Mijn tweede bedrijf is live!

Reismeisje 29 mei 2019

Sunrise

Een paar weken geleden schreef ik er uitgebreid over. Het yoga event dat ik organiseer. Een jaar geleden had ik geen moment kunnen bedenken dat ik dát zou gaan doen Knipogen. En nu is het bijna zo ver. 14 juli om precies te zijn. Ik ben de afgelopen maanden druk geweest met de voorbereidingen. En nog steeds. Er komt veel bij kijken. Plus dat ik zo mijn eigen ideeën en wensen heb. 

14 juli naar huis rijden met een verrijkt hoofd, ontspannen lijf, open hart én een grote glimlach op het gezicht. Dat is wat ik voor de deelnemers wil bereiken.

Het gaat zo veel meer zijn dan yoga als bewegingsvorm alleen. Het gaat over het behouden van je focus, accepteren wat er is en bovenal het leven vanuit je eigen kern en intuïtie. Het leven leven zoals jij dat wenst en verlangt. Yoga en vooral ook de filosofie áchter yoga kan daarin erg helpen. Juist in het drukke leven dat we tegenwoordig leiden; vol verwachtingen, afspraken en rollen die we vervullen. Mij heeft het door de jaren heen geholpen steeds dichter bij mezelf te komen. Met de pootjes op de grond te blijven staan. Mijn lijf beter aan te voelen en steeds beter te leren wat bij mij past. En dat is precies wat ik tijdens mijn yoga event wil delen. Geven. Mijn eigen persoonlijke verhaal gecombineerd met de eeuwenoude yoga filosofie. Inclusief lekker eten, een prachtige locatie midden op de Veluwe en een gezellige borrel na afloop. 

Yogabubbel

Yogabubbel is live

Ik organiseer het yoga event vanuit mijn tweede bedrijf. Yogabubbel. Het bedrijf stond al langer, de website echter niet. Vandaar dat ik een paar weken geleden besloot aandacht te geven aan het yoga event op Reismeisje. De regie weer in handen te nemen. Dat leidde tot veel interesse en de helft van de beperkte plekken gereserveerd. Niets dan dankbaarheid. Wat maakt dát me blij! Na heel wat gesprekken en getwijfel heb ik toen besloten mijn website voor Yogabubbel ook in eigen hand te nemen. Actie in de tent! Na de Algarve ben ik er mee gestart. Ik ben geen website bouwer en heb zeker nog wensen te over, maar ik ben erg blij met wat er nu staat. Richting het event op 14 juli. Superleuk als je een kijkje neemt op de website van Yogabubbel Lachen. En voor de niet yoga fans: wees niet bang. Reismeisje blijft Reismeisje. Ik blijf reizen. Zelfs meer dan de afgelopen jaren het geval was. Het blijft mijn basis en mijn grote passie. De wereld ontdekken en daarover schrijven. Op Reismeisje. Dat is al 6 jaar zo en blijft zo. Dit hoort echter ook bij mij en ik wilde dit voor mij bijzondere moment graag met jullie delen.

Wil je graag bij mijn yoga event zijn? Er zijn nog een aantal plekken vrij voor 14 juli a.s. Op de website vind je het programma, de locatie, meer over mijn visie op yoga én je kunt je er aanmelden. Ik wil het yoga event persoonlijk en intiem houden, dus als het je leuk lijkt; wees er snel bij. Ik kijk er naar uit je te zien!

 

#yogabubbel #reismeisje #ondernemerschap #persoonlijk #yoga event #yoga

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.