5 reisblogs om te volgen

20 december 2013

Zelf heb ik een heel riedeltje aan reisblogs die ik bijna dagelijks even bekijk. Om even lekker bij weg te dromen, geïnspireerd door te raken of gewoon blij te worden van al die mensen die net zo dol zijn op reizen als ik :-). Nederlandse blogs vind ik meestal het leukste, omdat die gewoon zo lekker dichtbij staan. Maarrrr er zijn ook een aantal internationale reisblogs die ik supergraag lees. Misschien zijn ze wat minder bekend, maar als je van reizen houdt en je kijkt graag rond op Reismeisje; neem dan ook zeker eens een kijkje op één van de volgende toffe reisblogs.

Blogs Cotton Candy

 

Cotton Candy Stories. Dit blog is van origine in het Duits, al is Sóley’s hippe blog inmiddels ook in ’t Engels te lezen. Deze toch nog best jonge dame heeft al heel wat reiservaring! Bovendien is ze opgegroeid in Nieuw-Zeeland en heeft ze een jaartje op IJsland gewoond. Dat zul je ook merken als je Cotton Candy Stories een beetje regelmatig gaat volgen. Ik ben fan van haar stijl en creativiteit!

Blogs getting stamped

Getting Stamped. Hannah en Adam vormen het reislustige koppel achter dit informatieve reisblog. Naast dat ze altijd al veel reisden, backpacken ze op dit moment al zo’n maand of 5 over de aardbol. En ze zijn niet van plan snel te stoppen :-). Ik vind Getting Stamped vooral zo leuk, omdat ik ’t gewoon superstoer vind dat zij hun droom achterna gaan. Ongeacht wat anderen denken en ongeacht de gevolgen. Als je op zoek bent naar veel praktische info over langer reizen, is dit blog ook erg de moeite van een bezoekje waard.

 

Blogs Travelettes

Travelettes. Dit is één van de reisblogs waar ik eigenlijk elke dag wel even een kijkje op neem. Travelettes wordt geschreven door een groep hippe ladies, die elke keer weer weten te verrassen met hun artikelen. Een groot deel gaat over tips in een bepaalde stad of een bepaald land, dus als je naar iets specifieks op zoek bent voor een stedentrip bijvoorbeeld zit je hier goed.

Blogs Living the dream

 

Living the dream. Nog zo’n avontuurlijk reiskoppel dat lang op reis is. Jeremy en Angie zijn nu meer dan een half jaar onderweg en trekken op dit moment door Azië. Via hun blog houden ze iedereen op de hoogte van hun avonturen. Ik vind ’t helemaal leuk om hen te volgen. Zo hebben ze bijvoorbeeld net een Mount Everest trek er op zitten, zooooo tof!

Blogs Postcards Rachel

 

Postcards from Rachel. Toegegeven, het screenshot alleen al ziet er wat gezapig uit. En de naam vind ik zelf ook wel wat te zoetjes :-). Maar toch is ’t leuk om af en toe een kijkje te nemen op Rachels blog. Wat mij betreft zijn haar verhalen nog niet zo fantastisch boeiend, maar haar foto’s des te meer. Ze maakt echt mooie plaatjes, waar ik me heel graag door laat inspireren.

 

En nu ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jouw meest favoriete reisblog! Spammen maar :-)!

 

 

#Inspiratie #reizen #backpacken #blog

4 reacties

 • Laura Nathalie Travels

  20 december 2013 om 08:23

  Wat leuk om te lezen! Ik kende ze nog niet!

  Beantwoorden

 • Rianne

  20 december 2013 om 09:54

  Ah fijne tips! Veel ken ik nog niet, maar ga zeker even kijken. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken :)

  Beantwoorden

 • Sóley

  20 december 2013 om 17:48

  Ohhh!!! I accidently discovered this post because it showed up in my statistics. Thank you! I feel so honoured by your kind words :) Thanks for introducing my blog :)

  Beantwoorden

 • Marcella

  24 december 2013 om 23:38

  Wat een leuke tips, nieuwe inspiratie is altijd goed, thnxxx!

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.