Interview voor het AD over 'minder mooi weer' bestemmingen

Reismeisje 20 juli 2018

Reismeisje

Afgelopen dinsdag kreeg ik een mailtje. Van de redactie van het AD. Het Algemeen Dagblad. Ze wilden een artikel publiceren over de aanhoudende droogte. De bizar goede zomer die we tot nu toe hebben. Terwijl het officieel nog niet eens zomer is Knipogen. Daarin wilden ze mij interviewen. Op zoek naar tips voor bestemmingen die net even wat minder zomers weer hebben. Een milder klimaat. Superleuk! Ik krijg vaker dergelijke aanvragen, maar een nationale krant blijft toch speciaal. En dus had ik afgelopen week een leuk interview met Eefje van het AD. Het ging vooral over Reismeisje en de bestemmingen die ik aan zou raden. Bestemmingen met dat mildere, soms wat meer wisselvallige weer. Ik heb er voor gekozen 4 totaal verschillende bestemmingen te tippen: Madeira, IJsland, Suriname en Nieuw-Zeeland. Waarbij ze er drie hebben geplaatst Knipogen. Voor iedereen wat wils! Waarom ik voor juist deze landen heb gekozen, kun je in het artikel in het AD van vanochtend lezen:

AD2

Laat je me weten wat je er van vindt ♥? Misschien heb je zelf nog tips?

#reismeisje #persoonlijk #reisblog #reizen #IJsland #madeira #Nieuw-Zeeland #suriname

2 reacties

 • Michel

  20 juli 2018 om 14:02

  Leuk joh!! Zag het artikel ook in de Stentor staan, Groenland lijkt me op zich ook nog wel eens heeeeel gaaf. Dit land past misschien ook wel in het rijtje :)

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Michel

   22 juli 2018 om 09:19

   Ow echt? Dat wist ik zelf nog niet eens ;-). Groenland lijkt me zeker ook een bestemming die in dit rijtje past ja!

 • Dominique || dominiquetravels.com

  22 juli 2018 om 11:26

  Schotland is mijn minder mooi weer bestemming! :-) Ik vind het een leuke insteek van de krant. Haha eindelijk een mogelijkheid om hierover iets te schrijven!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Dominique || dominiquetravels.com

   23 juli 2018 om 07:30

   Ja ik ook :-)! Leuke aanvulling, thanks Dominique!

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.