De volgende stap met Reismeisje

Reismeisje 05 juli 2019

O Tartufo werken tuin

Afgelopen maand was het al weer 6 jaar geleden dat ik Reismeisje startte. 6 jaar! Ik zie mezelf nog zo zitten. Buiten. In de tuin. Daar hakte ik de knoop door. Een idee dat toen al maanden door mijn hoofd spookte. Een droom die ik als klein meisje al had. Schrijven. Vertellen. Delen. Ik reisde 6 jaar geleden al aardig wat. Avontuurlijk en zonder iets te regelen van tevoren. Hoe ik dat nog steeds het liefste doe Knipogen.

Mensen om me heen vroegen zich af hoe je dat deed. Reizen zonder iets te regelen. En zo werd 1+1=2. Reismeisje was geboren. Vanuit mijn liefde voor schrijven, reizen én delen. 

Nu, 6 jaar later, is er veel veranderd. En tegelijkertijd in de kern helemaal niets. Nog steeds investeer ik elke minuut en elke euro met volle overtuiging in Reismeisje. Vanuit diezelfde liefde en passie. Ook al is Reismeisje met mij als individu mee geëvolueerd en is het uiteindelijk mijn bedrijf geworden. Iets wat ik 6 jaar geleden in die tuin niet had durven dromen natuurlijk. Waar ik begon met veel afstand tussen Reismeisje het blog en Wendy het Reismeisje, werd dat gat de afgelopen jaren steeds kleiner. Ik durfde steeds meer van mezelf te laten zien. De wereld door mijn ogen en dat wat er in mijn leven speelt. Nog altijd met een duidelijke focus op reizen en soms iets breder. Of juist meer de diepte in. Ik denk dat het een continue proces zal blijven. Reismeisje is nu eenmaal een persoonlijk iets. Of het nu een bedrijf is geworden of niet. 

De volgende stap met Reismeisje

Het afgelopen jaar maakte ik de beslissing om voor het fulltime ondernemerschap te gaan. Na al die jaren met heel veel plezier als marketing manager te hebben gewerkt. Het was op. Klaar. Tijd voor iets compleet anders. Iets dat helemaal voor mezelf was en ís. Het écht volgen van mijn passie. Reismeisje is er daar zeker één van. De afgelopen maanden ben ik daarom in gesprek gegaan met The Webmen. Het bureau achter Reismeisje. Fijne, creatieve jongens die aan de bakermat van mijn blog hebben gestaan en me altijd hebben ondersteund. We zijn een aantal brainstorm sessies in gegaan. Ik had wensen. Zowel in het design van Reismeisje als ook qua inhoud. Reismeisje mag volwassen worden. Een meer krachtige, heldere uitstraling krijgen. Passend bij waar ik zelf nu sta. Zonder de kern van dat wat Reismeisje altijd is geweest te verliezen. Met meer diverse ingangen naar artikelen en meer interactie mogelijkheden met jullie. Mijn lezers. We hebben heel wat stappen gemaakt. Deze week was de laatste design ronde. Ik ben blij. Heel blij! Nu breekt een fase aan waarin er aan de achterkant van Reismeisje veel zal moeten gebeuren. Dat zal wat tijd in beslag nemen. Ik verwacht een week of 6. Zoiets. En dan? Dan komt er een heel nieuwe site. Reismeisje 2.0. Met een herkenbare vertrouwdheid in een vernieuwend jasje Knipogen.

Reismeisje event

In het verlengde daarvan ben ik daarnaast van plan nog dit jaar iets heel nieuws te gaan doen. Waarin ik het bereik van de online wereld naar het persoonlijke van offline wil brengen. Een heus Reismeisje event. Wat dit precies gaat zijn en hoe het er uit komt te zien, vertel ik heel graag later. Het wordt in elk geval te gek! Kleinschalig, persoonlijk en natuurlijk helemaal over reizen. Iets dat bij mij en jullie als vaste volgers van Reismeisje past. To be continued Lachen.

Veel nieuws dus wat er aan zit te komen. En man man, wat voelt het allemaal goed! Dit ondernemerschap, in combinatie met mijn yoga bedrijf, is één groot avontuur. Leerzaam, uitdagend, spannend en vooral helemaal kloppend bij waar ik nu sta. Dank dat jullie mij al die jaren trouw zijn blijven volgen. Dat waardeer ik meer dan ik uit kan leggen... En nu een belangrijke vraag: wat zouden jullie graag aan Reismeisje toegevoegd zien? Op het blog of tijdens een event?

 

#persoonlijk #reismeisje #reisblog

3 reacties

 • Dominique || dominiquetravels.com

  07 juli 2019 om 10:07

  Ik ben benieuwd naar je plannen voor het event! Ik zal je blog in de gaten houden ;-)

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Dominique || dominiquetravels.com

   09 juli 2019 om 09:39

   Leuk Dominique :-)!

 • Rita

  09 juli 2019 om 00:34

  Jeetje, je gaat hard!!!
  Goed zo, volg je hart en lekker je ding doen. Ik ben benieuwd!!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Rita

   09 juli 2019 om 09:40

   Superlief Rita, dank voor het trouwe volgen! xx

 • Laura

  15 juli 2019 om 12:06

  Oehhh hier ben ik ook heel benieuwd naar ! :-)

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Laura

   16 juli 2019 om 17:24

   :-)

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.