Reismagazines en -boeken voor maximale inspiratie

Reismeisje 07 augustus 2020

Jordanie

Zondagmiddag is het vaste prik. Als we thuis zijn. Dan kijken we docu’s en series over reizen. Waar we vervolgens uren over door kletsen. Heerlijk vind ik dat Lachen! Of het nou om bestemmingen gaat waar ik ben geweest of niet. Het inspireert en prikkelt me. Iets over reizen zien of horen. Hetzelfde heb ik met reismagazines. Ook die blader ik regelmatig door. Jarenlang heb ik bijvoorbeeld een abonnement gehad op Columbus Magazine en bewaarde ik elk tijdschrift. Als ik dan weer een nieuwe reis had staan, bladerde ik de stapel weer door. Op zoek naar mooie routes, accommodaties of bijzondere reistips. En de reis gerelateerde boeken in mijn boekenkast heb ik ook al meer dan eens gelezen Knipogen.

De afgelopen maanden hebben we natuurlijk relatief weinig kunnen reizen. En dat zal voorlopig ook nog wel wat beperkt blijven. Hoe leuk is het dan om thuis lekker weg te kunnen dromen bij mooie, fascinerende reizen?! Daarom ben ik op zoek gegaan naar de leukste reismagazines en -boeken om met jullie te delen. En ik heb er aardig wat gevonden, inclusief een aantal gratis versies! Vandaag deel ik mijn favorieten met je!

Reismagazine 333Travel

GRATIS prachtig vorm gegeven magazines over verschillende bestemmingen in Azië en Amerika. Online te lezen.

Bekijken

Een heerlijk en mooi geschreven boek over hoe je in je eentje prima over de wereld kunt reizen!

Reismagazine Puur Kuur

Een GRATIS, bijna glossy achtig magazine met de meest heerlijke, mooie wellness bestemmingen!

Bekijken

Columbus Magazine

Dit blijft toch één van mijn favoriete reismagazines: Columbus Magazine. En prachtige bladen ook om te bewaren en op een koude zondag mee op de bank te kruipen.

Bekijken

Tja. Dit blijft natuurlijk een geweldige inspiratiebron voor reizen: alle bestemmingen die je volgens Lonely Planet dit jaar gezien zou moeten hebben. Of later Knipogen.

Een supermooi boek, met allerlei plekken op de wereld waar je niet 1-2-3 aan denkt. Zeker als je van de meer onontdekte pareltjes houdt een absolute aanrader!

Nog niet te koop, wél te reserveren. Lijkt mij een superleuk verhaal! Over een jongen die letterlijk jaren over de wereld reisde en startte met niets meer dan €50.

instagram

En als afsluiter kan ik natuurlijk mijn eigen e-book niet vergeten Knipogen! Een e-book over het maken van een wereldreis vól praktische tips, persoonlijke ervaringen én tips.

Bekijken

Dit zijn mijn favorieten en tips! En natuurlijk zijn er nog heel veel meer inspirerende reisboeken en -magazines. Heb je nog tips? Kom maar door!

#reizen #Inspiratie #reisboeken

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.