Uganda, Iran of toch chillen in Laos?

29 september 2013

Uganda of Laos

We zijn nog geen 2 weken terug van onze laatste reis of we zitten al weer met Lonely Planets op de bank ;-). Ken je dat? Heerlijk op een druilerige zondag plaatjes kijken, wat inlezen en 5x wisselen van bestemming. Zo ook nu; elk continent is al de revue gepasseerd. Maarrrr, we hebben inmiddels een top 3 te pakken: Uganda, Iran en Laos. Hoezo verschillend, hoor ik je denken. Klopt :-)! Elk land om verschillende redenen. Uganda lijkt me echt een pareltje. Niet in de laatste plaats natuurlijk vanwege die prachtige berggorilla’s die je hier nog kunt spotten. Dan kun je trouwens wel meteen even ruim $500 aftikken per persoon, maar dan heb je ook wat. Hoe meer ik over Uganda (en misschien een klein stukje Rwanda) lees, hoe enthousiaster ik word!

En dan hebben we nog dat andere pareltje: Iran. Een land waar je waarschijnlijk niet meteen aan denkt als je een mooi reisje uit zoekt, maar wel eentje die al erg lang op mijn lijstje staat! Het lijkt me een fascinerend land, met sprookjesachtige moskeeën en naar ik begrijp superaardige mensen. Maar ja, ik moet wel de hele tijd in een lang gewaad lopen inclusief hoofddoek…

En dan Laos (in combinatie met Cambodja). Een heerlijk, relaxed, mooi en goedkoop land. Lijkt me ook wel eens fijn eerlijk gezegd ;-). Gewoon echt vakantie vieren, beetje wandelen, snorkelen, dieren spotten; dat soort dingen. Kortom, we zijn er nog niet uit! Ooit hoop ik ze alle drie af te kunnen strepen, maar laten we met eentje beginnen.

Wat lijkt jou de meest bijzondere, leuke en fijne bestemming??

#Uganda #Rwanda #Laos #Iran #bucketlist

2 reacties

 • Yvon

  13 oktober 2013 om 02:11

  Tijdens de vakantiebeurs hier in Beijing een aantal maanden geleden kreeg ik een promotie-dvd voor Iran. Dat maakte me toch wel enthousiast!!
  Ik ben al in Laos geweest. Luang Prabang was echt heel mooi, daar zou ik nog wel weer naar terug willen.

  Beantwoorden

 • 5 hotspots voor 2014 | Reismeisje

  30 oktober 2013 om 07:46

  […] met recht een hotspot voor 2014! Als je vaker op Reismeisje te vinden bent, weet je inmiddels dat Iran bij ons op ’t lijstje staat voor volgend jaar dus hopelijk kan ik je volgend jaar uit eigen ervaring over dit bizarre en […]

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.