Tip voor muziek op reis

Reismeisje 04 juni 2015

Divoom Voombox 1

Op reis zijn er soms lange reisdagen. Heel lange reisdagen. Busrit van 8 uur, treinrit van 12 uur; in veel landen is dat geen uitzondering. Ik houd van die reisdagen. Hoe vermoeiend het soms ook kan zijn, ik ben gewoon gek op het reizen zelf. Steeds wisselende landschappen aan je voorbij zien trekken, verschillende mensen ontmoeten en elke keer weer op een nieuwe plek aan komen. Dat is echt reizen voor mij :-P ! Toch kunnen die dagen soms ook een tikkeltje saai zijn toch? Ik houd van lezen, maar niet een werkdag lang. En een film kijken is leuk, maar ook niet meer dan twee achter elkaar. Tussendoor luister ik vaak muziek. Gewoon liedjes die ik op mijn iPod heb gezet. Nu kreeg ik echter laatst de vraag of ik een Divoom Voombox speaker wilde testen…Say what?! Eerlijk gezegd zei het mij niets, maar het bleek een draadloze speaker voor muziek te zijn. Kom maar door ;-) !

Divoom Voombox 2

Divoom Voombox review.

Ik was lichtelijk sceptisch van tevoren. De meeste draadloze, lichtgewicht speakertjes zijn namelijk niet heel fantastisch. Het geluid laat vaak te wensen over; dan kan ik net zo goed gewoon mijn iPod gebruiken. Maar ik moet eerlijk zeggen dat de Voombox me aangenaam heeft verrast! Het werkt supersimpel en het geluid is erg goed. Er zit een lekkere bas in, het geluid is helemaal zuiver en je hoort de diepere tonen meer dan prima. Via bijvoorbeeld je telefoon kun je verbinding maken met de Voombox en de muziek afspelen die je wilt. Ideaal! Wij hebben op reis best wel momenten voor de tent, in de bus of tijdens een zelf gecreëerd etentje dat we muziek op zetten. Daar is de Voombox perfect voor. Los van het goede geluid, is de Voombox ook stevig gemaakt. Tenminste, zo voelt ’t aan ;-) . En waterbestendig; fijn als je aan het strand of zwembad zit en graag een muziekje op de achtergrond wilt. Kortom, ik ben erg enthousiast over de Voombox. Die gaat zeker mee tijdens onze wereldreis! Lijkt de Divoom Voombox jou ook wel iets? De speaker variant die ik heb is verkrijgbaar vanaf €39 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Luister jij veel muziek als je op reis bent?

#reizen #backpacken #muziek #review #reistip

2 reacties

 • gerben

  04 juni 2015 om 06:51

  Leuk voor op de camping straks :-) Kan mijn ipod speakertje de prullenbak in.

  Beantwoorden

 • Robert | Traveljunks

  04 juni 2015 om 07:17

  Heb 'm laatst in Oostenrijk getest :-) De zware tunes van ipod vond 'ie niet altijd leuk, maar verder zeer oké.

  Beantwoorden

  • Reismeisje Robert | Traveljunks

   04 juni 2015 om 17:45

   Ja toch? Ik was wel serieus verrast door het toch sterke, goede geluid.

   Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.