De best gelezen artikelen op Reismeisje

Reismeisje 30 januari 2017

Reismeisje artikelen 1

In de bijna 4 jaar tijd die ik met Reismeisje bezig ben, zijn er heel wat artikelen de revue gepasseerd Tong uitsteken. Gemiddeld toch wel 5x per week en soms nog ietsje meer. Laatst dook ik wat dieper in de statistieken en bedacht ik me dat het misschien wel eens leuk zou zijn een artikel te schrijven over de best gelezen artikelen! Dat zegt toch wat. Vandaag vertel ik je dus welke artikelen op Reismeisje het beste zijn gelezen in de afgelopen jaren. Komen ze!

10 backpackerfoutjes die je moet voorkomen. Ha! Dit is eigenlijk een heel recent artikel Lachen. En die is dus erg veel gelezen! In dit artikel schrijf ik over de foutjes die ik zelf als backpacker wel eens heb gemaakt. Dingen die niet wereldschokkend zijn, maar waarvan ik het bijvoorbeeld zelf wel prettig had gevonden als iemand me daar van tevoren op had gewezen...Mocht je dit artikel nog niet hebben gelezen, je vindt 'm hier

7x tips voor solo reizende dames. De reacties op dit artikel waren echt zo superleuk! Daar doe ik het voor en dat is wat me elke keer zo blij maakt Lachen. Ondertussen reis ik al jaren met Gerben, maar er zijn zeker tijden geweest dat ik er in m'n eentje op uit trok. Daar gaat dit artikel over; waar moet je op letten als solo reizende vrouw, wat is handig om te weten en welke landen kun je het beste bezoeken? 

Reismeisje artikelen 2

8x meest mislukte en vreemde selfies op wereldreis. Hmmmm. Dat dit artikel hoog staat is een tikkeltje awkward, maar begrijp ik zeker weten. Ik vind eerlijk gezegd zelf de heel persoonlijke, minder 'gladde' artikelen op blogs ook altijd het leukste! Tijdens onze wereldreis maakten we vrijwel elke dag een selfie. Soms lukten die prima en soms ook niet. En juist die jammerlijke selfies laat ik je in dit artikel zien. 

Wat kost 2 weken reizen door Costa Rica? Dit vind ik zelf best een bijzondere eigenlijk. Sowieso omdat het een wat ouder artikel is en er toen überhaupt veel minder bezoekers op Reismeisje te vinden waren, maar daarnaast ook omdat artikelen over Azië over het algemeen meer bezoek opleveren. Niet in dit geval Tong uitsteken. De titel zegt 't al; in dit artikel splits ik uit wat het kost om 2 weken rond te reizen door Costa Rica

Reismeisje artikelen 3

De meest fotogenieke landen van Azië. Kijk, daar hebben we Azië! Een favoriete regio. En fotogenieke regio. In dit artikel vertelt Gerben over de Aziatische landen waar hij het liefste fotografeert en waarom. Ik krijg spontaan zin om te gaan reizen als ik naar die foto's kijk! 

10x wat ik van reizen heb geleerd. Reizen heeft me veel gebracht. Heel veel. Je leert jezelf in andere situaties kennen en ontdekt zo ontzettend veel over andere culturen en tradities. Dat maakt echt hoe ik naar de wereld ben gaan kijken en nog steeds doe. In dit artikel vertel ik over 10 dingen die ik van reizen heb geleerd tijdens de afgelopen jaren.

7x stomme reacties als je terug bent van een langere reis. Een van mijn persoonlijke favorieten eerlijk gezegd Tong uitsteken. Simpelweg omdat het heeeeeerlijk voelde om dit van me af te schrijven. En aan de reacties te lezen was het ook erg herkenbaar voor jullie! Als je langer hebt gereisd, voelen sommige mensen zo maar de behoefte om er van allerlei onzinnigs uit te gooien. Stomme, vaak bekrompen opmerkingen. Brrrr. In dit artikel vertel ik je wat de 7 stomste reacties waren die ik na onze wereldreis hoorde. 

Dat waren een aantal van de best gelezen artikelen op Reismeisje. Ik hoop dat je 't leuk vond en misschien nog een nieuw artikel hebt ontdekt. Welk soort artikelen op Reismeisje vind jij het leukste?

#bloggen #reisblog #reismeisje #reizen #backpacken

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.