Win een te gekke foto naar keuze op canvas!

13 december 2015

 Winactie GvdW 2737

Het is al weer een poosje geleden dat er een winactie op Reismeisje stond. Hoog tijd dus Lachen. En omdat ik sinds een paar weken live ben met mijn eigen website over reisfotografie en het bovendien bijna kerst is, leek dit mij een leuke aanleiding om een van mijn foto's cadeau te doen. Een mooie, uitvergrote versie voor thuis aan de muur, op je kantoor of om zelf weg te geven als cadeautje. En natuurlijk mag je zelf jouw favoriete foto kiezen! 

Wat kun je precies winnen? Een foto naar keuze, afgedrukt op canvas in het formaat 30 x 40. Je kunt kiezen uit alle foto’s die je onder mijn portfolio vindt op mijn website. Of je nu van landschappen, portretten, dieren of mooie vergezichten houdt; er zit vast iets voor je bij. 

Wat moet je doen? Om kans te maken op deze prijs, hoef je maar twee dingen te doen:

1. Volg mij via mijn eigen Instagram account Gerbenvanderwaals.

2. Laat in een reactie op dit artikel weten welke foto jouw favoriet is uit mijn portfolio en waarom je die graag op canvas zou willen winnen. 

Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete foto is en wat je natuurlijk van mijn website vindt (als je die nog niet hebt gezien) Knipogen. Deze actie loopt tot en met 18 december 2015 en de winnaar ontvangt schriftelijk bericht.

 

#reizen #backpacken #winactie #fotografie #reisfotografie

11 reacties

 • Renate

  13 december 2015 om 03:20

  De foto die ik voor mijn (nog ongeboren) zoontje wil winnen is uit Culture & Religion en zijn de monniken die aan het lezen/leren zijn. Deze prachtige foto wil ik graag op mijn zoontjes kamer hangen om hem te kunnen laten zien hoe mooi, kleurrijk en divers de wereld is en dat iedereen, jong of oud, eigenlijk nooit uitgeleerd is omdat de wereld zo veel te bieden heeft. :)

  Beantwoorden

  • gerben Renate

   13 december 2015 om 20:12

   Hoi Renate, dankjewel voor je reactie! Mooi gezegd en ik kan me heel goed vinden in wat je zegt! Leuk dat je hebt gereageerd!

 • lieke

  13 december 2015 om 07:43

  Eerst, ik lees iedere keer met plezier je artikelen, wat gaaf

  Beantwoorden

  • gerben lieke

   13 december 2015 om 20:13

   Dankjewel Lieke, leuk om te lezen! :-)

 • Daphne zegers

  13 december 2015 om 15:04

  Hallo!
  Erg moeilijk om uit deze foto's te kiezen. Onder 'meer fotos' vond ik de foto van de vogels op het water toch wel heel mooi! De kleuren van deze foto vind ik heel bijzonder. De plannen zijn om volgend jaar een eigen huisje te zoeken, en dit zou toch wel een mooie opvulling van een muur zijn! :)

  En verder, ga zo door! Wat zitten er mooie fotos tussen zeg!

  Groetjes Daphne

  Beantwoorden

  • gerben Daphne zegers

   13 december 2015 om 20:15

   Hoi Daphne, bedankt! Super leuk om te lezen dat mensen mijn foto's mooi vinden. Ik heb gisteren in Chili geprobeerd een soortgelijke foto te maken van flamingo's op een zoutvlakte, maar dat is helaas mislukt. Deze vogels blijven voor nu dus even de enige in hun soort :-)

 • Yvonne Joosten

  13 december 2015 om 15:57

  Het is onmogelijk te kiezen tussen zo veel mooie foto's! Ik kan er zo tien uitkiezen! Maar de foto die er voor mij meteen uitsprong was de foto van het noorderlicht. Het noorderlicht ziet staat nog steeds en heel erg hoog op mijn bucketlist (die maar blijft groeien door jullie verhalen en foto's). Ik zou de foto op mijn kantoortje thuis ophangen, zodat ik, als het werk even tegenzit, naar de foto kan kijken om te beseffen waarvoor ik het doe: om zelf ook ooit het noorderlicht te kunnen zien!

  Ga zo door met mooie verhalen schrijven en mooie foto's maken voor de thuisblijvers!

  Beantwoorden

  • gerben Yvonne Joosten

   13 december 2015 om 20:18

   Hoi Yvonne, goede keuze wat mij betreft! Vind dat zelf ook een mooi gelukte foto. Het was een flinke klim de piste op en ik heb er een bevroren neus (echt!) aan overgehouden, maar het resultaat mag er zijn. Ik hoop dat je zelf snel dit prachtige spektakel mag aanschouwen!

 • Inge

  13 december 2015 om 18:05

  Je hebt heel erg veel mooie reis foto's! Zowel van landschappen, dieren, alsmede van jonge en oude prachtige mensen...
  Maar de meest bijzondere foto vind ik denk ik
  de foto van een Braziliaanse muur met o.a. Pele, Mona Lisa, Salva Sante en andere posters
  omdat dit (zonder iets concreets te laten zien) TOCH een beetje de ziel van Brazilie bloot legt waar religie en het gewone leven door elkaar heen lopen. Mooi gevangen!

  Beantwoorden

  • Inge Inge

   13 december 2015 om 18:12

   ps volg je instagram met ingehvdp (zelf geen foto's want tijd geleden gehacked ;-/ )

  • gerben Inge

   13 december 2015 om 20:19

   Hoi Inge, wat een originele keuze! Leuk dat je het in zo'n soort foto zoekt! Brazilië en dan met name Rio is ook echt een aanrader! Bedankt voor je originele reactie!

