De meest populaire Instagram reisfoto's

Reismeisje 16 oktober 2017

Persoonlijk ben ik niet zo'n social media fan. Ik kijk er privé heus wel eens op, maar 9 van de 10 keer gebruik en check ik Facebook, Twitter  en Instagram voor Reismeisje. Hoewel Facebook van die drie qua bezoekers op Reismeisje het belangrijkste medium is, is Instagram mijn eigen favoriet Lachen. Zo'n feed vol met foto's vind ik prachtig! Ondertussen heb ik best wat bereik opgebouwd op Instagram en probeer ik mijn posts zo veel mogelijk af te stemmen op dat wat mijn volgers (jullie Knipogen) het leukste vinden. Waar ze op reageren en waar ze vragen over hebben. Afgelopen week moest ik voor een opdrachtgever wat dieper in mijn Instagram statistieken duiken en zo kwam ik op het idee om eens een artikel te schrijven over de meest populaire Instagram foto's. Vandaag laat ik je dus de foto's zien die de afgelopen tijd de meeste ♥♥♥ hebben gekregen. Komen ze!

Instagram Moorea2

Moorea in Frans-Polynesie ♥♥♥. Oprecht een van de mooiste eilanden die ik ooit heb gezien. En check dat water; zo intens blauw en helder!

Instagram Bangkok

Bangkok in Thailand ♥♥♥. Tijdens onze laatste stop in Bangkok bezochten we een van de vele rooftop bars. My ow my, wat hadden we daar een te gek uitzicht over de stad! Er was ook slecht weer op komst en dat maakt deze foto wat mij betreft extra gaaf en intens.

Instagram Spanje

Op het strand op Fuerteventura ♥♥♥. De Canarische Eilanden  zijn waarschijnlijk niet de eerste bestemming waar je aan denkt als backpacker, maar wat mij betreft is het een van de meest diverse, leuke en verrassende eilandgroepen binnen Europa. Op Fuerteventura kun je bovendien fantastisch surfen, waar deze foto dus ook gemaakt is.

Instagram Machu Picchu

Machu Picchu in Peru ♥♥♥. Hoe toeristisch ook, wat is Machu Picchu een te gekke ervaring! Onvoorstelbaar hoe de Maya's dit ooit hebben kunnen bouwen. Hoog in de bergen en volstrekt afgesloten van de omgeving. Ik zou hier zo nog een keer naar toe willen.

Instagram Ecuador

Quilotoa in Ecuador ♥♥♥. Dit lijkt bijna surreëel toch? Geloof me, de kleuren en het uitzicht zijn echt as it is. Dit is op flinke hoogte bij Quilotoa in Ecuador. Je kunt er een flinke hike om heen maken, maar simpelweg een nachtje slapen bij locals die bij dit meer wonen kan ook. Een dikke aanrader!

Instagram Portugal

Alto in Portugal ♥♥♥. Een foto van een laatste tripje naar de Algarve. Alto ligt in het binnenland van de Algarve. Het lijkt alsof de tijd er stil heeft gestaan; heel authentiek en eigen. 

Instagram Iran2

Shiraz in Iran ♥♥♥. Tja. Waarom ze dit de roze moskee noemen is denk ik wel duidelijk...Dat licht ♥. Echt zo onwijs mooi! Deze moskee staat in Shiraz in Iran en hoewel het zeker niet de meest imposante moskee ever is, is het door het fantastische mozaïek en de lichtval in met name de ochtend echt prachtig om te zien.

Instagram Peru

Huacachina in Peru ♥♥♥. Nog eentje gemaakt in Peru. In de duinen bij het oase dorpje Huacachina. Misschien wel de mooiste zonsondergang die ik ooit heb gezien!

Dat zijn een aantal van de meest populaire posts op mijn Instagram pagina van de laatste tijd. Zit jij op Instagram en zo ja, wat zijn favoriete reis accounts van je?

 

#reizen #backpacken #persoonlijk #reismeisje #reisblog

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.