10 wintersport favorites

02 maart 2014

Lermoos 2014

Owwww, ik ben er dol op; wintersport! Zelfs nu de winter in Nederland op zich laat wachten en het voorjaar wel mag beginnen, heb ik zin om te gaan wintersporten. Laat er nu nèt voor over 2 weken een wintersporttripje op de planning staan :-). Dit keer gaan we naar een oude bekende: Lermoos. Ideaal, want met een beetje door trappen rijd je daar in 7-8 uurtjes wel heen. En de Oostenrijkse geranium gezelligheid hè; ik houd er van! Hier 10 wintersport favorites waar ik dol op ben!


1.De hele dag buiten zijn. In het gewone leven heb ik een kantoorbaan met dito binnen werkplek. Kortom, ik kom niet heel veel buiten overdag. Terwijl ik ’t liefste lekker buiten ben! Dat is dan ook meteen wat ik het fijnste vind aan wintersporten; gewoon lekker de hele dag buiten actief bezig zijn.


2.Lunchen als een bouwvakker. Yep. Als je vanaf 9 uur op de piste staat, lust je om half 1 wel een bordje Kaiserschmarrn of gulaschsoep :-). Heerlijk, dat echte gevoel van ‘ik kan een paard op’.


3.Heisse Schokolade. Met Sahne dan hè. Nog zo’n heerlijkheid die eigenlijk het allerlekkerste smaakt na een ijskoude dag op de piste.


4.Sauna! Stiekem speur ik altijd naar appartementjes met een sauna er bij. Dat vind ik zo superlekker! Zeker als je je een hele dag hebt ingespannen is het heerlijk om ’s avonds een rondje sauna te kunnen doen. En dan lekker om 9 uur op één oor!


5.Mooi landschap. Een strakblauwe lucht, een fel zonnetje en toch is het helemaal wit waar je ook kijkt. Ik blijf dat gewoon een mooi gezicht vinden. Tuurlijk zijn er ook genoeg dagen dat het mistig is of sneeuwt, maar dan nog. Ik houd van de bergen.


6.Gezelligheid. Of je nu gaat apres ski’en of gewoon lekker in je huisje een bordje spaghetti weg werkt, wintersport heeft altijd iets knus en gezelligs. Vind je niet? Met z’n allen om een grote tafel, potje kaarten, beetje ouwehoeren. Gewoon gezellig :-).


7.Verse broodjes aan de deur. Als je wel eens op wintersport bent geweest en voor een appartement hebt gekozen, weet je wat ik bedoel. Vaak heb je in Oostenrijk zo’n broodjesservice. Je geeft ’s avonds aan hoeveel kaiserbrötchen je bij je ontbijtje wilt en ’s ochtends in alle vroegte bungelt er een tasje met verse broodjes aan de deurklink. Lekker, lekker!


8.Lekker actief. Zoals je misschien wel weet, ben ik nogal een bezig bijtje. Ik houd er nu eenmaal van lekker actief bezig te zijn, flink wat te sporten. Wintersporten is dan ook wel aan bij besteed!


9.Autotripje. Normaal gesproken ga ik eigenlijk altijd ver op vakantie en dus per vliegtuig. Maar eigenlijk vind ik reizen per auto veel leuker. Zak met broodjes mee, Ipodje aangesloten en gaan met die banaan!


10.Apres ski. Tja, die mag natuurlijk niet in ’t lijstje ontbreken. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik wintersport wel vaak slopend vind en dus binnen no time onder de tafel lig :-). Maar een gezellige apres ski is natuurlijk heel fijntjes.


En jij, houd jij van wintersport of juist niet?


#reizen #persoonlijk #Wintersport #Oostenrijk #skien #snowboarden #lermoos

1 reactie

  • Evey | Style Spy

    02 maart 2014 om 10:26

    Heerlijk overzichtje! Die sauna is zeker fijn tijdens wintersport hehe

    Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.