Interview met Evy van Style Spy

Reismeisje 22 december 2013

Evey 1

Ooit een kijkje genomen op de website Style Spy? Nee? Doen, doen, doen! Een superleuk en inspirerend blog van stoere reisbabe Evey. En omdat ik haar zo stoer vindt, heb ik haar geïnterviewd voor Reismeisje!

Wat heb jij een tof blog zeg! Vertel, wie ben je en hoe ben je op het idee van Style Spy gekomen?

Dankjewel! Ik ben Evelyn aka Evey en ik vind mezelf wel een avonturier, een do-er en ik hou van lowbudget reizen. Sinds 2 jaar ben ik helemaal into boardsports geraakt waaronder longboarden. Ik heb altijd geblogged sinds mijn HBO Studie Communicatie, maar had er nooit een doel mee (kattenblogs –echt waar!-, reisblog, familieblog). In 2011 ben ik weer een blog begonnen om mijn visagiekennis over te brengen (heeeel wat anders) omdat ik toen in opleiding daarvoor was. Maar stiekem wist ik dat ik het niks aan vond om alleen maar over make-up te bloggen. Ik had altijd al willen bloggen over reizen en lifestyle. Ik vond het alleen vreemd om te bloggen over reizen terwijl je niet op reis bent. Later heb ik daar een manier in gevonden door af en toe een travelpost erin te gooien en reizen en bloggen een onderdeel van elkaar te laten zijn. In januari 2012 heb ik de naam Style Spy verzonnen met mijn nicht als een soort van spy into my lifestyle. Het voordeel: ik kan elke kant op!

Een van jouw vaste items is 'Boardchick'. Wat maakt jou een boardchick?

Ik denk dat je niet perse goed in boardsports hoeft te zijn en het frequent hoeft uit te voeren om boardchick te zijn. Als je er van houdt dan mag je boardchick of the month op Style Spy zijn, dus ja dan ben ik ook een boardchick ;-)

Wat is jouw meest dierbare reis herinnering?

De band die ik met mijn vriendin heb opgebouwd en de dingen die we hebben meegemaakt en waar we nu nog steeds avonden mee kunnen vullen. Ook hoe ik van materialistisch naar waardering voor anderen ben gegaan.

Evey 2

Welke 5 bestemmingen staan nog op jouw bucketlist?

Hawaii, Tokyo, New York, Frans Polynesia, Noorderlicht (wherever that is ;-) & Paaseiland

Wat vind je zo gaaf aan backpacken?

De uitdaging om zo goedkoop mogelijk rond te komen met zo min mogelijk in je tas. En het leven tussen backpackers en locals (en dus niet de typische toeristen).

Welk volgend reisje staat op de planning en wat ga je daar doen?

New York! Ik ga een weekje met mijn zusje en mijn vriend de stad van mijn dromen ontdekken!  

#Inspiratie #reizen #interview

2 reacties

 • Bea

  22 december 2013 om 20:19

  Leuk interview! Vandaag weer twee leuke blogs ontdekt ;-)

  Beantwoorden

 • Marcella

  24 december 2013 om 23:41

  Evy is leuk en inspirerend. Ze maakt haar dromen waar. Heel leuke meid!

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.