De laatste 3 plekken voor mijn yoga event!

Reismeisje 16 juni 2019

Yoga event Veluwe

Dit had ik niet durven denken. Hopen? JA. Klopt 't bij mij? JA. Geeft het energie? JA JA JA Lachen. Mijn yoga event is zo goed als uitverkocht!! Ongeveer een maand vóór het daadwerkelijk zo ver is. Ik kan niet in woorden uitdrukken wat dit met me doet. Hoe blij het me maakt. Hoe positief spannend ik het vind. Hoeveel zín ik ook in de dag zelf heb. 14 juli. Dan is het zo ver. Eerder vertelde ik al meer over de weg naar dit yoga event toe. Hoe ik er op gekomen ben en wat ik graag wil brengen. Dat het me juist om zo veel meer te doen is dan yoga als bewegingsvorm. Yoga van de mat af. De filosofie die er aan ten grondslag ligt. Een eeuwenoude levenswijze. Eentje waar ik in mijn eigen leven al zo vaak iets aan heb gehad. Tijdens verliezen. Mensen die dichtbij stonden en overleden. En mensen waar ik bewust afscheid van nam. Daardoor niet minder een verlies. Het heeft me gevormd tot wie ik ben. Waar ik sta, hoe ik mijn leven in richt en steeds meer bij mezelf kan blijven. Bij wat voor mij klopt en past. Precies dát is wat ik graag wil delen. Met als anker die yoga filosofie. Inclusief twee verschillende vormen van de fysieke yoga, lekker eten en een gezellige borrel na afloop. Op een fantastische mooie locatie, midden op de Veluwe.

Yoga event

Toen ik mijn ideeën voor dit yoga event begon te delen, waren de reacties positief. Ik hoorde veel herkenning om me heen. Andere levens, verschillende uitdagingen, dezelfde dynamiek. Onderstroom. Het gaf me extra energie en ik besloot er voor te gaan. Een week of 6 geleden kondigde ik het event voor het eerst aan op Reismeisje. Mijn website van Yogabubbel ging live en ik deelde wat meer via social media. En nu, 6 weken later, is mijn eerste yoga event bijna uitverkocht. Maximaal 30 deelnemers. Dat is wat ik wil. Het moet persoonlijk blijven. Met aandacht voor iedereen. 

Wil je er bij zijn?

Dat kan dus nog nét Knipogen. Ik heb nog 3 plekken vrij. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben, alleen maar interesse. En zin in een dag voor jezelf. Het event vindt op 14 juli a.s. plaats, tussen 09:00 uur en 15:30 uur, op Landgoed Klarenbeek vlakbij Apeldoorn. Je maakt kennis met intensieve ashtanga yoga, meditatie, we lunchen uitgebreid, ik geef een persoonlijke lezing over yoga filosofie, we doen ontspannen yin yoga met prachtige muziek en als afsluiting een gezellige borrel. En natuurlijk krijg je een mooi gevulde goodiebag mee naar huis. Deelname kost €135 per persoon. Lijkt het je leuk om er bij te zijn? Je kunt je aanmelden via de website óf mij een mailtje sturen. Het uitgebreide programma vind je trouwens hier.

Ik hoop je 14 juli te zien! Het beloof een superleuke, mooie, gezellige en ontspannen dag te worden en ik kijk er onwijs naar uit. Dank voor al jullie lieve berichtjes. 

#yogabubbel #yoga #ashtanga yoga #persoonlijk

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.