Reismeisje in een nieuw jasje

Reismeisje 12 april 2019

Reismeisje4

De laatste tijd heb ik er al eens vaker over geschreven. Zo tussen neus en lippen. Over de veranderingen die ik in mijn hoofd heb voor Reismeisje. De wensen die ik heb. De ideeën en de dromen. Ten dele zijn ze niet nieuw. Ze hebben altijd in mijn achterhoofd gezeten. Alleen is Reismeisje altijd iets geweest wat ik er naast deed. Naast een meer dan fulltime baan. De ruimte voor Reismeisje bleef daarmee altijd beperkt. Ik moest keuzes maken. En ik koos voor content. Artikelen schrijven vooral. Fotografie. Video's maken voor het YouTube kanaal van Reismeisje. De basis dus. Een basis die ik onwijs leuk vind om te doen. Ik kwam alleen niet toe aan de andere dingen die ik uit wilde proberen. Verder wilde onderzoeken en misschien zelfs al wel wilde creëren.  

Tijd voor een nieuw jas voor Reismeisje

Eind vorig jaar besloot ik dat ik fulltime voor het ondernemerschap wilde gaan. Voor Reismeisje en mijn tweede bedrijf, Yogabubbel. Dat gaf meteen ontzettend veel energie en ruimte. Ik merkte dat ik toe was aan 'nieuw' Reismeisje. Een volgende stap. Een stap naar volwassenheid. Meer Wendy ook vooral. IN de jaren dat ik met Reismeisje bezig ben, is het blog met me mee bewogen. Altijd. Sinds een jaar ben ik daarom ook anders gaan schrijven. Meer uitgebreide artikelen, persoonlijker en meer verdieping op een bestemming. Dat past beter bij me. Bij waar ik nu sta. Gaandeweg merkte ik dat het jasje van Reismeisje daarin niet mee was bewogen. De website ziet er nog exact zo uit als toen we ergens eind 2015 live gingen met dit, toen nieuwe, design. Dat begon steeds meer te wrikken en wringen. Het herinnert me aan een tijd die geweest is. Een mooie tijd vol rijke ervaringen, maar wel eentje die geweest is. Het is tijd voor het nu. En dus begon ik hierover te sparren met de mensen om me heen. En toen met het bureau dat al jaren al het technische en design voor Reismeisje ontwikkelt en beheert. The Webmen. Superfijne gasten, die meteen begrepen wat ik bedoelde. Zowel in het ontwerp van Reismeisje als in de functionaliteiten. We brainstormden wat en noteerden de prioriteiten. En nu sta ik aan de vooravond van een eerste, nieuwe design Lachen. Iets wat natuurlijk superspannend is en tegelijk oh zo leuk.

Komende week krijg ik het eerste voorstel te zien. Dan hebben we nog een kleine, volle week nodig is de verwachting en zal er uiteindelijk een nieuwe site staan. No worries, Reismeisje blijft Reismeisje qua inhoud. Qua artikelen en stijl. Reismeisje blijf ik en dat is niet gewijzigd. Alleen de jas wordt anders. En wat handigheidjes qua inrichting, waardoor het alleen maar gemakkelijker en leuker wordt om Reismeisje te bezoeken Knipogen. Ook al is er op dit moment nog niets om te laten zien, ik wilde jullie al vast meenemen in de weg die ik ben gegaan. En in wat er staat te gebeuren.

Zonder jullie zou Reismeisje niet zijn wat het is. En daar ben ik jullie super dankbaar voor ♥. Dank voor alle bezoekjes, reacties en berichtjes. Ze zijn onbetaalbaar!

#reismeisje #reisblog #bloggen #persoonlijk

4 reacties

 • Ramona

  12 april 2019 om 09:18

  Superleuk! Ben benieuwd hoe het eruit komt te zien. Heel veel succes met de ontwikkeling!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Ramona

   15 april 2019 om 07:40

   Dank Ramona!

 • Michel

  12 april 2019 om 09:36

  Spannend hoor!! Ben benieuwd :)

  Heel veel succes

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Michel

   15 april 2019 om 07:40

   Thanks Michel ♥.

 • Chantal

  12 april 2019 om 16:38

  Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Wat ik me ineens wel afvraag (beroepsdeformatie sorry), maar archiveer je je oude website ook?

  Beantwoorden

 • Rita

  13 april 2019 om 19:57

  Ik ben benieuwd. Go Wendy!!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Rita

   15 april 2019 om 07:40

   Dank Rita, lief!

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.