De beste vliegmaatschappijen

Reismeisje 04 augustus 2013

Goedkoopste vliegtickets

Elk jaar komt er weer een nieuw lijstje met de beste vliegmaatschappijen ter wereld bij. Singapore Airlines en Qatar Airways prijken traditioneel bovenaan. Na aardig wat vluchten goed en soms ook minder goed te hebben uitgezeten, heb ik ook wel een persoonlijk favorietenlijst als ’t op betaalbare vliegmaatschappijen aan komt!

Kingfisher. Helaas recent failliet gegaan, maar wat een topmaatschappij was dat: Kingfisher Airlines uit India. Er is echt nog enkele maatschappij geweest die daar voor mij over heen is gegaan. De enorme service geeft je ’t gevoel alsof je in een 3 sterren restaurant zit compleet met menukaart, heerlijk eten en verschillende wijnen. En ben je moe? Dan krijg je je eigen ‘good night’ pakketje met naar wens warme melk ;-). Ik begrijp niet hoe Kingfisher failliet heeft kunnen gaan; aan de ervaring kan ’t echt niet hebben gelegen!

Air Asia. Nog een fantastische belevenis voor een leuk prijsje! Air Asia vliegt dwars door alle Aziatische landen heen, met als thuishaven Kuala Lumpur in Maleisië. Ideaal voor als je binnen Azië snel van A naar B wilt reizen. Het haalt ’t niet bij Kingfisher wat mij betreft, maar de eeuwige glimlach van de prachtige stewardessen maakt veel goed ;-).  

United Airlines. Grote vliegmaatschappij die vluchten heeft op allerlei bestemmingen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Thuishaven is het wat aftandse Newark bij New York. United heeft geen fantastisch mooie vliegtuigen of topservice, maar je hebt wel lekker veel beenruimte, superveel nieuwe films om op je eigen schermpje te bekijken en je kunt voor relatief weinig geld naar de VS vliegen. Zeker meer dan oké!

Ethiopian Airlines. Bij deze naam denk je vast niet aan een erg goede of betrouwbare vliegmaatschappij. Think again! Ethiopian Airlines is namelijk de meest veilige vliegmaatschappij op ’t Afrikaanse continent! En dat merk je ook in de vliegtuigen die er, zeker voor Afrikaanse begrippen, supernetjes uit zien. Ze kunnen nog wel wat investeren in hun personeel ;-), maar je zult een prima vlucht voor weinig geld hebben.

#reizen #vliegmaatschappij

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.