Hotspots in Eindhoven

21 oktober 2013

Afgelopen weekend was ik in Eindhoven; wat een leuke stad vind ik dat toch! Brabantse gezelligheid, fijne restaurantjes en je kunt er shoppen tot je er bij neer valt. Zelfs voor een niet-shopping fan als ik ;-). Ik zet wat leuke hotspot adresjes voor je op een rij.

 

Eindhoven centrum

Lunchen op de Markt. Redelijk voor de hand liggend, maar met een reden ;-). Met mooi weer kun je hier heerlijk zitten en genieten van een bakje koffie of lekker soepje. Topper voor de lunch!

 

Eindhoven Bever

Shoppen bij Bever. In Eindhoven zit echt een meer dan fantastische vestiging van Bever Zwerfsport (Leenderweg 202). Wij hebben er heel wat tijd rond gelopen en de bankrekening gespekt ;-). Je hebt er ook een outdoor café, waar je onder het genot van een drankje kunt neuzen in Lonely Planets. Foute boel voor mij!

 

Eindhoven Thai

Thais eten. Ik heb sinds tijden niet zo lekker gegeten als bij deze Thai. Nu ben ik sowieso wel een liefhebber van de Thaise keuken, maar dit is me toch wel zo’n topper! De kip zoetzuur van Thai Anek is echt om je vingers bij op te eten.

 

Biertjes drinken aan Stratumsedijk. Stratum en Eindhoven zijn één en hetzelfde ;-). Je vindt er voor elke kroegliefhebber wat wils! Ben je op zoek naar een gezellig, lichtelijk hip tentje om een biertje te drinken? Dan is Dijk 9 een aanrader. Het zit tegenover het Van Abbe Museum.

 

#Good food #Inspiratie #Lekker eten #stedentrip #Weekendje weg #Eindhoven

2 reacties

 • Debby

  21 oktober 2013 om 17:05

  Hahahaa nohh, m'n stadje. Op de Markt zitten veelal NIET de beste lunchrooms. En de Bever daar moet ik ook nog heen :D

  Beantwoorden

 • Greg

  30 januari 2014 om 17:27

  Wat een toeval, ik schreef gister ook een stuk over hotspots in Eindhoven en nu kom ik dit tegen! Leuk geschreven hoor;)

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.