 • Chris

  13 december 2015 om 20:28

  Beste Gerben,

  Zo nu en dan kom ik wel eens op Reismeisje en krijg zoals nu ook wat van jou mee, leuk!
  Zelf heb ik geen instagram en zou het wel leuk vinden om alsnog aan deze actie mee te doen als dat mag.
  Op dit moment ben ik een echte thuisblijver en de foto die me hieraan doet herinneren zijn de paarden die je boven dit artikel hebt geplaatst omdat als ik ga hardlopen in de duinen nabij Bloemendaal vaak zulk soort paarden tegen kom.
  Ik vind het een leuke actie die je hebt bedacht en wens je veel plezier met het kiezen van een winnaar en ook met het maken van inspirerende foto's!

  Goede reis verder en hartelijke groet,
  Chris

  Beantwoorden

  • gerben Chris

   16 december 2015 om 14:58

   Hoi Chris, helemaal goed. En bedankt voor je leuke reactie :-). En goede keuze wat mij betreft! EN succes met hardlopen, dat mis ik best een beetje op dit moment...

 • Leonie Suiker

  13 december 2015 om 21:07

  Voor mij absoluut de olifanten moeder met haar kleintje!! Ik vind olifanten zeer mooie / bijzondere dieren. En de foto geeft exact aan hoe deze dieren horen te leven, als groep in de natuur, en niet als entertainer!! Krijgt zeker een plekje in de woonkamer.

  Gave website, wat een prachtige foto's Gerben!! Ga zo door.

  Groetjes Leonie

  Beantwoorden

  • gerben Leonie Suiker

   16 december 2015 om 15:00

   Hey Leonie, wat leuk van je te horen! Ik wist niet dat je reismeisje ook volgde :-). Ja de olifanten zijn mooi he. Waren trouwens wel spannende momenten hoor.... Heb ik nog wel een leuk filmpje van over Wendy, haha. Maar je hebt helemaal gelijk! Het gaat me trouwens ook aan het hart dat er toch nog steeds zo veel gestroopt wordt, echt verschrikkelijk.
   En nog bedankt voor je reactie natuurlijk!

 • lieke

  13 december 2015 om 21:32

  Vanochtend lukte het niet, dus probeer het nogmaals:-)!.
  Met plezier lees ik altijd je artikelen, wat gaaf!
  In september ga ik zelf naar Peru, dus ben benieuwd naar de verslagen, of ik er nog leuke tips uit kan halen!
  Nu is er ook nog een winactie om te kiezen uit verschillende foto's van Gerben, prachtig. Ik zou zelf graag de foto van cultuur & religie willen, waar die fiets tegen de muur aan staat. Dit omdat me dat op een verre reis, toch altijd aan Nederland doet denken een fiets, en als ik deze foto in mijn appartement kan hangen, is het echt het thuis gevoel!

  Ben benieuwd naar de rest van jullie trip!

  Groetjes, Lieke

  Beantwoorden

  • gerben lieke

   16 december 2015 om 15:04

   Haha wat een leuke keuze Lieke, die had ik niet verwacht! De foto van de fiets op Zanzibar! Maar ik kan me voorstellen waarom je 'm graag zou willen hebben. Leuke reactie! Binnenkort hoor je welke inzending gewonnen heeft!
   En houd reismeisje maar in de gaten voor tips over Peru, die gaan de komende weken ongetwijfeld komen :-). Of je kunt ons natuurlijk mailen. Veel plezier met de voorbereidingen alvast!

 • Femke Brink

  14 december 2015 om 09:04

  Al jouw foto's zijn echt super gaaf! Voor mij springt de foto op de vulkaan Acatenango eruit met als achterliggende gedachte 'The sky is the limit'! In februari ga ik tijdelijk in Parijs wonen en het zou super tof zijn om deze foto in mijn kamer te mogen hangen!

  Beantwoorden

  • gerben Femke Brink

   16 december 2015 om 15:06

   Hoi Femke, gave keuze! De vulkaan, die was echt te gek ja! 's nachts zag je de lava er uit knallen en voelde je de grond onder je voeten trillen. Gaaf om die op canvas te hebben! Bedankt voor je leuke reactie!

 • Karin

  14 december 2015 om 10:39

  Leuke actie! Ik volg je al op Instagram en zou heeeeeeel graag de foto van de dansende monniken in Tibet op canvas willen! Deze foto straalt iets tegenstrijdigs, iets ondeugends uit. En een totale levensvreugde. Dat mensen die wij kennen als zo beheerst en ingetogen, zo uit hun dak kunnen gaan. Fantastisch om te zien! Hij zou heel mooi staan in ons nieuwe huis :)

  Beantwoorden

  • gerben Karin

   16 december 2015 om 15:08

   Hoi Karin, goede keuze wat mij betreft. Ben erg blij met die foto omdat je zo'n moment inderdaad niet snel meemaakt. Het is haast alsof die ingetogen mensen dat niet doen. Snap wel dat je deze foto kiest!
   Bedankt voor je reactie!

 • gerben

  20 december 2015 om 15:51

  Hoi allemaal, de bovenstaande winactie is inmiddels afgelopen. Hierbij wil ik iedereen bedanken voor het meedoen. De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen. Omdat ik zoveel leuke reacties heb gehad, wil ik iedereen die heeft gereageerd de foto van zijn/haar keuze cadeau doen. Niet op canvas, maar digitaal. Deze foto kun je bijvoorbeeld gebruiken als bureaublad achtergrond of het zelf laten afdrukken als foto of op canvas. Je ontvangt jouw foto naar keuze de komende dagen automatisch per mail.

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.