Mijn volgende yoga en mindfulness event: kom je ook?

Reismeisje 07 oktober 2019

Yoga event 3

Afgelopen juli organiseerde ik mijn eerste yoga en mindfulness event. Vanuit mijn yoga bedrijf Yogabubbel. Een aantal van jullie waren daar ook bij aanwezig Lachen. Het was een droom die uit kwam en helemaal bij me bleek te kloppen. In de aanloop er naar toe gaf het me al bakken met energie, maar de dag zélf was helemaal een groot cadeau. 's Avonds stond ik gewoon te stuiteren van energie en enthousiasme! Al die leuke reacties, mooie mensen en gezellige gesprekken; dat smaakte absoluut naar meer. Ik besloot daar ter plekke dat mijn volgende yoga event er sowieso zou komen. En nu is het zo ver Lachen. Ze staan gepland. Zé ja, want het zijn er maar liefst TWEE! Gezien de positieve reacties van de deelnemers en de interesse die er voor het eerste yoga en mindfulness event al was, heb ik besloten om twee dagen te plannen. Om los van elkaar aan deel te nemen en met hetzelfde programma. Zo kan ik elke dag persoonlijk en intiem houden en bied ik tegelijkertijd toch meer mensen de kans om deel te nemen.

Krachtig het nieuwe jaar starten en een cadeau voor jezelf

Ik heb besloten om de volgende events in januari van het nieuwe jaar plaats te laten vinden. Enerzijds omdat ik zelf nog op reis naar Thailand en Laos ga. Anderzijds omdat december al druk genoeg is én januari een prachtige maand is om het nieuwe sterk fris te beginnen. Kráchtig ook vooral. Vanuit jezelf en wat jouw eigen wensen zijn. Intenties neer zetten en je daarbij bewust worden van eventuele beperkende overtuigingen. Wat geloof je ten diepste over jezelf en wat je kunt bereiken? Het is bijzonder hoeveel verhalen je jezelf kunt vertellen. En van welke orde. Heel vaak zijn ze gebaseerd op gebeurtenissen uit het verleden, die niets te maken hebben met het 'nu' en wat daarin mogelijk is. De potentie die je hebt. Dat is precies het thema van mijn yoga en mindfulness events in januari: bewustzijn creëren van die beperkende overtuigingen en van daaruit op je eigen pad gaan lopen. 2020 krachtig in gaan zoals jij dat wilt!

Yogadocent

Natuurlijk gaan we ook yoga beoefenen. Vurige ashtanga yoga en ontspannende yin yoga. Ervaring met yoga is trouwens niet vereist, interesse is meer dan voldoende Knipogen. Ik neem je mee in wat yoga voor mij persoonlijk betekent en hoe het mij, ook vanuit de yoga filosofie, heeft geholpen dichter bij mezelf te komen en beter naar mijn intuïtie én lichaam te luisteren. We gaan ook heerlijk lunchen en na afloop is er een gezellige borrel. Dat alles op een prachtige locatie midden op de Veluwe. Mijn doel is om een dag te creëren die voelt als een cadeau voor jezelf; inspirerend, ontspannend, verbindend én met de nodige humor. Ben je nieuwsgierig geworden hoe zo'n dag er uit ziet? Bekijk dan onderstaand filmpje van mijn vorige yoga en mindfulness event. 

Informatie, vragen of aanmelden voor het yoga en mindfulness event

Wil je meer informatie of heb je vragen over mijn volgende event? Kijk dan op de website van Yogabubbel óf mail mij hier. Ik beantwoord je vragen graag en help je graag verder! Meteen aanmelden kan natuurlijk ook; dat kan via deze aanmeldpagina. Omdat ik het graag persoonlijk wil houden, zijn er maar beperkt plekken beschikbaar. Nog wat praktische info op een rijtje:

Wanneer? 18 en 19 januari 2020 tussen 09:00 en 15:30 uur.

Waar? Op Landgoed Klarenbeek, dichtbij Apeldoorn op de Veluwe. 

Programma? Het programma kun je hier vinden.

Kosten? Deelname, inclusief alle materialen, uitgebreide lunch, drankjes, een gezellige borrel na afloop én een goed gevulde goodiebag kost €135 per persoon.

Ik heb er ontzettend veel zin in en zou het superleuk vinden als je van de partij bent. Ik hoop van je te horen!

#yoga #yogabubbel #yoga event #persoonlijk

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.