Liefs vanaf mijn tweede thuis

Reismeisje 29 maart 2019

Texel voorjaar

3 weken geleden zat ik nog met mijn vader in Oostenrijk. En nu zit ik op een eiland Knipogen. Een Nederlands eiland. Een plek waar ik me de afgelopen jaren onwijs thuis ben gaan voelen. Het is mijn tweede thuis geworden. Met recht. Texel. Het prachtig mooie Texel. Met oud & nieuw waren we er voor het laatst. Een week. Het oude jaar afsluiten en het nieuwe inluiden. Geen betere omgeving voor mij dan de eindeloosheid op Texel ♥. Het rauwe, pure en echte. Ooit hoop ik er nog eens langere tijd te verblijven. Dan schrijf ik er een boek. Het boek dat ik altijd al wilde schrijven. Zo'n soort plek is Texel voor mij geworden. 

Dit keer blijven we een lang weekend. Op uitnodiging van een heerlijk hotel. Ik heb al heel wat appartementen en huisjes gezien op Texel. Zelfs een tent! Maar nog nooit een hotel. Ik ben heel erg benieuwd en heb er superveel zin in. Volgende week meer over de plek waar we verblijven. Wat we gaan doen? Van de natuur en het landschap genieten. Dat vooral. Dat is elke keer wat me het meeste raakt aan Texel. Dat eindeloze, wat schrale landschap.Lekker wandelen, koffie drinken in het gezellige Den Burg, Texelse Skuumkoppes proosten bij zonsondergang, hardlopen door de duinen en gastblogster Stefanie weer eens zien. Want zij woont op Texel. Een échte Texelse dame, die regelmatig voor Reismeisje schrijft en reist. Leuk om haar ook weer eens te zien!

Kortom, de komende dagen tune ik even uit. Op Instagram zullen zeker wat plaatjes verschijnen. Verder ga ik opladen. Even afstand van alles en weer met een frisse geest terug naar huis. Zondag. Vanaf het eiland dat als mijn tweede thuis is gaan voelen. Liefs en fijn weekend!

#nederland #wadden #texel

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.