8x meest mislukte en vreemde selfies op wereldreis

Reismeisje 09 januari 2017

Tijdens onze wereldreis besloten we elke dag een selfie te maken. Op een bijzonder, grappige of gewoon leuke plek. Na de reis zouden we onze route in die selfies terug kunnen zien Lachen. Uiteindelijk kwam het er net niet helemaal van, want er waren dagen dat we simpelweg vergaten een selfie te maken...En dan waren er ook nog dagen waarop de foto's niet bepaald lukten. Ha! En juist dat soort foto's zijn vaak te leuk om terug te zien Knipogen. Vandaag laat ik je 8 van de meest mislukte en/of vreemde selfies tijdens onze wereldreis zien. Plus natuurlijk het verhaal achter de foto. Komen ze!

Selfie Colombia

Prachtige foto. Not. #failure Tong uitsteken. Deze foto is gemaakt in Colombia tijdens een gave hike die we er maakten. Hier hadden we het duidelijk warm en waren we aangekomen bij ons eerste rustpunt. Liepen daar ineens allemaal te leuke coti's rond! Zo lief. Nou, die wijs ik hier dus aan. Fijn dat je ze ook ziet...

Selfie Brazilie

Ok. Dit is misschien niet per se een mislukte selfie of zo, maar fraai is anders toch?! Man man, wat waren we hier brak zeg. Dit was op het vliegveld van Belem in Brazilië. Daar vlogen we met een nachtvlucht vanuit Paramaribo heen, voor we weer door zouden vliegen naar Sao Paulo. We kwamen heel vroeg in de ochtend aan, na bijna niet te hebben geslapen. En dus gingen we hier nog even liggen en een volle dag hangen...

Selfie Guyana

Jemig. Georgetown in Guyana. Deze foto is heel vroeg 's ochtends gemaakt toen we op een minibusje wachtten, die ons naar Paramaribo zou gaan brengen. We stonden vrolijk aan de straat te wachten toen de dame van deze accommodatie ons snel naar binnen loodste. Achter dit hek. Georgetown is een van de weinige plekken waar we ons ook niet heel veilig hebben gevoeld, dus ik begreep 't eigenlijk ook wel. 

Selfie Moorea

Het idee was leuk, maar de uitvoer wat minder Tong uitsteken. Al zie je die black tip haai wel goed. Dit is een foto die ik maakte tijdens een snorkeltochtje bij Moorea in Frans Polynesië. Daar gingen we op zoek naar roggen en haaien. En we vonden ze. Heel gaaf!

Selfie

Ow my Verrast. Geen idee wat ik hier aan het doen ben. Echt niet! Maar ik weet nog wel heel goed waar het was; op een superleuk avondmarktje op Tahiti. Daar hebben we 2 nachtjes geslapen in de hoofdstad Papeete. Geen plek die ik echt aan zou raden, maar die markt bij de haven is wel erg de moeite.

Selfie Uruguay

Haha! Geef ons een hond en we zijn blij Lachen. I know, het is op reis niet al te slim om dieren aan te halen, maar ik kan 't gewoon niet laten! Dit is in Uruguay, het exacte stadje weet ik eigenlijk niet meer, maar ik weet nog wel dat we op een pleintje lekker een broodje zaten te eten. En toen kwam deze doerak aangelopen. Die me dus recht in m'n gezicht likte...

Selfie Medellin2

Wat zit ik hier nu weer te doen?! Zeer sterke foto Tong uitsteken. Gerben maakte 'm in elk geval in het centrum van Medellin. Daar zijn we een aantal dagen geweest en wilden we eigenlijk niet meer weg. Wat een verrassend fijne stad!

Selfie Galapagos

Very charming Tong uitsteken. Niet bepaald...Maar die zeeleeuwen op de achtergrond zie je wel goed. Zo vet! Dit is op de Galapagos, waar we ruim 3 weken van eiland naar eiland zijn gehopt. Dat voelde als een soort vakantie binnen onze wereldreis aan. Een heerlijke tijd en een van de meest bijzondere plekken waar ik ooit geweest ben!

Dat waren 8 mislukte en/of lichtelijk vreemde selfies tijdens onze wereldreis...Ik hoop dat je er een tikkeltje om hebt kunnen lachen Knipogen. Maak jij regelmatig selfies op reis of juist helemaal niet?

 

#wereldreis #RTW #selfie #reizen #backpacken

4 reacties

 • Jeroen

  09 januari 2017 om 09:33

  Kwam er laatst achter dat ik bijna geen foto's van mijzelf heb. Niet geheel onlogisch omdat ik zelf de camera altijd in mijn handen heb.
  Dus sinds een tijdje maar selfies gaan maken. En diet is wel een goed idee! A selfie a day...

  Beantwoorden

  • gerben Jeroen

   10 januari 2017 om 07:37

   Snap het helemaal Jeroen! Ik sta er ook nooit op.. Toch is het best leuk om (achteraf) wat foto's van jezelf te hebben. Ook voor later. Goed idee dus om zo nu en dan eens een selfie te maken!

   Beantwoorden

 • Eva

  09 januari 2017 om 17:13

  Haha, er zitten een aantal mooie exemplaren tussen. Hier mislukken ook veel selfies nogal eens :P

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Eva

   10 januari 2017 om 07:45

   Maar best leuk om te hebben toch ;-)?

   Beantwoorden

 • Dominique || dominiquetravels.com

  09 januari 2017 om 19:34

  Ik vind de selfies hartstikke leuk hoor! Vooral leuk dat jullie er ook een verhaal bij hebben! Zouden jullie alsjeblieft het mysterie van de coti kunnen ophelderen? Hahaha wat is een coti? Google can't tell me!

  Beantwoorden

  • Sjaak de Piraat Dominique || dominiquetravels.com

   09 januari 2017 om 22:49

   Google eens op 'coati' en je ziet het.. staat ook bekend als neusbeer.

   Beantwoorden

   • gerben Sjaak de Piraat

    10 januari 2017 om 07:36

    Ow Sjaak, zie nu pas je reactie :-). Goede aanvulling!! Maar is een neusbeer dan weer hetzelfde als een wasbeer??

    Beantwoorden

  • gerben Dominique || dominiquetravels.com

   10 januari 2017 om 07:35

   Haha, hoi Dominique! Een Coti is een (soort?) wasbeer. Super schattige dieren die vaak voedsel komen scharrelen op plekken waar mensen komen, campings, parkeerplekken, dat soort dingen :-). Misschien ken je ze wel uit Zuid-Amerika, maar dan bij een andere naam. :-)

   Beantwoorden

  • Reismeisjenl Dominique || dominiquetravels.com

   10 januari 2017 om 07:44

   Hahahaha! Dat is een soort wasbeertje, maar ik denk dat ik het misschien verkeerd heb geschreven ;-).

   Beantwoorden

 • Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken

  10 januari 2017 om 12:40

  Hahah vooral die ene waar je je toch uitsteekt is charmant!! Is inderdaad een goed idee om iedere dag een selfie te maken. M'n man en ik proberen af te wisselen wie de camera draagt zodat we er allebei op komen te staan maar dat lukt niet altijd. Sowieso maak ik veel slechtere foto's dan hij is meestal chef camera.

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.