Israel, here we come!

30 december 2013

Israel gaan

Eindelijk is het dan zo ver: morgen rond deze tijd zitten we in het vliegtuig naar Israël. Een beetje onwerkelijk bijna! Normaal gesproken weten we al maanden van tevoren waar we heen gaan of we hebben op z’n minst een idee. Maar dit reisje kwam zo even spontaan tussendoor :-). Een cadeautje! Ik heb er in elk geval superveel zin zin.

 

De plannen. Ik schreef al eerder dat die er niet heel erg zijn. We hebben wel al een hostel geboekt in Jeruzalem, omdat we hier wel echt een aantal dagen willen blijven. Ennnn we gaan er oud & nieuw vieren! Ik heb begrepen dat dat helemaal geen ding is in Jeruzalem, maar dat maakt wat mij betreft niet uit. Gewoon al de gedachte dat je het nieuwe jaar in zo’n historische, bijzondere stad in luidt. Al is ’t maar met z’n tweetjes en een flesje wijn op een lichtelijk shabby kamer :-). Naast Jeruzalem zouden we ook graag naar Bethlehem willen en een aantal andere dorpjes op de Westelijke Jordaanoever. En verder zien we ’t wel!

 

Het blog. Hoe nu met Reismeisje?! Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt om in elk geval wat blogberichten in het voren te schrijven. Die staan allemaal netjes klaar dus jullie zullen in elk geval heel regelmatig een nieuwe blogpost zien verschijnen. En verder ga ik natuurlijk ook proberen in Israël zelf wat leuke updates te posten over de reis die we maken. We zijn ook maar 9 dagen weg dus het is geen eeuwigheid.

 

 

Voor nu wens ik jullie allemaal al vast een supergezellige oudjaarsavond! Geniet er van en tot heel snel :-)!

 

#reizen #backpacken #bloggen #israel #oud en nieuw #jeruzalem

3 reacties

 • Linda

  30 december 2013 om 08:21

  Veel plezier samen!

  Beantwoorden

 • Jana Vmh

  30 december 2013 om 20:57

  Ik wens je heeeeeel veel plezier en een goede reis :)

  Beantwoorden

 • Yvon

  01 januari 2014 om 05:00

  Heel veel plezier! Ik ben benieuwd naar jullie avonturen!

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.