me weten wat je er van vindt??

#radio #reismeisje #reisblog #bloggen #reizen

8 reacties

 • Sanne

  31 oktober 2016 om 14:42

  Superleuk! Uitzending zou veel langer moeten zijn! :) Wel jammer van het tijdstip! Maar hopelijk luisteren veel mensen de uitzending nog!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Sanne

   31 oktober 2016 om 14:45

   Ja he. Ben er in elk geval blij mee en superleuk dat ze aan me hebben gedacht :-).

 • Christian De Witte

  31 oktober 2016 om 15:02

  Knap verwoord. Ikzelf ben ondertussen 45 jaar gepassioneerd hobbyfotograaf en start met reizen door Europa. En beetje op dezelfde manier als jullie. Vele bekende en ook onbekende plekken gaan opzoeken en mijn ervaringen delen op social media. Ben reeds 20 jaar gelukkig gehuwd en heb vier prachtige zonen. Vaste job als havenarbeider. Reizen is een passie , een manier van leven zelfs. Om de zes weken heb ik een week vrij op werk en heb het geluk een prachtige vrouw te hebben die mij door dik en dun steunt en help, met alles. Met hier en daar wat te bezuinigen zoals 1 wagen en bewuster te leven is er steeds ruimte en budget om te reizen. Als men goed rondneust op internet en de juiste site's raadpleegt kom je al heel ver.

  Beantwoorden

  • gerben Christian De Witte

   31 oktober 2016 om 17:57

   Hoi Christian, wat leuk om te lezen! Uit hoe je dit omschrijft kun je wel zien dat je passie hebt voor reizen :-). En je hebt helemaal gelijk: als je wilt reizen, dan kom je er zeker!
   Hopelijk kan ik je met mijn eigen reisfoto's inspireren bij het maken van jouw foto's! Heb je mijn portfolio al gezien? Mocht je ooit iets willen weten, dan hoor ik het natuurlijk graag.

 • Margreet Pruis

  31 oktober 2016 om 16:02

  Echt leuk en goed gedaan !

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Margreet Pruis

   31 oktober 2016 om 19:51

   Dank Margreet :-)!

 • Adi

  31 oktober 2016 om 17:19

  Superleuk en mooi verwoord. Jammer dat de uitzending op zo'n vroeg tijdstip uitgezonden wordt, maar ook via deze weg kunnen velen het alsnog beluisteren! Top gedaan Wendy! Mag je trots op zijn.

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Adi

   31 oktober 2016 om 19:51

   Joehoeeee! Dank lieve Adi! Ik hoorde al van Piet dat hij er vroeg voor was op gestaan. Heel lief!

 • Sandra

  31 oktober 2016 om 20:20

  Hi Wendy, je hebt het heel mooi verwoord. Zonder vooroordelen vertelt dat het keuzes zijn. Mag je inderdaad trots op zijn.

  Beantwoorden

 • Jeroen

  01 november 2016 om 07:26

  Leuk leuk!!
  En vlotte radiobabbel heb je hoor :-D

  Beantwoorden

 • Katja

  01 november 2016 om 10:36

  Leuk interview is het!! Heel open en eerlijk, en goed verwoord dat je inderdaad zaken in Nederland 'laat' om te kunnen reizen, dat is iets wat mensen in mijn omgeving nog niet altijd begrijpen haha.
  Wederom weer erg inspirerend, kan niet wachten tot mijn eigen volgende reis!

  Beantwoorden

 • Herma | 2feelfree.com

  01 november 2016 om 11:43

  Superleuk gedaan! Tof! Op naar je tv debuut ;)

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.