De leukste blogs om bij te houden

Reismeisje 22 juni 2013

Leukste blogs

Er zijn ontelbaar veel blogs te vinden; van bedrijfmatig tot privé en van kekke beauty-blogs tot stoere reisverhalen en zoete cup cake monologen. Voor ieder wat wils in elk geval! Er zijn een aantal blogs die ik regelmatig lees, bekijk of op een andere manier inspirerend vind. En je raadt ’t al; die gaan voornamelijk over reizen, hardlopen, eten en yoga ;-). Komen ze:

Legal nomads. Stel je voor: een Amerikaanse advocate met een goed lopende praktijk in New York besluit dat ’t genoeg is geweest en tijd voor iets ‘leuks’. En wel al reizend van alles leren over eten. Dat is wat Jody sinds 2008 doet. Ze reist de hele wereld over, heeft af en toe een baantje hier en daar en deelt haar belevenissen op haar blog Legal nomads. Ze heeft een superleuke schrijfstijl en gebruikt prachtige beelden. Neem een kijkje!

Girls love 2 run. 2 hippe jonge dames uit ’t Amsterdamse besloten een marathon te gaan rennen en hun weg daar naar toe online vast te leggen. Girls love 2 run was geboren! Je moet wel een beetje van rennen houden, maar als je dat doet zul je glimlachend de dagelijkse berichtjes van Fieke en Francien lezen!

Hungry Runner Girl. Janae rent veel. Heel veel. En daar schrijft ze over. Maar echt op zo’n ontwapenende, grappige en eigen manier dat ik echt fan van haar blog ben geworden. Bovendien gaat ’t niet alleen maar over hard lopen. Zoals de titel Hungry Runner Girl al suggereert eet Janae veel ;-). Wat wil je ook met al die kilometers die ze aflegt?! Superleuk blog waar je blij van wordt!

Work that es. Een lekker fris blog van een leuke, gezonde, Hollandse meid. Esmee heeft een fetish voor gezond eten en leven, maar dan op een hippe manier. Als je wat interesse hebt in (gezonde) voeding, wat eten voor je doet en flink bewegen is Work that es een blog voor jou!

Daily cup of yoga. Blogs over yoga zijn over ‘t algemeen niet bepaald om over naar huis te schrijven. Lelijke vormgeving en bovenal slaapverwekkend gezweef voeren de boventoon. Behalve bij Daily cup of yoga! Wat een fantastisch mooi blog vind ik dat. De Instagram achtige sfeer gecombineerd met interessante weetjes, praktische tips en leuke oefeningen maken dit een blog to follow!

#Good food #Inspiratie #reizen #Sporty #leuk #soms

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.