Win een reis naar Oostenrijk!

Reismeisje 20 augustus 2014

Advertorial

De vaste lezers van Reismeisje weten ondertussen wel dat ik een aantal jaren geleden in Wenen woonde. Ik heb altijd al een zwak voor Oostenrijk gehad ;-) , maar sindsdien ben ik echt een enorme fan. De bergen, het sterke landklimaat, de buitensporten, het protserige Wenen en lieflijke Graz; love it! Dus toen ik benaderd werd met de vraag aandacht te besteden aan een superleuke winactie van het Oostenrijks Toeristenburo en Olympus, kon ik niet anders dan ‘ja’ zeggen!

De winactie. Eigenlijk is de winactie heel eenvoudig. Laat in een eigen foto zien wat winters Oostenrijk voor jou typeert en je maakt al kans op een te gekke vakantie in Oostenrijk plus een Olympus camera! Niet moeilijk toch? Van besneeuwde bergtoppen tot een te gekke afdaling op de piste, stoere wandelingen, toffe vergezichten of gezellige après ski; het mag allemaal. Zo lang het maar een typisch winters plaatje is :-) . Ook van een Hollandse winter!

En verder? Deze actie loopt van 18 augustus tot en met eind november 2014 en je maakt in totaal kans op 3 te gekke prijzen, waarvan de reis naar Oostenrijk plus Olympus camera dus de hoofdprijs is. Kijk snel op de actiesite en doe mee! Veel succes!!  

Dit is een gesponsord artikel. Het artikel is door mij geschreven en gebaseerd op mijn eigen mening en ervaringen.

@Europa @Oostenrijk #reizen #Wintersport #Oostenrijk #Wenen

4 reacties

 • Lisette | Travellust.nl

  20 augustus 2014 om 06:53

  Argh! Ik wil heel graag mee doen maar ik ben nog nooit in een winters oord geweest, dus ik heb geen winterse foto's :(

  Beantwoorden

  • Reismeisje Lisette | Travellust.nl

   20 augustus 2014 om 08:24

   Ow het mag ook een foto van een Nederlands landschap zijn :-)!!!!! Ga het gelijk even aanpassen in het blogbericht!

 • Daisy (Soetkees)

  20 augustus 2014 om 07:11

  Ow nee! Hier hetzelfde als Lisette. Ik zou graag een keertje naar Oostenrijk gaan, maar ik ben er nog nooit geweest... Mag het ook een foto zijn van een Nederlandse winter? :)

  Beantwoorden

  • Marjolein Daisy (Soetkees)

   20 augustus 2014 om 08:04

   Hi Lisette & Daisy,

   Het gaat er om dat je je meest waanzinnige winterse foto in 'Oostenrijkse sferen' instuurt. Als deze dus in Nederland genomen is, is dat geen enkel probleem! :-)

   Succes!

 • Mandy

  20 augustus 2014 om 08:35

  Wat een gave actie. Ik heb laatst een dagje met een Olympus camera mogen fotograferen en ik vond het een verrassend fijne camera.

  Beantwoorden

 • Karbonkel

  20 augustus 2014 om 15:09

  Ik heb echt gewoon geen enkele winterse foto op mijn pc staan.. alleen maar Zomerse :( Oostenrijk lijkt me zo geweldig, ik rijd er altijd doorheen, maar ben er nog nooit echt geweest

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.